MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Albania 2020/2021

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

Albania utdanningssystemet er delt inn i fire etapper med universitetsutdanning som høyeste nivå. Denne høyere utdanning har aktivert alle de innfødte og internasjonale studenter til å velge yrker avhengig av deres preferanser og ferdigheter.Institusjoner som tilbyr høyere utdanning i det albanske samfunnet sørger for at det er et takvindu av informasjon for alle studenter som er interessert i landets historie, tradisjon, kultur og aktuelle saker

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Albania

1 Resultater i Forretningsstudier, Albania Filter

Master I Business Administration (MBA)

University of New York - Tirana (UNYT)
MBA på deltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;17 måneder
Engelsk
Campus

MBA-programmer er egnet for nyutdannede som ønsker å ta et skritt videre i sin utdanning før de foretar påkjenningene av arbeidsforholdet.

Les mer