Filter
Deltid
Belgia Studietype: Alle

Beste skoler {mbastudies-part-time:plural} i Belgia 2019

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Belgia har en markedsorientert høyere utdanning som er basert på kompetanse og innovasjon. Landets 's høyere utdanningsinstitusjoner tilbyr en interaktiv på samme tid forskning orientert universitetsutdanning før han begynte på arbeidsmarkedet.

{mbastudies-part-time:plural} i Belgia

Les mer Minimér

treff

HEC Management School - University of Liège

Dette Executive MBA-programmet er ment for lovende ledere som har ambisjoner om å bli toppledere mens de forfølger sitt faglige arbeid på heltid. ... [+]

HEC Liège , UHasselt og FH Aachen har kombinert sin innsats for å tilby et flerspråklig Executive MBA-program: OpenBordersMBA-programmet .

Takket være denne internasjonale samordningen, programmet

tilbyr en flerkulturell tilnærming til virksomhetengir et internasjonalt fakultetåpner sitt utvidede nettverk for dette samarbeidende og banebrytende programmet.

Dette Executive MBA-programmet er ment for lovende ledere som har ambisjoner om å bli toppledere mens de forfølger sitt faglige arbeid på heltid.

The OpenBordersMBA i korthetHva?En flerspråklig Executive MBA (engelsk fransk / tysk / nederlandsk)Studentprofil: Erfarne personer med 3 års ledererfaringNår?Tilpasset grunnmodul: starter i september, tirsdag / torsdag kveld, lørdagMBA-moduler: start på januar, 14 boligshelger (fra fredag ​​kl. 17.00 til søndag kl. 13.00)Frekvens... [-]
Belgia Liège
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk,Fransk,Nederlandsk
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk