MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Bærekraftighetsstudier 2020 Europa

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Bærekraft i praksis kan ta mange ulike former, som påvirker både den enkelte og større fellesskap. Det er økolandsbyer og bærekraftige byer som kun er opprettet med det formål å minimere bruken av viktige resurser. Det finnes også teknikker, slik som bærekraftig arkitektur, noe som bidrar til å fremme dette idealet.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

{mbastudies-part-time:singular} Deltid i Bærekraftighetsstudier Europa

2 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Europa Filter

MBA + ma i ansvarlig forvaltning

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
MBA på deltid
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Double Degree Program: MA i ansvarlig styring kombinert med MBA

Les mer

Mba integrert bærekraftig ledelse - kvarts

University of Applied Sciences Zittau/Goerlitz
MBA på deltid
okt. 2020
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Deltid
<
5 semestre
Tysk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

"Integrert Sustainability Management - KV AR" er et uttrykk for politikk Zittau / Görlitz, nye markeds-og program-orienterte programmer til

Les mer