Filter
Deltid
Tyskland Zittau Studietype: Alle

Beste Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Bærekraftige økonomistudier in Zittau Tyskland 2019

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Byen Zittau er funnet i delstaten Sachsen grenser Polen og Tsjekkia. Hjem til 27.500 innbyggere, er byen definert av suveren tysk arkitektur som er et syn å bære. Den har to institusjoner som er kjent for sine fag programmer.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Bærekraftige økonomistudier in Zittau i Tyskland

Les mer Minimér

1 Resultater i Bærekraftige økonomistudier, Zittau

University of Applied Sciences Zittau/Goerlitz

"Integrert Sustainability Management - KV AR" er et uttrykk for politikk Zittau / Görlitz, nye markeds-og program-orienterte programmer til ... [+]

MBA Integrert

Sustainability Management - KV AR

Den akkreditert MBA-program

"Integrert Sustainability Management - KV AR" er et uttrykk for politikk Zittau / Görlitz, for å skape nye markedet og program-orienterte programmer.

Programmet plassert akademikere i en posisjon til å være i stand til å møte behovene i arbeidslivet i dag, som er preget av globalisering, ressursknapphet og den stadig tøffere konkurransen. Bæredyktig drift er et utfordrende tverrgående problem som krever systematiske prosesser, fleksible strukturer og effektiv intern og ekstern kommunikasjon. De fire navn-gi for å illustrere temaene, som inkluderer en bedrifts bærekraftig ledelse i vårt syn:... [-]

Tyskland Zittau
Oktober 2019
Tysk
Deltid
5 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk