close

Filtre

Se resultater

2 {mbastudies-part-time:plural} i Administrasjon 2021/2022

Etter å ha fullført en bachelorgrad, ønsker mange studenter å forfølge en mastergrad. Registrering i et deltid MBA-program kan være et godt alternativ for studenter som ønsker å balansere utdanningen deres med jobber og familier, mens de tjener ekspertvitenskap i sine valgte karrierer. Hva er en deltid MBA i Administrasjon Studier? Denne type program gir vanligvis studentene en dypere ku… Les mer

Etter å ha fullført en bachelorgrad, ønsker mange studenter å forfølge en mastergrad. Registrering i et deltid MBA-program kan være et godt alternativ for studenter som ønsker å balansere utdanningen deres med jobber og familier, mens de tjener ekspertvitenskap i sine valgte karrierer.

Hva er en deltid MBA i Administrasjon Studier? Denne type program gir vanligvis studentene en dypere kunnskap om alle områder av næringslivet, fra økonomi til ledelse. Kursene dekker vanligvis emner som forretningsstrategi, markedsføringsteknikker og ledelsesteori. Gjennom case-studier, teamprosjekter og presentasjoner, lærer de vanligvis hvordan de skal implementere komplekse forretningsstrategier for å hjelpe deres selskaper til å lykkes.

Mens de er påmeldt i et deltid MBA-program, kultiverer studentene vanligvis flere nøkkelkompetanser som kan hjelpe dem med å lykkes i både profesjonelle og personlige tiltak. Organisasjonsferdigheter er vanligvis nyttige på alle områder av livet, mens analytisk tenkning og lederegenskaper kan hjelpe en elev til å skille seg ut på jobbfeltet, muligens føre til lønnsøkninger og fremdriftsfremdrift i fremtiden.

Fordi universiteter tilbyr forskjellige programmer og har varierende studieavgift, er det ingen fast pris for en deltid MBA-grad. For å bestemme hvor mye et bestemt program koster, er det best å kontakte direkte skoler direkte.

Den spesielle kunnskapen som en deltid MBA i Administrasjon Studier gir kan kvalifisere studenter for nesten enhver jobb relatert til virksomheten. De som foretrekker å være ansvarlige for seg selv, starter noen ganger sine egne selskaper og blir CEOS. Andre foretrekker å jobbe som bedriftsledere. Noen finner jobber som kompensasjonsledere eller dataanalytikere, og andre velger flere kreative jobber som reklameansvarlige eller markedsførere. Jobber som prosjektledere kan også være tilgjengelige, eller student kan velge å bli forretningsanalytikere.

Deltids MBA-programmer kan bli tilbudt enten online eller på campus for å gi studentene mer fleksibilitet. Over hele verden anerkjenner universitetene behovet for å gi eksterne studenter tilgang til høyere utdanning og tilby flere nettkurs enn noen gang før. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Westford University College
Sharjah, De forente arabiske emirater +13 Mer

MBA i kvalitetsledelse, Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-programmet er å hjelpe elevene med å oppnå et sertifikat fra to anerkjente organer og videre hjelpe dem med å ... +

MBA i kvalitetsledelse, Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-programmet er å hjelpe elevene med å oppnå et sertifikat fra to anerkjente organer og videre hjelpe dem med å tilegne seg kunnskap og ferdigheter innen ledelse, endringsledelse, ledelsesregnskap, økonomi og mennesker ledelse. Den er designet for å hjelpe studentene med å oppnå ytterligere kompetanse på rådgivning, entreprenørskap, beslutningsprosess og utforming og ledelse av forretningsdrift. Programmet er rettet mot fagpersoner innen ingeniørfag, jus, forretningsadministrasjon, liberal arts, utdanning og generell ledelsesbakgrunn, hvis mål er å oppnå en internasjonal MBA fra et anerkjent universitet. -
MBA på deltid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier
 
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berlin, Tyskland

Double Degree Program: MA i ansvarlig styring kombinert med MBA

Double Degree Program: MA i ansvarlig styring kombinert med MBA -
MA MBA på deltid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier