Deltid programmer

Deltid Master of Business Administration og Deltid Executive-Masters of Business Administration er utdannet grader gitt av handelshøyskoler organisert rundt en fleksibel timeplan.

Gjennomføringen av et Deltid MBA eller Deltid EMBA kan resultere i betydelig bedre karrieremuligheter. For studenter eller fagfolk interessert i ledelse, entreprenørskap, ledelse, markedsføring, kommunikasjon, økonomi og finans, en del tid MBA eller en del tid EMBA kan føre til ledelses ledige stillinger muligheter og bedre karrieremuligheter.

Mange universiteter rundt om i verden tilbyr Deltid MBA og EMBA programmer. Det er vanlig for studenter å tar kurs som økonomi, kostnader analyse, ledelse, organisatorisk atferd, teknologi og drift, markedsføring, etc.

Mangfoldet av forskjellige Deltid MBA og EMBA programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære Deltid MBA og EMBA-programmer som er oppført nedenfor.

Siste MBA'er på deltid

Access MBA

Master Of Business Administration (MBA) - Mexico City

Januar 18, 2018
Access MBA gir deg en ideell mulighet til å lære mer om verdens mest anerkjente business grader - MBA og Executive MBA - og å snakke personlig med admissions direktører av ledende internasjonale handelshøyskoler.

Miami Hotel School of Innovation

MBA I Hospitality Management (24 Måneder)

Januar 18, 2018
Vårt 24-måneders program gir samme fordeler som vårt 12-måneders program, men er spesielt utviklet for kandidater som ønsker å bruke mer tid på å oppnå arbeidserfaring i USA eller kreve mer fleksibilitet. Faktisk kan våre studenter utvide sin hotellopplæring i opptil 23 måneder eller få ytterligere 3 måneder i MHS Business Incubator i Miami.… [+] [-]

American National University

Master Of Business Administration (MBA)

Januar 16, 2018
I ANU Master i Business Administration programmet vet vi at det ikke er en bedre måte for deg å vokse som en bedriftsleder enn å bruke kunnskapen du får i klasserommet til de virkelige utfordringene du står overfor på jobben. Vi tilpasser programopplevelsen din, gir deg den kunnskapen og opplevelsen du trenger for å lykkes, og legger den kunnskapen i arbe… [+]id på feltprosjekter som løser virkelige utfordringer som lokale bedrifter og organisasjoner står overfor. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er Part Time Business Studies?

Part Time Business Studies programmer er et alternativ for de som ønsker å få de akademiske og faglige kvalifikasjoner forbundet med utdannet grad uten å binde seg til et fulltidsstudium tidsplan. Forretnings studier programmer spenner fra undergraduate til graduate og post-graduate grader. Deltid Business Studies programmer, for eksempel deltid MBA og EMEA grader, fusjonere finans, markedsføring, regnskap, finans og organisatoriske atferdsstudier.

Hva er fordelene med å ta en deltids grad i Business?
Deltid grad i Business kan gi viktige faglige kvalifikasjoner til nyutdannede eller arbeider fagfolk med mye erfaring. Deltid MBA og Deltid EMBA grader har vært show å øke grad eiernes sjansene for å bli vurdert for en forfremmelse. Deltid grader i Business er også en utmerket måte for gründere å få verdifull faglig kompetanse samtidig få yrkeserfaring. Tar en virksomhet grad deltid betyr ikke at du trenger å ofre andre viktige forpliktelser og ansvar for å gjøre plass til studien.

Hva studerer vi i en deltids grad i Business?
Det er et deltidsstudium tilgjengelig for nesten enhver bedrift, sektor eller spesialisering. Mest handelshøyskoler rundt om i verden tilbyr deltids-business grader, Deltid EMBA og Deltid MBA-programmer i • Marketing • Salg • E-Business • Statistikk • Bærekraft • International Business • Ledelse • Ledelse • PR • Kommunikasjon • HR • Finans • Innovasjon • Bank • Regnskap • Reklame • og mer

Hvor mye koster det å ta en grad i Business?
Undervisning kostnader og avgifter knyttet til å ta en grad i Business deltid varierer avhengig av handelshøyskole, sted, type program, varighet og andre faktorer. Noen søkere kan være kvalifisert for økonomisk støtte fra en offentlig eller privat organisasjon, eller fra skolen selv. Deltid business studier program søkere kan be om spesifikk informasjon direkte fra skolens inntaksavdeling gjennom dette nettstedet.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med en deltids-business grad?
Studier viser at kandidater fra Part Time Business grad programmet har høyere sjanser for å få en ønsket jobb i næringslivet, eller blir tilbudt en forfremmelse. Deltid EMBA eller MBA akademikere er mer vellykket på å skaffe seg lederroller i organisasjonen enn søkere uten en MBA. Enten deltid, heltid eller online, har studiet modus liten eller ingen betydning for en hovedfags sjanser på karrieren bedring etter endt utdanning. Graden opptjent etter deltid bærer samme vekt og verdi som en opptjent i fulltids studium.

Hva er deltids-business grad krav?
Forutsetningene for en Part Time Business grad avhenge av programmet og er skissert på programmet informasjonssider. Undergraduate Forretnings program søkere må sende inn sine ungdomsskole score. Søkere til graduate-og post-graduate nivå deltid virksomhet studieprogrammene må ha oppnådd minimum karakteren punkt-gjennomsnittet i sine lavere grads studier, og kan også bli pålagt å ta en graduate school opptaksprøve som GMAT eller GRE.

Hvorfor ta en del tid Siviløkonom Online?
Mange økonomistudenter velger å ta en deltids Siviløkonom Online fordi det gir maksimal planlegging fleksibilitet. Studerer samtidig som vi arbeider, omsorg for familie eller bor borte fra campus kan være utrolig utfordrende. Heldigvis universiteter i dag tilby topp akkrediterte Deltid Forretnings grad programmer på nettet gjennom up-to-date e-læring teknologier.

Hvor å ta en deltids Siviløkonom?
Deltid siviløkonom programmer tilbys ved akademiske institusjoner rundt om i verden. Mange studenter bruker sin Siviløkonom studietiden som en mulighet til å leve og arbeide i utlandet. Selv studenter som ikke kan bevege seg i utlandet kan få sin Siviløkonom fra en business-skole langt borte gjennom online studie. Så les mer om deltids-business studieprogrammene i dag!