MBA med spesialisering i ledelse eller anskaffelser

Generelt

Programbeskrivelse

 • Varighet: 18 Måneder
 • Kvalifisering tildelt: MBA med fordypning i ledelse / med fordypning i anskaffelser
 • Tildelingsorgan: Alexander College
 • (Akkreditert av 'Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education' (CYQAA)
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Studieform: Fulltid
 • Studiepoeng: 90

Kursinnsikt

Dette kurset er både fleksibel og unik ved at det tilbyr studenter og forretningsfolk mulighet til å lære, administrere og praksis innenfor deres foretrukne spesialisering via det offentlige / private anskaffelser Pathway eller forvaltnings Pathway . Emnet gir også studentene muligheten til å kombinere moduler fra begge Pathways som et alternativ til å velge bare en av de to fordypningene. Dette er mulig via MBA General Pathway .

Uansett hvilken Pathway du bestemmer deg for å følge, vil studielasten ikke overstige mer enn 3 moduler per semester, forelesningene vil ha en maksimal varighet på bare 2 timer og vil finne sted om kvelden eller lørdager, og du vil bli undervist og vurdert av erfarne akademikere og fagpersoner. Du vil også ha en seks måneder lang periode på å forberede avhandlingen.

spesialiseringer

Procurement Pathway

Dette MBA-programmet er den eneste i Kypros som tilbyr Procurement Pathway . Denne spesialiseringen er preget av det tverrfaglige innholdet og gir en profesjonell anskaffelsesinnsikt for at studentene skal få direkte innvirkning på de offentlige og private selskaper og institusjoner de er tilknyttet. Det utnytter nyere forskningsprosjekter fra Alexander Research Center on Public / Private Procurement Legislation and Implementation for å få et underbygget syn på emnet. Denne Pathway er ideell for offentlige innkjøpere, private anbydere og studenter som er interessert i en karriere i å styre anskaffelser.

Management Pathway

Ledelsesspesialiseringen tilbyr et dyptgående perspektiv og undersøker interne og eksterne påvirkninger på ledelseskonsepter og -praksis som for eksempel endring i multinasjonale selskaper og SMB-er. Det drar fordel av moderne forskning på mikro- og småbedrifter utført av den tilknyttede institusjonen, Alexander Research Center. Denne Pathway er ideell for studenter som ser seg selv i en lederrolle og ønsker å bli fokuserte ledere innen rådgivning, internasjonal ledelse og ledelse.

General Pathway

General MBA Pathway lar studentene kombinere moduler fra to felt i stedet for å velge bare en spesialisering. Dette betyr at du kan skreddersy din MBA kurs som passer dine blandede individuelle interesser, preferanser og karriere behov ved å velge valgfrie moduler fra både ledelse og innkjøp spesialisering Pathways for en mer fleksibel retning av utvikling samtidig få verdifull kunnskap og ferdigheter som kreves for å bli en Ledelses- og gründerekspert.

131855_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgFortsett / Unsplash

Innhold og varighet

Dette MBA-programmet har en total kredittverdi på 90 studiepoeng (European Credit Transfer System) og en varighet på 18 måneder over tre semestre. De to første semestrene på kurset er delt inn i fire 8-ukers terminperioder (vilkår A, B, C, D) og hele tredje og siste semester blir referert til som termin E.

Forelesninger foregår mellom to og fire ganger i uken, avhengig av studiebelastningen for hvert semester. Kursstrukturen fokuserer på bare tre moduler per termin som tillater bedre styring av arbeidsmengde og økt rom for suksess. I løpet av det tredje semesteret (semester E) vil studentene bare ta en modul i tillegg til å forberede og fullføre avhandlingen. Startdatoer er underlagt bekreftelse og kan variere, men som en generell retningslinje starter det første semesteret vanligvis den siste mandagen i september.

For å bedre forberede studentene til MBA-programmet, tilbys også to grunnleggende moduler i regnskap og økonomi før starten av MBA-programmet. Disse er valgfrie og har ingen kredittverdi.

Kursmål

 • Å gi en grundig forståelse av kjernedirektoratene, nemlig organisasjonsteori, det økonomiske og juridiske miljøet i en virksomhet, regnskaps- og forskningsmetoder, finans, markedsføring, informasjonsteknologi og innovasjon, og prosessene og praksisene for ledelse og anskaffelser;
 • Å gi studentene tilstrekkelig kunnskap og innsikt i rollen som forretningsadministrasjon og anskaffelser i virksomhet og samfunn for å fungere profesjonelt og reflektere over samfunnsspørsmål;
 • Å forberede studentene på passende faglig kunnskap og evner for å komme videre til ledende roller og ansvar i næringslivet og offentlig sektor, eller videreføre studiene;
 • Å gi studentene et overordnet syn på ledelsen av en organisasjon i en endringskontekst;
 • Å utvikle evnen til å organisere kompleks innsats, integrere resultatene fra forskjellige studier og analyser og produsere det nødvendige produktet i henhold til de fastsatte frister og spesifikasjoner;
 • Å styrke spesialiserte teoretiske og praktiske kunnskaper og kompetanser innen planlegging og styring av moderne offentlige og private anskaffelser.

Undervisning og læring

Kurset blir undervist gjennom en mangfoldig blanding av læringsmiljøer inkludert forelesninger, seminarer, veilederledede oppgaver og uavhengige studentledede prosjekter pluss essensiell uavhengig studie inkludert forskning, online arbeid og forberedelse til vurdering.

evaluering

Du vil bli vurdert gjennom en kombinasjon av kursarbeid og eksamener, som har som mål å ikke bare vurdere det du vet, men også egenskapene som verdsettes av arbeidsgivere, inkludert teamarbeid, kommunikasjons- og presentasjonsevner, IT- og tallferdigheter, prosjekt- og tidsstyringsevner som samt de intellektuelle ferdighetene til problemløsning, kritisk tenkning, analyse og evaluering, kreativitet og innovasjon. Oppgavene vil være varierte og vil omfatte essays, rapporter, forretningsplaner, anvendte forskningsprosjekter, presentasjoner pluss egenevaluering.

Avgangskrav

For å oppnå generell MBA / MBA med fordypning i anskaffelser / MBA med fordypning i ledelsesgrad, må du fullføre de ti kjernemodulene (50 stp), dine tre valgfag- / fordypningsmoduler (15 stp) og avhandlingen (25 stp) til tjene de nødvendige totalt 90 studiepoeng for å være kvalifisert for eksamen.

Inntakskrav

Søkere må ha en bachelorgrad på første syklus i et relevant studieretning eller et anerkjent ekvivalent fra et fagorgan pluss et referansebrev fra to arbeidsgivere eller fra en arbeidsgiver pluss en faglig referanse. Søkere med minimum tre års yrkeserfaring i administrative stillinger vil bli prioritert. Du kan bli intervjuet før du godtar det.

Søkere hvis førstespråk ikke er engelsk, vil bli forventet å oppfylle kravene våre til engelsk. Nyutdannede av engelsktalende programmer vil bli vurdert som kvalifisert for opptak uten ytterligere bevis på engelsk. Ikke-morsmål engelsktalende kandidater vil bli pålagt å presentere et av følgende sertifikater: TOEFL med karakter 550, GCEOL med minimum karakter C, IELTS minimum karakter 5,5. eller et annet tilsvarende sertifikat. Kandidater uten tilstrekkelige krav til engelsk vil ha muligheten til å avlegge høyskolens forberedende engelsksprøve.

Opptak basert på erfaring vil bli vurdert fra individer med minst 5 års ledererfaring, men ingen første grad. Bevis for alternativ fagutvikling og prestasjon må legges frem med søknaden.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Les mer

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Minimér
Larnaca , Paphos + 1 Mer Mindre