Les den offisielle beskrivelsen

MBA med en konsentrasjon i Hospitality Management ved Vatel Institute of Hospitality Management ved Alliant International University.

Master of Business Administration (MBA) med en konsentrasjon i Hospitality Management er en intensiv og innovativ grad som forbereder studentene til å bli mer effektive gjestfrihet industri ledere og ledere. Kursene er balansert mellom akademisk teori og profesjonell praksis.

På campus skal studentene kjenne den nødvendige kritiske tenkning, lederskap, ledelse og entreprenørskap som kreves for å konkurrere i den globaliserte økonomien. Med erfarne fakultet og små klassestørrelser, får studentene den individuelle støtten og forberedelsen de trenger for å gjøre erfaringen sin til kompetanse og oppnå ekspertise.

Studentene bruker kun sin kunnskap gjennom praktisk, profesjonell erfaring med mulighet til å delta i opptil 12 måneders fulltidsbetalt, praktisk opplæring i de beste hotellene og restaurantene i USA.

Vatelstudenter har jobbet på våre partnerhotell, som inkluderer: St. Regis, Four Seasons, Lodge på Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham, og mange flere. Vatels karriere- og ansettelsessenter vil hjelpe elevene med å finne sine praktikplasser.

Alliant International University er akkreditert av WASC Senior College og University Commission (WSCUC) . WASC er et regionalt akkrediteringsorgan anerkjent av US Department of Education.97819_Group2photoshooting.jpg

Opptakskrav:

 1. Studentene må ha en bachelorgrad. Studenter med en bachelor ikke innen fagområdet vil bli pålagt å ta 2 forutsetningskurs.
 2. Studentene må ha minst 6 måneders relevant gjestfrihet og turisme opplevelse.
 3. Minst engelsk kunnskap for internasjonale studenter er som følger: IELTS - 6,0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4,0, DET: 49-59.
 4. Minimum GPA er 2,75 på en 4,0-skala.
 5. GRE eller GMAT eksamener er ikke påkrevet.

Hver søker vil bli vurdert basert på hans eller hennes individuelle faglige bakgrunn og faglig erfaring. Ytterligere opptakskrav kan gjelde. MBA-programmet i San Diego er kanskje ikke tilgjengelig for alle søkere.

Kurstilbud og sekvens kan endres.

 • International Marketing Management
 • Organisatorisk oppførsel og globalt lederskap
 • Strategisk ledelse
 • Statistisk analyse og modellering av virksomheten
 • Teknologi for ledelsesbeslutninger
 • Finansiell og regnskapsstyring
 • Operations Management and Logistics
 • Capstone av Professional Practice Internship (fullført for denne konsentrasjonen som Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Salgsledelse for gjestfrihet
 • Trender i gjestfrihet og turisme
 • Utvikling av Karriere, Arbeidskraft og Talent i Hospitality Industry
 • Entreprenørskap i gjestfrihet

Undervisning

Undervisning belastes av økt / semester enhet på $ 698 per enhet med totalt 36-semester enheter. Studenter som ikke har en bachelor i et forretningsområde kan trenge å fullføre de to forutsetningene. Dette estimatet inkluderer ikke kostnader for bøker og forsyninger eller rom / brett.

For viktig informasjon om utdanningsgjeld, inntjening og sluttfrekvens for studenter som deltok i dette programmet, kan du gå til https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html.

Studentene må betale alle økt / semester kostnader ved fredag ​​før den aktuelle økt / semester startdato.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert November 26, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
18 - 24 måneder
Heltid studier
Pris
698 USD
per enhet med totalt 36 semester enheter. Total MBA i Hospitality and Management programmet undervisning / avgifter er $ 24,985, for studenter som har en bachelor i et forretningsområde og ikke trenger å fullføre de to forutsetningene kurs. Dette estimate
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Testimonial from the General Manager of the JW Marriott in Santa Monica, CA

A Day in the Life of a Vatel USA Student

Professors Talk about Vatel USA

Vatel-Hospitality Management-Vatel Graduates