MBA-ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

MBA-ledelse

MBA Leadership ble lært sentralt i London, og har et sterkt fokus på karriereutvikling og leveres av erfarne professorer fra ledende handelshøyskoler rundt om i verden. Kurset vårt har en unik peer coaching-modell der studentene støttes utenfor klasserommet og har tilgang til veilederen for enhver utfordring de måtte møte i arbeidet sitt eller studere.

Programmet er designet for å bli gjennomført sammen med en travel profesjonell rolle og leveres i Executive Format over en 18-måneders periode. På månedlig basis foregår interaktiv undervisning i verkstedstil over en 3-dagers helg på London Moorgate campus i Londons kommersielle knutepunkt. I tillegg til å dekke grunnleggende forretningsgrunner, er en sterk vektlegging av programmet å utvikle delegaters atferdskompetanse. Dette oppnås gjennom en atferdsbasert modell for atferdsutøvende kompetanse, som har vist seg å være svært effektiv i bedriftsverdenen. Dette innebærer fagfellecoaching som foregår i helgens workshops, i tillegg til at delegater har kontinuerlig tilgang til lærere utenom helgens workshops.

I løpet av den normale arbeidsuka blir delegatene oppfordret til å holde regelmessige ansikt til ansikt og virtuelle møter med lærerprofessorene for å diskutere problemer i den virkelige verden som oppstår i deres profesjonelle rolle som knytter seg til teorien på kurset. Denne MBA-en er designet for mellomledere og toppledere som er interessert i å utvikle sine lederegenskaper for å komme over i stadig større roller. Typiske karriereveier inkluderer å gå fra funksjonelle roller til funksjonell ledelse, generell ledelse eller på partnernivå. Programmet er ideelt for ledere som jobber innen profesjonell servicesektor som advokater, konsulenter og enhver profesjonell utøvende personell som er involvert i å håndtere endring eller transformasjon i organisasjonen.

Professor Elizabeth Moore, direktør / leder for MBA i ledelse ved University of Law Business School, kommer fra internasjonal akademisk bakgrunn, etter å ha undervist ved universiteter i USA, Finland, Russland og Storbritannia. Etter å ha mottatt sin BA fra Columbia University , doktorgraden fra University of Texas i Austin, og et diplom i coaching fra Cambridge University, fungerte doktor Moore som professor i ledelse og ledertrener ved Hult International Business School fra 2013 - 2019. Siden 2006 har professor Moore undervist ved Cambridge University , der hun for tiden er en assosiert veileder og direktør for internasjonale sommerprogrammer for høgskolen hennes, Hughes Hall. Hun har også hatt en rekke andre roller i akademia gjennom en 20-årig karriere, inkludert å ha et Visiting Fellowship ved Harvard University og grunnlagt et kulturstudieprogram ved St. Petersburg State University i Russland, som hun ledet i fem år. Innen feltet Ledelse fokuserer hennes forskningsinteresser spesielt på autentisitet i ledelse og emosjonell og kulturell intelligens.

Kurskrav

  • UK Bachelors degree, eller tilsvarende kvalifikasjoner.
  • Studentene må også ha minst fem års profesjonell arbeidserfaring i en lederrolle med noe budsjetttilsyn.
  • Søknader om fritak eller RPL er ikke tillatt for MBA-programmet.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Les mer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Minimér
London , Leeds , Manchester , Birmingham , London , London , Nottingham + 6 Mer Mindre