MBA-konsentrasjon i entreprenørskap

MBA grad i entreprenørskap vil gjøre det mulig for kandidater å utvikle de ferdighetene som trengs for å komme inn og opprettholde en karriere i entreprenørskap støttet av dybden og prestisje av våre MBA-programmet. Vårt program skal gi studentene de grunnleggende og avanserte ferdighetene som er nødvendige for å forstå entreprenørskapet, og tilby trening som er nødvendig for å skape et skikkelig fundament for å styre, drive, vokse og opprettholde et entreprenørskap. Studenter som fullfører MBA i Entrepreneurship vil ha alle de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å starte og vokse en bedrift eller støtte entreprenøraktiviteter i selskaper. Det er forventet at mange allerede vil eie en bedrift, ha en bestemt oppstartside, eller ha bedriftserfaring og se behovet for å utvikle nye ferdigheter. Noen individer har kanskje ikke bestemte ideer, men vil kanskje undersøke hvordan man skal bli en gründer og utvikle en bærekraftig virksomhet som de ville ha glede av. MBA i entreprenørskap vil tilby ikke bare kjernevirksomhet ferdigheter, men vil også legge vekt på kunnskap som er spesifikk for entreprenør suksess.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Assisterende direktør

Kontor for Graduate Opptak

Telefon - 973-720-2764

Koble med oss ​​på WhatsApp

img 1Kombinasjonen av kjerne MBA krav og spesifikke entreprenørkunnskaper gir studentene mange karriere og sysselsetting muligheter som kan være ganske variert og lukrativ, inkludert stillinger i: familieeide bedrifter, minoritetsbedrifter, kvinners bedrifter, entreprenørskap utvikling firmaer, vurdering og konsulentfirmaer, regnskap firmaer, forsikringsselskaper, pensjonskasser, banker og finansinstitusjoner, investeringsbanker, boliglånsforsikringsmeglere, reguleringsorganer, statlig støttede teknologivirksomheter og store selskaper med innovasjonsfunksjoner, produktutviklingsrolle, porteføljestyring, eller etterretningsforskning. Alle disse stillingene krever ikke bare generell forretningskunnskap og ledelsesevner, men også kunnskap og teknisk opplæring som er spesifikk for entreprenørområdet. Master of Business Administration (MBA) programmet har en tverrfaglig pedagogisk tilnærming. Som sådan blir tekstkomponenter som er oppført i næringslivet sammenvevd gjennom læreplanen. Disse komponentene, eller perspektiver, inkluderer, men er ikke begrenset til etiske, politiske, regulatoriske og sosiale påvirkninger på organisasjoner. Det legges vekt på oppkjøp av og / eller foredling av kommunikasjonsferdigheter, kvantitativ analyse og teknologiske anvendelser innenfor forretningsområdet. Områder med kjernekompetanse er understreket i de atten lavere kredittkredittider: disse områdene inkluderer finansiell rapportering, analyse og markeder, innenlandske og globale økonomiske miljøer av organisasjoner, ledelsesinformasjonssystemer og menneskelig oppførsel i organisasjoner. De øvre kjernefagene (enten 15 studiepoeng eller 12 kreditt timer avhengig av valg av konsentrasjon) fokuserer på integrering av de nedre kjerneområdene ved bruk av kryssfunksjonelle tilnærminger til organisatoriske problemstillinger.

MBA-læreplanen tilbyr også et bredt spekter av valgfrie kurs i hver av skolens fire avdelinger: Regnskap og lov; Økonomi, finans og global virksomhet; Markedsføring og ledelse, og profesjonell salg. Programmets strenge kurs krever en kjennskap til nødvendige kvantitative og teknologiske konsepter. Ved innskriving oppfordres studentene til å ta screeningseksamen i 1) kvantitativ analyse og 2) teknologi, og rådes om å ta innledende kurs på disse områdene om nødvendig. Cotsakos College of Business har mottatt akkreditering fra AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB-akkreditering representerer den høyeste prestasjonsstandarden for handelshøgskoler over hele verden. Bare ca 5% forretningskoler i verden er akkreditert av AACSB.

Nødvendige ferdigheter Kredittimer (valgfritt)

 • Matematiske metoder for virksomheten
 • Datamaskiner og applikasjoner

Kredittkrav for lavere kjerne (kan fravikes) 18 studiepoeng

 • Ledelsesprosess og organisatorisk teori
 • Finansiell og ledelsesmessig regnskap
 • Økonomistyring
 • Markedsføringsledelse
 • Økonomisk analyse
 • Management Information Systems

Kredittkrav for øvre kjerne (obligatorisk for alle studenter) 15 studiepoeng

 • Statistikk for kvantitativ analyse
 • Multinasjonalt næringsliv og drift
 • Organisatorisk oppførsel og kommunikasjon
 • Næringsliv, regjering og samfunn
 • Forretningspolitisk seminar

Entreprenørskapskonsentrasjon (for alle Entrepreneurship Concentration Students) 15 studiepoeng

NØDVENDIG

 • Entreprenørskap-motivasjon

map

Valgfag

Ta noen 4 kurs fra følgende liste (12 studiepoeng):

 • Krisestyring for organisasjoner
 • Finansiering av nye ventures
 • Markedsføring for entreprenører
 • Innovasjon og entreprenørskap
 • Eventuelle 600-700 CCOB kurs

img 2

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 5 flere kurs fra William Paterson University of New Jersey »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
18,856 USD
Undervisning: US $ 18 856, Rom og styret: US $ 10 920, Bøker og rekvisita: US $ 1600, Transport: US $ 890, Diverse: US $ 2,250, TOTAL US $ 34,516 (New Jersey innbyggerundervisning - $ 12,114.00 per år)
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato