Les den offisielle beskrivelsen

MBA-konsentrasjon i musikkadministrasjon

MBA i konsentrasjon for musikkadministrasjon gir avansert utdanning innen musikkvirksomhet, musikkstyring, entreprenørskap og underholdningslov. Ved å bruke vår nærhet til New York City, er vi i stand til å kapitalisere på våre bransjeforbindelser for å tilby høyest studium. Derfor blir studenten oppgradert i bransjens miljø samtidig som han forstår en klar forståelse av individets rolle og behov. Programtilbudene har et internasjonalt omfang og er undervist av industriens ledere samt fulltids fakultet. Gjennomføringen av praktik er et viktig aspekt av læringskurven. Selv om det er en rekke stillinger i et forbløffende antall felt, er målene med dette programmet å introdusere deg til den flersidede industrien, veilede deg mot en karrierevei, og gi den beste muligheten til å lykkes. Målet med Master of Business Administration programmet er å forberede våre studenter på roller som effektive organisatoriske bidragsytere i et stadig mer diversifisert og konkurransedyktig forretningsmiljø. Master of Business Administration (MBA) programmet har en tverrfaglig pedagogisk tilnærming. Som sådan blir tekstkomponenter som er oppført i næringslivet sammenvevd gjennom læreplanen. Disse komponentene, eller perspektiver, inkluderer, men er ikke begrenset til etiske, politiske, regulatoriske og sosiale påvirkninger på organisasjoner. Det legges vekt på oppkjøp av og / eller foredling av kommunikasjonsferdigheter, kvantitativ analyse og teknologiske anvendelser innenfor forretningsområdet. Områder med kjernekompetanse er understreket i de atten lavere kredittkredittider: disse områdene inkluderer finansiell rapportering, analyse og markeder, innenlandske og globale økonomiske miljøer av organisasjoner, styringsinformasjonssystemer og menneskelig oppførsel i organisasjoner. De øvre kjernefagene (enten 15 studiepoeng eller 12 kreditt timer avhengig av valg av konsentrasjon) fokuserer på integrering av de nedre kjerneområdene ved bruk av kryssfunksjonelle tilnærminger til organisatoriske problemstillinger.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Assisterende direktør

Kontor for Graduate Opptak

Telefon - 973-720-2764

Koble med oss ​​på WhatsApp

img 1MBA-læreplanen tilbyr også et bredt spekter av valgfrie kurs i hver av skolens fire avdelinger: Regnskap og lov; Økonomi, finans og global virksomhet; Markedsføring og ledelse, og profesjonell salg. Programmets strenge kurs krever en kjennskap til nødvendige kvantitative og teknologiske konsepter. Ved innskriving oppfordres studentene til å ta screeningseksamen i 1) kvantitativ analyse og 2) teknologi, og rådes om å ta innledende kurs på disse områdene om nødvendig. Cotsakos College of Business har mottatt akkreditering fra AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB-akkreditering representerer den høyeste prestasjonsstandarden for handelshøgskoler over hele verden. Bare ca 5% forretningskoler i verden er akkreditert av AACSB.

Nødvendige ferdigheter Kredittimer (valgfritt)

  • Matematiske metoder for virksomheten
  • Datamaskiner og applikasjoner

map

Krav til lavere kredittkredittid (kan fravikes)

  • Ledelsesprosess og organisatorisk teori
  • Finansiell og ledelsesmessig regnskap
  • Økonomistyring
  • Markedsføringsledelse
  • Økonomisk analyse
  • Musikkteknologi

img 2

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra William Paterson University of New Jersey »

Sist oppdatert July 18, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
- Undervisning: US $ 18 856, Rom og styret: US $ 10 920, Bøker og rekvisita: US $ 1600, Transport: US $ 890, Diverse: US $ 2,250, TOTAL US $ 34,516 (New Jersey innbyggerundervisning - $ 12,114.00 per år)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato