Din nøkkel til å gjøre forretninger globalt. Å mestre ferdighetene for utenrikshandel og internasjonale forretningsforbindelser er de viktigste suksessfaktorene for å starte eller befeste karrieren din som en global entreprenør.

Programmet lærer hvordan man oppfyller de høye standardene som kreves for å gjennomføre vellykkede internasjonale forretningsaktiviteter.

Fra utenrikshandelspolitikk til internasjonale relasjoner og å gjøre forretninger globalt, forbereder denne MBA studentene på å møte forretningsutfordringer i virkeligheten som en dyktig leder og en global beslutningstaker.

Foretak i dag kan ikke lenger begrenses til smale grenser, enten du eier et lite bakeri eller driver et stort advokatfirma, mulighetene for å bringe virksomheten din ut i verden blir utallige og uunngåelige. Å drive forretning internasjonalt betyr å være konkurransedyktig i større skala, ha tilgang til et bredere spekter av talent og å kunne benytte seg av utenlandske varer og ressurser.

Ved å gjennomføre dette masterstudiet får studentene ikke bare tilgang til en pålitelig og praktisk utdanning, men får faktisk den virkelige smaken av internasjonal virksomhet, ved å ha sjansen til å lære av noen av de viktigste figurene i virksomhetsscenen i Spania. Professorene i BEBS er gründere, regissører, påvirkere og mer.

Etter endt utdanning vil studentene være godt forberedt på å utforme en sterk internasjonal forretningsplan og være forberedt på å utføre den.

Program pensum

 1. Strategi og globalisering
 2. Ledelse og menneskelig ressursstyring
 3. Drift og innovasjonsledelse
 4. Internasjonal markedsføring
 5. Økonomisk og økonomisk styring
 6. entreprenørskap
 7. Business Game
 8. Tilgang til nye markeder
 9. Nye teknologier og sosiale medier i utenrikshandel
 10. Drift og styring av utenrikshandel
 11. Avsluttende masterprosjekt

Det endelige prosjektet til mastergraden skrives enten som en forretningsplan eller en case study for en eksisterende virksomhet. Dette er en utmerket mulighet for studentene å utvikle forretningsidéene sine og gi dem liv, ettersom prosjektene blir veiledet og veiledet av noen av de beste fagfolkene i feltet. Vi oppfordrer våre studenter sterkt til å dra nytte av masterprosjektet for å presse sine grenser ved å bruke det som en øvelse for entreprenørskap.

Prosjektet kan gjøres enten individuelt eller i gruppe.

Studentprofil

 • Gründere og intrapreneurs som ønsker å få kunnskap og ferdigheter innen global virksomhetsledelse
 • Nyutdannede som ønsker å spesialisere seg i internasjonal virksomhetsledelse og utenrikshandel

akkreditering

MBA i internasjonal virksomhetsledelse av BEBS Barcelona Executive Business School

BEBS er en privat handelshøyskole, fullstendig godkjent av den spanske regjeringen for å tilby høyere utdanning som er gyldig over hele verden, i tillegg til at den er medlem av Association of Business Schools in Spain (AEEN), og European Union Private Higher Education (EUPHE) .

Påkrevde dokumenter

 1. Oppdatert CV (CV)
 2. Motivasjons brev
 3. Pass eller ID kopi
 4. Bachelor grad
 5. Akademisk post (transskripsjon / karakterer)
 6. IELTS 6.0 eller tilsvarende, for eksempel TOEFL eller tidligere utdanning i engelsk
Program undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk
Sist oppdatert August 7, 2019
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
10 - 12 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
5,300 EUR
- På universitetsområdet; 4.800 EUR - Online
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
sep. 2020
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
sep. 2020