Les den offisielle beskrivelsen

Ingen flere prøver eller eksamener.

CIAM Executive Management

Ingen GMAT eller GRE påkrevet.

CIAM tror på praktisk, funksjonell og relevant kunnskap - ikke testresultater på et stykke papir, slik at vi ikke krever GMAT eller GRE som opptakskrav.

Tilgjengelig både på nettet og på campus

Vår toppmoderne nettplattform gir 24-timers tilgang til kursmaterialer på tvers av flere plattformer og våre små klassestørrelser gir rik samhandling med vår begavede fakultet - alt designet for å gi deg det beste læringsmiljøet. MBA-programmet på 36 kreditter er designet for å møte behovene til fagfolk i et bredt spekter av forretningsområder. Flere sporalternativer, helg / nattklasser, lave kurspriser og dedikert ekspertfakultet gjør CIAM det beste valget for MBA.

Konsulter med virkelige selskaper i klasse!

Som CIAM MBA-student jobber du med opptil 12 virkelige amerikanske forretningskunder på konsulentprosjekter gjennom hele studiene, og får uovertruffen praktisk forretningsopplevelse. Vi er stolte av å ha en læreplan våre studenter kan direkte søke på egen virksomhet, karriere eller andre fremtidige venture. Med et bredt spekter av konsulentprosjekter i ulike næringer, tar vi sikte på å gi deg et bredt spekter og dybde av erfaring som ikke finnes andre steder.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team med klient, Don Kendrick Real Estate/>

Programdetaljer:

CIAM tilbyr 6 vilkår hvert år med nye kohorter av studenter innlagt i begynnelsen av hvert semester. Vellykket gjennomføring av MBA-programmet krever at studentene fullfører tolv-kurset, med totalt 36 studiepoeng. Lederskap og samarbeid ferdigheter utvikles som studentene jobber sammen i løpet av studiet, og det er kontinuerlig fokus på utvikling av effektiv skriftlig og muntlig kommunikasjon.

MBA-programmet har 3 forskjellige sporalternativer:

  • 11-måneders heltid (7 ukers kurs)
  • 22-måneders heltid (15 ukers kurs)
  • 22-måneders deltid (7 ukers kurs)
    • Bare amerikanske studenter

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class of 2015./>

Kom Bli med oss ​​på CIAM !

Vi er ekstatisk at du er interessert i å ta utdanning til neste nivå. Vårt fantastiske Admissions team er her for å hjelpe deg med å utforske hva vår MBA-opplevelse har å tilby deg. Vårt vennlige Admissions-team er klar til å hjelpe deg med MBA-avgjørelsen og vise deg verdien av CIAM opplevelsen.

Oppdag hvordan CIAM MBA vil forbedre din karriere og forandre livet ditt - KONTAKT OSS IGJEN.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra California Institute of Advanced Management »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
11 - 22 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato