Read the Official Description

Hvorfor

Anerkjent som en global MBA Tier One Ranking og # 11 Online MBA i CEO Magazine

 • Studier Bedriftsøkonomi ved en handelsskole Hvor "digital" er i sin kjerne.
 • Tjen akkreditering i tillegg til mastergrad gjennom ACCA, den anerkjente internasjonale sammenslutningen av Chartered Certified Accountants
 • Skaff differensialkvalifikasjon med Microsoft Imagine Academy - GBSB Global forbereder studentene til å møte markedets etterspørsel innen digital teknologi

Programbeskrivelse

MBA i International Business i Madrid-programmet er fokusert på bærekraftig praksis, forretningsetikk, entreprenørånd, sterk lederskap og innovativ problemløsning, forbereder forretningsfolk som vil drive verden til å forandre og forandre fremtiden for virksomheten. MBA i International Business i Madrid er et transformasjonsprogram som inspirerer studenter til å vokse både personlig og profesjonelt. Det er en av de mest banebrytende MBA i Spania som tar sikte på å forandre selve konseptet med forretningsutdanning og forbereder ansvarlige, innovative og virkelig globale bedriftsledere. Denne MBA i International Business i Madrid forbereder studentene til å møte de utfordringene som presenteres av den globaliserte økonomien og gir kunnskap og ferdigheter som kreves for å jobbe på tvers av landegrensene. MBA-studenter utvikler en større kulturell intelligens og bevissthet, slik at de kan jobbe effektivt med mennesker som har svært forskjellige verdier og atferd. MBA i International Business i Madrid-studentene lærer å skape innovative løsninger, og forenkle beslutningsprosesser og entreprenørskapsføringsevner. MBA i internasjonal virksomhet inkluderer kjerne ledende og analytiske kurs, som driftsledelse, finansiell regnskap og strategisk ledelse, som gir studentene den kunnskap og ferdigheter som er avgjørende for toppledende stillinger. Samtidig gir dette MBA-programmet studentene en avansert, spesialisert utdanning innen ulike områder av internasjonal forretningsforvaltning. MBA i internasjonal virksomhet i Madrid konsentrerer seg om verdensregioner og lokale markeder i Afrika, Asia, Europa, Russland, Eurasia og Latin-Amerika, med hovedfokus på prosessen med globalisering og forretningsstyringstrender som går over landegrenser og fremhever internasjonal forretningsutvidelse strategier. MBA i International Business i Madrid-programmet hos GBSB Global bruker den nyeste undervisningsmetodikken, casestudier, situasjonsanalyse, simuleringsspill og hands-on klasser som gir praktisk kunnskap som gjelder for det dynamiske, moderne forretningsmiljø.

Nøkkelord

 • Programmets varighet - 9 måneder
 • Språk i programmet - engelsk
 • Intakes - oktober, januar, april / årlig
 • Planlegg - Fulltid, Dagtid
 • Beliggenhet - Madrid, Spania

Program høydepunkter

 • Fakultet med industriopplevelse
 • Selskapsbesøk
 • Studenter fra 70 forskjellige land
 • Eksklusive internasjonale forretningshendelser
 • Praktisk kunnskap som kan brukes på en global skala
 • Karrieremuligheter med multinasjonale selskaper

Hvorfor tjene denne graden

Perfekt ditt lederskap

Det er en direkte sammenheng mellom nivået på ytelse og suksess for en bedrift med lederskapskapasiteten til sine ledere. Det betyr at etterspørselen etter velutdannede ledere med gode lederegenskaper bare vil vokse.

Bygg et virkelig globalt nettverk med sterke faglige tilkoblinger over grenser og næringer - Dra nytte av den mangfoldige studentkroppen på Global Business School Barcelona, som representerer mer enn 65 nasjonaliteter.

Nettverk spiller en svært viktig rolle i sin karriereutvikling, både når det gjelder å finne en god jobb eller utvikle gode relasjoner med nye partnere eller kunder. På GBSB får du mulighet til å samarbeide med studenter, fremtidige bedriftsledere fra over 65 land, og professorer, nåværende ledere og grunnleggere av ulike bedrifter fra over 18 land rundt om i verden.

Øk din lønn, få en kampanje

3 av 4 MBA-kandidater sa at de ikke ville ha fått sin nåværende jobb uten MBA-graden (GMAC, 2013). 90% av respondentene sa at MBA-programmet var profesjonelt givende.

Øk din innovasjonspotensial - Ta kurs på design Tenk eller kreativitet og psykologi av ny produktutvikling og gjør deg klar til å jobbe i innovative bedrifter. Ta kurs som Design Thinking, fremme kreativitet og forståelse av produktutviklingspsykologien.

Forskningsavdelingen på GBSB Global Business School er kontinuerlig involvert i forretningsutdanningsforskning, som fremmer utformingen av de mest innovative og praktiske forretningsprogrammene. GBSB Global implementerer de mest avanserte undervisningsmetoder som er tilgjengelige i dag til MBA-læreplanen, for eksempel Lego Series, spiller og tegner produksjonsoppgaver.

Forbered deg på å møte utfordringene fra det 21. århundre - Bli med profesjonelle medarbeidere i arbeidet med en agenda basert på bærekraft og etiske forretningsmetoder.

Flere og flere bedrifter i dag velger nøye sine leverandører og partnere fra en rekke bedrifter som overholder de internasjonale miljøstandardene og kravene som respekterer menneskerettighetene og utfører etiske operasjoner. En utdanning som fokuserer på global bærekraft vil forberede studentene på den siste trenden som fokuserer på etiske forretningspraksis i global virksomhet.

Dra nytte av Madrid - Nettverk og bygge relasjoner i en by full av karrieremuligheter, ledende internasjonale bedrifter og store industrihendelser.

Studer og oppdag verden av nye profesjonelle muligheter i den tredje beste byen i verden for å bo i utlandet (InterNations Expat Insider 2016 Survey) og den tredje byen i verden i den prestisjetunge internasjonale kongress- og konvensjonsforeningens rangering (ICCA, 2015)

HVORFOR GBSB Global ?

 • Den eneste handelshøyskolen i Spania med internasjonal akkreditering fra ASIC
 • Den første og eneste offisielle Microsoft-skolen i Spania, akkreditert av Microsoft som leder innen digital utdanning, gir studentene den mest moderne læringserfaringen fra dag ett
 • Offisiell Microsoft Showcase School
 • Den eneste handelshøyskolen i Barcelona og Madrid med status som ACCA Computer Based Exam Centre
 • Medlem av The Accreditation Council for Business Skoler og Programmer (ACBSP), USA
 • Registrert som en av de beste bedriftsskolene i Europa av MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Anerkjent som leder i global utdanning av Newsweek Magazine
 • Rangerte nr. 1 i Europa i veiledningen til bærekraftig skoler
 • OFFISIELT MEDLEM fra Det europeiske råd for næringslivsutdanning (ECBE)
 • Gjentatt vinner av International Business Ethics Case Competition, USA
 • Global Diversity | Studenter fra 70 land og fakultet fra 20 land
 • Fokus på innovasjon | Fra undervisningsmetoder, kursplaner og workshops til fullt digitalisert utdanningsmiljø handler det om innovasjon og utfordrende status quo
 • arbeidsevne
Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by GBSB Global Business School »

Last updated February 17, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Open Enrollment
Duration
9 måneder
Heltid studier
Pris
16,200 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato