MBA i internasjonal hotelladministrasjon

Generelt

Programbeskrivelse

Nær fagområdene de snart skal jobbe i, Vatel MBA i internasjonale hotelllederstudenter :

 • møte mennesker som jobber i feltet som presenterer jobbene sine, rett på skolen
 • løse virkelige problemer, sendt inn av partnerhotell
 • delta i Vatel International Business Game, et seriøst spillsimuleringsspill
 • kan velge en av de 10 MBA-spesialiseringene på skoler i Vatel
 • avslutte studiene ved et meget strategisk internship, som ofte blir deres første jobb

Vårt undervisningskonsept har sine røtter i profesjonene

Å trene operative ledere og toppledere i den internasjonale gjestfrihetsbransjen, som er i stand til å jobbe i et konkurransedyktig og kosmopolitisk miljø, er selvfølgelig basert på forretningsstudier: markedsføring, menneskelige ressurser, administrasjon og økonomi. Men det er ikke alt!

Hos Vatel tror vi at en fullstendig utdanning krever en reality sjekk på yrkesfeltet. Dette undervisningsprinsippet er en av grunnene til at en Vatel-grad er så høyt verdsatt på arbeidsmarkedet. Rent praktisk betyr dette at det er:

 • Praktisk opplæring i applikasjonsinfrastrukturer, fullt integrert i Vatel-skolene. Disse applikasjonshotellene eller restaurantene, som serverer ekte kunder, er konkrete og operative treningssteder.
 • Førstehånds ledererfaring dvs. seniorstudenter administrerer juniorstudentene.
 • Fagpersoner som er anerkjent på sitt felt, deltar i undervisningen.
 • Progressiv bygging av en karrierevei for hver student.

Initiering til ledelse inkluderer alltid teori og yrkeserfaring122107_rsz_screen_shot_2019-10-01_at_32016_pm.png

2 års program

 • Akademisk MBA år 1: Når de har tilegnet seg det grunnleggende innen hotellledelse og profesjonell kultur, kan studentene fokusere på analysemetoder og beslutningsprosesser som ledere.
 • Akademisk MBA år 2: Å studere sentrale strategiske regler og anvende dem i internasjonale selskaper fra alle felt fører til at studentene definerer konkrete eksempler på ledelse i felt for turisme og gjestfrihet. I sin 5. år på skolen, kan studentene velge fra en av de 10 Vatel MBA Spesialiseringer.
 • Internship MBA år 2: For å bli vant til rekrutteringsprosessen, leter studenter som snart skal oppgradere etter sine egne praksisplasser, i tråd med deres profesjonelle prosjekter. Dette siste internatet, som må valideres av skolen og varer i seks måneder, har som mål å få elevene til å utøve meget strategiske ledelsesfunksjoner.

Opptakskrav

MBA År 1

Du er ferdig med høyere utdanning og ønsker å gjøre en grad i International Hotel Management, med full utnyttelse av dine tidligere studier. Imidlertid må du ha skaffet deg det grunnleggende i gjestfrihetsbransjen.

Vatels Passerelle-program ble designet for å gjøre det mulig for studenter med en bachelorgrad i ledelse å tilegne seg ferdighetene og kunnskapene innen styring av gjestfrihet og restauranttjenester for å fortsette skolegangen med MBA Vatel-gradsstudier mens de optimaliserte forkunnskapene.

Dette er et ti ukers program, der studentene har både teoretiske kurs og profesjonelle applikasjoner, både i restauranttjenester og i rominndelingen på et hotell.

Stiftelsesår

 • I Frankrike: 2-årig yrkesgrad
 • I Belgia: Certificate of End of Secondary Studies Certificate 2 år
 • I Sveits: Maturité 2 år
 • I andre land: High School Diploma eller A-Level ekvivalenter 2 år

For de med et 2-årig diplom, ble Foundation Year-programmet designet med tanke på deg, slik at du kan finpusse ledelseskunnskapen din og oppdage eller dypere dypere inn i den profesjonelle kulturen knyttet til gjestfrihet for å fortsette med en MBA.

For studenter som vil gjøre sine kurs på engelsk: Nødvendig nivå i engelsk TOEFL 550 (80 IBT) eller IELTS 5.5 (akademisk) følgebrev på engelsk.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Vatel Nimes is the Vatel Group’s Main Campus and is the largest Vatel School, with its own 4* Hotel, spa, and student residence, all on campus. Complete and comprehensive courses, which appeal to youn ... Les mer

Vatel Nimes is the Vatel Group’s Main Campus and is the largest Vatel School, with its own 4* Hotel, spa, and student residence, all on campus. Complete and comprehensive courses, which appeal to young adults from the entire world: 45 different nationalities of students on-site, who take Vatel courses either in French or in English. Minimér