MBA i internasjonal e-supply chain management

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Forsyningskjedefeltet ser en rask transformasjon og vekst i våre dager. Ny teknologi og IT-forbedringer som AI, blockchain, robotikk, maskinlæring og cloud computing former enormt logistikk- og forvaltningsindustrien så vel som våre liv.

Det er ikke et tilfelle at forsyningskjedestyringssektoren forventes å nå 24,532 milliarder dollar innen 2025, og vokse med en samlet årlig vekstrate på 9,7% fra 2018 til 2025 ifølge Allied Market Research. All denne utviklingen oversettes til en økning og lavere kostnader for leveringstjenester, pluss en forbedring av påliteligheten til tjenestene. Utvilsomt er ikke logistikk- og forsyningskjedebransjen den samme som for ti år siden, og ser fremdeles en rask transformasjon i alle sektorer. Det er derfor teknologi ikke betraktes som en markedsfordel for de mest teknologikyndige selskapene, men som en standard på generelt nivå. Det er derfor viktig for nøkkelaktører i sektoren å forutse hvordan de nyeste innovasjonene vil påvirke deres forsyningskjeder og dra nytte av den nye teknologien deretter.

Ved å forfølge denne dobbelt akkreditert MBA vil studentene få tilgang til en pålitelig og praktisk utdanning innen supply chain management og undersøke den nyeste utviklingen og teknologien, med sikte på å kunne bruke og bruke dem bevisst i sitt profesjonelle liv.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Program pensum

 1. Strategi og globalisering
 2. Ledelse og HR-ledelse
 3. Driftsledelse og handel
 4. Internasjonal markedsføring
 5. Økonomisk og økonomisk styring
 6. Entreprenørskap og innovasjon
 7. Business Game
 8. Ny teknologi og optimalisering av SCM
 9. Innkjøps- og anskaffelsesstrategi i SCM
 10. Distribusjon, lagring, håndtering, transport og omvendt logistikk i SCM. Lagerstyring
 11. Kvalitet, produktivitet og drift
 12. Avsluttende masterprosjekt

Det endelige prosjektet til mastergraden skrives enten som en forretningsplan eller en case study for en eksisterende virksomhet. Dette er en utmerket mulighet for studentene å utvikle forretningsidéene sine og gi dem liv, ettersom prosjektene blir veiledet og veiledet av noen av de beste fagfolkene i feltet. Vi oppfordrer våre studenter sterkt til å dra nytte av masterprosjektet for å presse sine grenser ved å bruke det som en øvelse for entreprenørskap.

Prosjektet kan gjøres enten individuelt eller i gruppe.

Studentprofil

 • Fagpersoner innen logistikk og supply chain-områder som ønsker å oppdatere sin kunnskap og ferdigheter med de beste fagpersonene i sektoren.
 • Entreprenører som ønsker å få et detaljert innblikk i forsyningskjeden, driften og logistikkadministrasjonsaspektene, sammen med den nyeste utviklingen og teknologien som er tilgjengelig i markedet.
 • Nyutdannede som ønsker å spesialisere seg innen supply chain management med en innovativ og unik tilnærming, som vil tillate dem å få et konkurransefortrinn når de kommer inn på arbeidsmarkedet.

akkreditering

Dual Degree i e-Supply Chain Management

 • MBA i internasjonal e-supply chain management av BEBS Barcelona Executive Business School
 • Mastergrad i internasjonal e-supply chain management av UCAV (Catholic University of Ávila)

BEBS er en privat handelshøyskole som tilbyr høyere utdanning som er gyldig over hele verden, i tillegg til at den er medlem av Association of Business Schools in Spain (AEEN), og European Union Private Higher Education (EUPHE).

Påkrevde dokumenter

 1. Oppdatert CV (CV)
 2. Motivasjons brev
 3. Pass eller ID kopi
 4. Bachelor grad
 5. Akademisk post (transskripsjon / karakterer)
 6. IELTS 6.0 eller tilsvarende, for eksempel TOEFL eller tidligere utdanning i engelsk
Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Les mer

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Minimér