MBA i gründerledelse

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

 • MBA-program gjør det mulig for deltakerne å utvikle sine gründerledelseskompetanser for å bli suksessrike toppledere i internasjonale selskaper.
 • Programmet er spesialdesignet for deltakere fra de baltiske statene og Skandinavia.
 • Studiet gir en god blanding av teoretisk kunnskap kombinert med praktisk resultatorientert opplæring.
 • Deltakernes faglige utvikling støttes av en coach, som vil jobbe med deltakeren én på én gjennom hele MBA-studiene.
 • Programmet er levert av den største og mest internasjonale School of Business and Governance i Estland.
 • Det gir mange muligheter for oppstartsbedrifter, forskjellige konkurransemodeller for forretningsmodeller og internasjonale sommerskoler.
 • Et bedriftsbasert problemløsningsprosjekt er en integrert del av læreplanen. Den er samlet under studiene og vil bli utvidet til en masteroppgave.
 • Studiet kan fullføres innen 1,5 år.
 • Programmet gir fleksibilitet: det undervises i 3-dagers økter som holdes en gang i måneden, noe som gjør at deltakerne kan bo og jobbe utenfor Estland.

Curriculum

 • Generelle studier - gi kunnskap om komponentene i internasjonalt forretningsmiljø og trender i den globale virksomheten.
 • Kjerneundersøkelser - inkluderer en oversikt over forretningsinformasjonssystemer, integrering av systemer og analyse av forretningsprosesser; tilegne seg kunnskap og ferdigheter innen markedsføring og ledelse.
 • Spesielle studier - gi kunnskap om finansiell og ledelsesmessig regnskap samt generell kunnskap om økonomistyring og analyse for å muliggjøre vellykket evaluering av forretningsidéer og støtte veksten av selskapets verdi.
 • Masteroppgave - studentene får en opplevelse av å utarbeide et uavhengig forskningsoppgave som arbeider med og løse et praktisk forretningsadministrasjonsproblem, og ferdigheter for å anvende teoretisk kunnskap til å løse praktiske problemer på nivå med akademisk mastergrad.
Semester 1 Semester 2 Semester 3
Forretningsutvikling og miljø Bedriftsinformasjon og organisering Økonomi og ledelse
kurs Kurs og valgfag kurs
Personlig utviklingsmodul
Studieturer
Et bedriftsbasert problemløsningsprosjekt - vil bli utvidet til en masteroppgave

Fremtidig karriære

Master of Business Administration (MBA) er designet for å fremme karrieren til enkeltpersoner som er interessert i gründerledelse. Kvalifiseringen egner seg til en rekke karrierer og er en betydelig investering som helt sikkert vil gjenspeiles i gradseieres økte inntjeningspotensial. MBA-kandidater har fått ferdigheter i strategisk beslutningstaking, forbedret deres lederegenskaper og er svært tilpasningsdyktige til stadig skiftende forretningsmiljøer. MBA er en allsidig og verdifull grad, som lar deg velge mellom forskjellige karriereveier - alt avhenger av dine mål, ambisjoner, ferdigheter og interesser.

Opptak

Studenter for TalTech internasjonale studieprogrammer tas opp basert på opptaksterskelen. Et online-intervju vil bare bli gjennomført med kandidatene som har bestått den foreløpige evalueringen. Maksimal poengsum for online søknad (CV) og intervjuet er 10 poeng. En søker som får minimum 5 poeng blir tatt opp.

Programspesifikke krav

Bachelorgrad eller tilsvarende
Kandidater med bakgrunn innen ingeniørfag, IT, naturfag eller økonomi er velkomne til å søke.

For å kvalifisere seg for studiene ved Tallinn University of Technology , må en søker ha minst 60% av høyest mulige CGPA.

Arbeidserfaring
Det er nødvendig å ha minst 3 års arbeidserfaring som mellomleder eller spesialist.

Vær oppmerksom på at for kandidater som er ansatt i et selskap som ligger utenfor EU, er det også obligatorisk å presentere en offisiell uttalelse som bekrefter ansattes status, sammen med kontaktinformasjon fra arbeidsgiveren for å gjennomføre et online henvisningsintervju.

Foretak vil bli gitt til kandidater som forventer å være aktivt ansatt gjennom studiene.

Merk! Når du søker og fyller ut det elektroniske søknadsskjemaet i DreamApply, kan du beskrive din arbeidserfaring og tidligere utdanning i detaljer da dette skjemaet blir vurdert til din CV. Ta med informasjon om studieprogrammene du har fullført, hvor og når studerte du; liste over arbeidserfaringen din, hvor og i hvilke stillinger du har jobbet, ta med nøkkeloppgaver, og gi tidslinjen for arbeidsopplevelsen.

Online intervju

Emner dekket under intervjuet:

 • Tidligere utdanning, arbeidserfaring, karriere og deres tilknytning til Entrepreneurial Management MBA-programmet.
 • Motivasjon for å studere på studiet, målet med studiene og årsakene til å velge dette programmet inkludert alternativer.
 • Hvordan bidrar bestått av Entrepreneurial Management MBA-programmet til din personlige karriere?

Intervjuets varighet er 10-15 minutter.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Les mer

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Minimér