MBA i entreprenørskap

Vilnius University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i entreprenørskap

Vilnius University

MBA i entreprenørskap

Rektor ved Vilnius University

Vilnius University Business School er stolt av å være den første institusjonen i Nordeuropa for å tilby en MBA i entreprenørskap. MBA-programmer tiltrekker seg det beste og det lyseste fra hele verden, og vi er glade for å bringe denne integrerte pedagogiske opplevelsen til Litauen. Vilnius University Business School ble etablert for å stå i forkant av entreprenøropplæring både lokalt og i regionen. Den nye MBA i entreprenørskap vil hjelpe oss videre med å oppfylle vårt oppdrag å utdanne fagfolk som bidrar til vårt lands økonomiske utvikling.
Artūras Žukauskas, professor
Rektor ved Vilnius University

Business School Director

Vi må utvide definisjonen av hva en gründer er og slutte å fokusere bare på unge som ønsker å skape forandringsvirksomheter. I dag er gründeren noen som kan se en mulighet til å skape verdier for å omdanne Medarbeider samfunnet til et entreprenørskapssamfunn. Ved å skifte orienteringen til et entreprenørskapsprogram, til flere innovasjons- og utfordringsdrevne modeller og vedta en pensum med mer grunnlag for prosjektbasert læring, bidrar vi til etableringen og utviklingen av dette entreprenørskapssamfunnet. Det vi trenger er entreprenører i alle deler av organisasjonen, folk som fokuserer på å identifisere nye muligheter, skaper mer og mer verdi for seg selv og samfunnet. Og det spiller ingen rolle om denne organisasjonen er et bedriftsforetak, en offentlig organisasjon eller en NGO. Ifølge Klaus Schwab må vi forme en fremtid som virker for oss alle ved å sette folk først og styrke dem. Denne MBA i entreprenørskap er et program som bidrar til å styrke mennesker.
Birutė Miškinienė, PhD
Vilnius University Business School Director

Programdirektør

MBA Entrepreneurship ved Vilnius University Business School er utformet for å ta hensyn til de mest aktuelle globale trender innen entreprenørskapsutdanning. Det er resultatet av år med konsultasjon mellom Vilnius University Business School og ledende institusjoner innen entreprenørutdanning fra Tyskland, Nederland, Israel og USA. Programmet dekker alle viktige områder av ventureopprettelse: utvikling, finans, markedsføring, kommunikasjon, drift og ledelse. Nyutdannede fra MBA i entreprenørskap ved Vilnius University Business School vil være godt rustet til å snu sine ideer til handling og skape verdi for sine kunder, partnere og samfunn.
Aistė Ptakauskė, partnerleder
Programleder

Ett års reise til suksess

 • Entrepreneurial tenkemåte for å nå dine livsmål.
 • Handlingslæring, prosjektbaserte studiemetoder med vekt på personlig utvikling.
 • Sterkt nettverk for sosiale partnere.
 • Forelesninger vil bli avholdt i henhold til en fleksibel tidsplan.
 • Et multinasjonalt miljø.
 • Det eneste MBA-programmet i entreprenørskap i de baltiske landene.

Opptakskrav

 • Sterk motivasjon og tilgjengelighet / evne til å skaffe seg entreprenørkompetanse.
 • En bachelorgrad.
 • Minst 3 års virksomhet eller ledelse arbeidserfaring.
 • C1 nivå på engelsk språk.

applikasjon

Ved søknad til MBA-programmet i entreprenørskap, skal søkeren sende inn en kopi av et bachelorgrad med et akademisk transkripsjon, CV og et brevbrev på engelsk. Dersom opptakskomiteen bestemmer at søkeren kvalifiserer for programmet, vil søkeren bli invitert til et intervju ved Vilnius University Business School.

EU studenter / land: 8.870 EUR

Ikke-EU-studenter / land: 9.750 EUR

"Entreprenørskap er motoren som driver innovasjon, sysselsettingsgenerering og økonomisk vekst. Bare ved å skape et miljø der entreprenørskap kan trives, og hvor entreprenører kan prøve nye ideer og styrke andre, kan vi sikre at mange av verdens problemer ikke blir uadresserte."

Klaus Schwab, professor

Grunnlegger og administrerende direktør for World Economic Forum og Schwab Foundation for Social Entrepreneurship

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert April 4, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
8,870 EUR
EU-studenter / land: 8.870 EUR; Ikke-EU-studenter / land: 9.750 EUR
Information
Deadline
Locations
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen