MBA i energi og bærekraft

Generelt

18 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Oversikt

Energistyring er en funksjon av planlegging og drift av energiproduksjon og energiforbruk. En energiledere er ansvarlig for ressursvern, klimabeskyttelse og kostnadsbesparelser. Bærekraftig energi er energi som oppfyller de nåværende generasjonernes behov uten at det går i fare for fremtidige generasjoner å møte sine egne behov. Bærekraftig energi handler om å finne rene, fornybare kilder til energikilder som forny seg, i stedet for kilder som kan bli utarmet. Spesialisering Pathway i Energy and Sustainability er designet for bedriftseiere og energi ledere som er i gjennomføringen eller håndtere bærekraftig energi for deres organisasjoner. Spesialisering Pathway i energi og bærekraft vil ha fokus på energiledelse, alternative energikilder, energi overgang, bærekraftig teknologi og økonomi, balansering og energilagring, juridiske og regulatoriske miljøet i energibransjen.

Det ettårige MBA i Energi og bærekraft er et omfattende program utviklet for fagfolk som ønsker å oppnå kunnskap i bærekraftig energi og energiledelse. Etter gjennomføring av programmet vil studentene bli tildelt et doktorgrad i Energi og bærekraft fra Cambridge International Qualifications, Storbritannia og en MBA i energi og bærekraft fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studentene melde med MBA i Energi og bærekraft vil foreta kjernemoduler på internasjonal Human Resources, strategisk endringsledelse, strategisk ledelse og lederskap og Operations Management og spesialiserte moduler i Energy Management, Sustainable Energy Management og 21. århundre Globalisering i første del, mens i Den andre delen skal studentene ta modulen om sosioøkonomisk - juridisk miljø og en avhandling.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Den doble sertifisering MBA-programmet i energi og bærekraft ved ESBF vil bli latt av anerkjent fakultet med tiår med erfaring i domenet. Under studiet vil studentene bli utsatt for bransjespesifikk case-studier, forretningssimuleringer og ekstempore. Alle studentene registrerer seg for MBA-programmet vil få tilgang til biblioteket til Exeed School of Business and Finance , Ebrary-tilgang med tusenvis av tidsskrifter og bøker, vanlige bransjeleder besøk og karriere messer

I løpet av programmet kan studenten bli med i idrettslag, entreprenørskapsklubb og profesjonell utviklingsklubb. Som en del av programmet vil studentene besøke innovasjonssentre, store organisasjoner, akseleratorer og lovende oppstart i hele UAE-regionen. Studenten har også mulighet til å delta på selskapets karrierefelle med deltagelse fra UAEs beste selskaper. Etter avslutning av programmet har studenten mulighet til å delta på universitetets innkalling på UCAMs, Murcia, Spania.

London Leadership Workshop

Alle studentene som fullførte den første delen av programmet, vil reise til London, Storbritannia, for å ta opp et intensivt ledelsesverksted og en industriell tur.

Om UCAM (Universidad Catolica de Murcia) - Katolsk Universitet i Murcia

UCAM er et universitet med fortreffelighet basert på Murcia, Spania. Startet i år 1995 har UCAM en aktiv studentbase på 21 000 elever og har et akademisk stab på over 1000. MBA-programmet i UCAM, Murcia, Spania er akkreditert av ANECA og universitetet er medlem av ENQA, Universia, og EUA. UCAM har et strategisk partnerskap nettverk av mer enn 300 universiteter, inkludert Stanford, National University of Singapore og National Technological University. UCAM har et strategisk strategisk partnerskap med bransjeledere som Coca Cola, Microsoft, Soft og SAP. Vurdere som Universitetet i sport, har UCAM mer enn 20 Olympiads som sin alumni.

Om CIQ

Cambridge International Qualifications er en internasjonal utstedende organ basert på Storbritannia. CIQ tildeler fagfolk over hele verden ledelse og teknologi og har et fremdriftspartnerskap med fremtredende universiteter over hele verden. CIQ er medlem av European Association for Quality Assurance in Higher Education og CIQs programmer er godkjent av TQUK og NCFE. CIQ er også en bedriftslæringspartner av mer enn 100 organisasjoner over hele verden.

Programoversikt - Del A

Del A består av seks moduler, hvorav fire moduler er kjerne mens to er spesialiserte moduler. De seks modulene vil bli levert over en periode på seks måneder. Alle elevene som fullfører del A vil oppnå 40 studiepoeng som tilsvarer 120 britiske studiepoeng.

  • Internasjonal menneskelig ressursforvaltning
  • Strategisk Change Management
  • Strategisk ledelse og ledelse
  • Driftsadministrasjon
  • Energistyring og bærekraftig energiledelse
  • 21. århundre Globalisering

Programoversikt - Del B

Del B består av en obligatorisk modul og en avhandling. Del B vil vare i seks måneder og alle deltakere vil fullføre del A og del B vil bli tildelt en grad i MBA i energi og bærekraft fra UCAM Spania og vil oppnå 60 ECTS (European Credit Transfer System) som tilsvarer 180 britiske studiepoeng.

  • Sosioøkonomisk - juridisk miljø
  • Oppgavearbeid

Levering - Online:

Programmet vil bli levert gjennom toppmoderne nettbasert læringssystem, og alle elevene vil få tilgang til internasjonale tidsskrifter og bøker. Alle programmene vil bli levert av internasjonal fakultet, og studenten kan delta i leveforelesningene fra senior internasjonale fakulteter ved å logge inn i systemet. Alle øktene blir registrert og studentene kan lytte til forelesningene på fritiden. LMS har et valg for tvil om klaring og online klasserom aktivitet. Klassene holdes to ganger i uken (søndag og tirsdag) i tre timer hver.

Levering - Klasserom:

For de elevene som ønsker å delta i klasserommet, vil Exeed School of Business and Finance legge til rette for klasseromsøvelser hver fredag på campus i Sharjah, De forente arabiske emirater. Alle øktene vil bli levert av senior fakulteter. Alle elevene vil også få tilgang til det moderne læringssystemet som har mulighet for opplasting av oppdrag og referansematerialer og tidsskrifter.

Oppgave og vurdering:

UCAM - ESBF følger oppdragsbasert vurderingstilnærming, og studenten må levere en oppgave etter hver modul.

Stipend:

For å oppmuntre til kontinuerlig læring og å støtte utdanning for alle, tilbyr UCAM - ESBF stipend for arbeidende fagfolk. Studentene kan benytte et stipend på opptil 20% basert på faglige prestasjoner og arbeidsprofil.

Dokumenter for evaluering:

Alle studentene som er interessert i å bli med i UCAM - ESBF programmet, kan få sin kandidatur vurdert ved å sende inn sine dokumenter, inkludert siste utdanningssertifikat kopi, CV og pass kopi til info@esbfedu.com

inntak:

UCAM - ESBF følger modulær / rotasjonsinntak, og elevene kan ta opptaket ved starten av hver modul. For opptaksstøtte, send dine henvendelser til info@esbfedu.com

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Les mer

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Minimér
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Saudi Arabia Online , Singapore Online , Bahrain Online , India Online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , London , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Mer Mindre