MBA i bedriftsfinansiering

Zagreb School of Economics and Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i bedriftsfinansiering

Zagreb School of Economics and Management

ZSEM MBA i Corporate Finance er ment for alle som ønsker å starte en karriere innen privat sektor innen corporate finance. Læreplanen for dette programmet, fullt ut undervist på engelsk, fokuserer på kvantitative kurs i økonomi. Dette programmet er også godt egnet for finansielle analytikere, regnskapseksperter, samt ledere som ønsker å utvide sine ferdigheter for å inkludere kunnskap innen finans og regnskap.

Dette studiet gir mulighet til å få en dobbel master grad med sekspartner universiteter (se full liste nedenfor).

Dette programmet inneholder en optimal kombinasjon av kurs i både økonomi og regnskap. I økonomikursene skal studentene lære om økonomistyring av organisasjoner, finansinstitusjoner og markeder, finansielle derivater og hvordan man analyserer finansielle rapporter. Ved avslutningen av den økonomiske delen av programmet vil studentene ha mulighet til å administrere investeringer i et praktisk eksempel.

Regnskapsdelen av dette programmet vil omfatte analyse av internasjonale og kroatiske standarder for finansiell rapportering, finansielle regnskapsinstrumenter, anvendelse av regnskapsinformasjonssystemer, revisjon av finansielle rapporter og teknikker for regnskapsstyring som brukes internt av bedriftsledelsen. I tillegg til kurs som inngår i kategoriene økonomi og regnskap, skal studentene også ta et kurs i bedriftsetikk og samfunnsansvar, som er stadig mer relevant for de som ønsker å okkupere ledende stillinger i moderne organisasjoner. Mange kurs finner sted i en av ZSEM datalabs, og vil introdusere studenter til programvare for å lage og analysere databaser innen finans og regnskap.

Professorene i dette programmet inkluderer erfarne fagfolk og produktive forskere innen finans og regnskap. Dette programmet varer i to semestre og kulminerer med opprettelsen av en doktorgradsoppgave.

Varighet på programmet: 2 semester, 60 studiepoeng.

Påmeldingsinntak: september og mars

Kursstruktur: Klasser holdes i sykluser og på ettermiddagen, etter kl. 17.00.

Opptakskrav: Søkere må ha et gjennomført fireårig faglig eller bachelorstudium, oppnådd 240 studiepoeng . Kandidater som har fullført et fireårig "ikke-økonomi" -program kan imidlertid også søke under forutsetningen for å ta for-semesteret med følgende emner: Grunnleggende om økonomi, Grunnleggende om markedsføring, Grunnleggende om økonomi, Grunnleggende om ledelse, Grunnleggende av regnskap.

 • Opptak til MBA-programmet vil bli evaluert i henhold til følgende skalaer:
 • Faglig suksess i bachelor- og utdannelsesprogrammet - 30%
 • Intervju med kandidat - 30%
 • 2 anbefalinger om faglige eller profesjonelle kvalifikasjoner - 25%
 • Motivasjonsbrev - 15%

Dette studiet gir mulighet til å få en dobbel master grad med følgende partneruniversiteter:

 • IIBN Business School, Internasjonalt Institutt for næringsnettverk, Studiekonsortium i Saint Petersburg, Russland (grader tilbys som del av dobbel grad med ZSEM : MBA i finans og økonomistyring, MBA i strategisk ledelse, MBA i offentlig forvaltning, MBA i olje og gass Ledelse, MBA I Tourism Management)
 • Fu Jen katolske universitetet, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (grader tilbys som del av dobbel grad med ZSEM : MS-program i ledelse, MS-program i markedsføring, MS-programmet i Human Resources Management, MS-programmet i kvantitativ økonomi, MS-program i finans og regnskap)
 • Nagoya University of Commerce
 • Tilburg University Strategic Management, Tilburg, NEDERLAND (grad oppnådd som en del av dobbel grad med ZSEM : Master of Science i strategisk ledelse)
 • Øst-Kina Universitet for vitenskap og teknologi, Shanghai Shi, KINA (grad oppnådd som en del av dobbel grad med ZSEM : Master of International Business)
 • KEDGE Business School i Boudreaux, Frankrike (tilbys som del av dobbel grad med ZSEM : Innkjøp
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert February 14, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Kroatia - Croatia Online
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Kroatia - Zagreb
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Kroatia - Zagreb
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
Kroatia - Zagreb
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2019
Kroatia - Croatia Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen