MBA i bærekraftig virksomhet, Seattle Metro

Presidio Graduate School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i bærekraftig virksomhet, Seattle Metro

Presidio Graduate School

Metro Program for International Students
Metro MBA læreplanen dekker tradisjonelle business fundamentals-økonomi, regnskap, økonomi, markedsføring, drift og strategi-alt gjennom linsen av bærekraft. Studentene lærer konvensjonell og ikke-konvensjonell teori mens de jobber i lag på virkelige prosjekter i praktisk talt alle klasser. Som en toppstenesekvens utfører studentene et prosjekt i entreprenørskap eller intrapreneurship. I det andre året av programmet har studentene også en rekke valgfrie valg, inkludert studier i utlandet, et boligprogram for kreativitet og innovasjon, konsentrasjoner i økonomi eller samarbeidsforvaltning, eller dypere engasjement i organisatorisk lederskap gjennom ALP-kurset i Seattle Hybrid MBA-program./>/>

Studentene fullfører vanligvis programmet i 24 til 27 måneder, inkludert sommervilkår.

Kursene foregår hovedsakelig personlig gjennom ukentlige kveldskurser, med fjernundervisningsteknologi som brukes som en ekstra ressurs- og læringsplattform. Studentene kan også forvente å ta hybrid-valgfrie kurs sammen med Hybrid MBA-studentene på Bainbridge Island på lørdager.

Et toårig kurs om ledelse og personlig utvikling (LPD) runder ut læreplanen ved å hjelpe studentene med å utvikle ledelsesevner som er nødvendige for å lede sine organisasjoner til en bærekraftig fremtid.

Studentene fullfører to valgfrie kurs som en del av Seattle Metro MBA-programmet. Studentene kan velge å ta valgfag etter eget valg eller for å fullføre valgfag i samarbeid, økonomi eller organisatorisk lederskap.

MERK: MBA i bærekraftig virksomhet, Seattle Metro er det eneste PGS-programmet internasjonale studenter kvalifiserer for hvis et studentvisum er påkrevd.

Presidio Graduate School tilbyr også flere hybrid (blandet online / månedlig i person klasser) MBA og MPA programmer i Sustainable Management for amerikanske studenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
24 - 27 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Seattle, District of Columbia
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Seattle, District of Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen