Internasjonal heltid MBA på engelsk

I vårt internasjonale MBA-program, vil du skaffe deg spesifikke ledelsesevner som bedrifter forventer i dag. Hendelsene holdes vanligvis i form av seminarer og workshops som krever aktiv deltakelse i form av små gruppearbeid og presentasjoner. Leksjonene er helt på engelsk.

Våre studenter har en internasjonal bakgrunn og kommer sammen fra hele verden med oss ​​i Bremen. Å studere sammen med mennesker med ulik bakgrunn er en viktig utfordring og en mulighet til å utveksle ideer om felles verdier. Vi forbereder våre studenter på lederoppgaver og støtter deg i å gjøre etisk akseptable beslutninger.

program

Masterstudiet i Global Management er en tre-semester heltid grad som fører til Master of Business Administration (MBA) grad. Programmet er preget av høyt kvalifiserte lærere, en internasjonal samt variert, inspirerende student kropp og et fakultet som gir et unikt miljø for intellektuell utveksling. Samarbeidsprosjekt kombinert med faglig fortreffelighet, en sterk praktisk orientering samt muligheten til å delta på en utenlandsk ekskursjon, samt muligheten for en internship fullføre studiet.

målgruppe

Global Management (MBA) grad programmet er designet for junior ledere, gir dem muligheten til å skaffe seg de ferdigheter som vellykkede internasjonale selskaper krever i dag. Målet er å gi både ledelsesevner og tankevekkende erfaringer, med fokus på global virksomhet. Dette er et sentralt krav for studenter som er interessert i en karriere i en regjering, en internasjonal organisasjon eller en økonomisk bedrift. Studenter av vårt studieprogram har tydeligvis fordelen når det gjelder å vise gode lederskapskvaliteter.

mål

Mastergraden i Global Management tar sikte på å gi ledelse samt tankegående opplevelser i den globale næringslivet. For studenter som er på utkikk etter en karriere i en økonomisk bedrift, en internasjonal organisasjon eller til og med en regjering, er dette et viktig krav. En hovedstart i form av lederegenskaper er dermed sikret for våre studenter.

ferdigstillelse

På slutten av masterprogrammet Global Management, etter to semestre er slutteksamen Master of Business Administration. Så snart studentene har fullført alle modulene ved slutten av andre semester, er masteroppgaven skrevet, som igjen må forsvares ved muntlig eksamen. Dersom studentene bare fullfører en internship etter andre semester, foregår muntlig eksamen etter 3. semester. Den endelige karakteren inneholder resultatene av de enkelte eksamenene i løpet av studiet samt masteroppgaven. Etter vellykket gjennomføring av programmet, vil studentene få graden "Master of Business Administration".

Opptak - MBA I Global Management

krav:

  • En faglig, forretningsrettet grad (Bachelor)
  • Mind. Ett års praktisk erfaring
  • Bevis for veldig god kunnskap om engelsk gjennom egnede sertifikater: (engelsk leksjoner gjennom videregående skole, TOEFL test med minst 560 poeng, TOEFL datamaskin test med minst 220 poeng, IELTS 6.0, CEF B.2, alternativ: engelsk test)
Program undervist i:
Engelsk
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Se 10 flere kurs fra International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 - 3 semestre
Heltid studier
Pris
12,900 EUR
12 900 euro (pluss semestergebyr på i dag 325 euro)
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school