MBA I Global Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA I Global Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Program:

MBA i Global Management

Varighet:

Ett og et halvt år (2 år: med en valgfri andre 6 måneders bransjeopplæringsperiode)

Tilgjengelighet:

Dette tilbudet er tilgjengelig for alle potensielle studenter med en anerkjent bachelorgrad.

Oversikt

Det reviderte MBA-programmet i Global Management er et virkelig internasjonalt program, administrert av BHMS og tildelt av City University (CityU) i Seattle, USA. Dermed er prisen helt underlagt CityU kvalitetssikringsprosedyrer og -politikker.

Programmet består av 3 faser: Den første er en intensiv studieperiode på 6 måneder på BHMS-campus i Lucerne, Sveits; dette følges av en periode på 6 måneder brukt i industriopplæring i hvilken tid studentene skal gjennomføre 2 prosjektbaserte nettkurs. I tredje trinn og sluttfase vender studentene tilbake til BHMS-campus for en annen 6 måneders studieperiode og fullføring av alle MBA-kurs. En annen bransjeopplæringsperiode kan bli tatt etter ferdigstillelse av denne tredje fasen, men er helt valgfri.

Studentene lærer fra et dedikert fakultet, som i tillegg til deres akademiske legitimasjon, bringer med seg kunnskap og stor erfaring i bransjen. Dette sikrer at det som er lært i klassen, er moderne og kan brukes i et daglig forretningsmiljø i virkelige situasjoner. BHMS er medlem av Bénédict Sveits gruppe av skoler, grunnlagt i 1928, som har som mål å gi voksenopplæring til mennesker med lyst til å lykkes. Bénédict School er en av Sveits største private utdanning organisasjoner og underviser hvert år mer enn 15.000 full og deltidsstudenter.

Formålet med programmet

En MBA-grad kombinert med yrkeskompetanse bærer betydelig verdi og prestisje med arbeidsgivere over hele verden. Det kan være til nytte for personer som allerede har en lederstilling i ledelsen, eller som som neste trinn i karrieren, ser ut til å inngå ledende stillinger i bransjen. Videre er det en ideell utdanning for gradholdere fra en rekke bakgrunner som ønsker å få erfaring i servicesektoren, eller for entreprenører som ønsker å skaffe seg nødvendig spesialisert kunnskap når de vurderer å åpne egen virksomhet.

Sveits er verdensberømt for sine tjenesteytende næringer, og dermed får studentene innblikk i fasettene til internasjonal gjestfrihetsstyring og mattjenesteoperasjoner sammen med de innledende MBA-kursene i Global Business Communications og Business Management i løpet av de første 3 månedene av programmet. I løpet av denne tiden støttes studentene også for å sikre at de oppfyller CityU engelsk ferdighetskrav. Forløpet 3 måneder med studier fokuserer deretter på kjernevirksomhetene i markedsføring, ledelse, prosjektplanlegging og systemer for å gi studentene et balansert lederskapssett som passer til både gjestfriheten og bredere næringsliv, før de går videre til deres første internship.

I løpet av 2. trinn av programmet (industriplassering), gjennomfører studentene to nettkurs fra serien av deres globale ledelsespesialiseringskurs. Disse kursene støttes fullt ut av en online veileder og en online læringsplattform - Blackboard. Studenter tjener 6 studiepoeng av spesialisering på dette stadiet.

I den endelige, tredje fasen av programmet bygger studentene på sin kjerne lederkunnskap og ferdighetsnivå som er utviklet de siste 12 månedene, og fokuserer på økonomisk, menneskelig ressurs og strategisk kompetanse som en hovedpunkt for programmet. Den endelige akademiske scenen avsluttes også med ytterligere 2 spesialiseringskurs i den globale lederbanen.

Betalt industriplassering i Sveits

Avhengig av studentens tidligere erfaring, språkkunnskaper og profesjonalitet, kan en rekke plasseringer på tvers av de viktigste funksjonene i gjestfrihetsbransjen gjennomføres under fase 2 i programmet. Dette vil gi studentene en uvurderlig tjenesteyting erfaring og overførbare ferdigheter, avgjørende for så mange bransjer.

Bransjens treningslønn i Sveits, som er forhandlet mellom arbeidsgiverforeningen og Medarbeiderunionen, er for tiden satt til minimum 2 2 168 CHF per måned brutto. Fra denne lønnen må studentene betale for rom, bord og skatt. Gjennomsnittlig nettoinntekt per måned varierer fra 1'200 til 1'400.

Merk: Et integrert mål for MBA er å forbedre studentens arbeidserfaring, internasjonal industri eksponering og overførbare ferdigheter gjennom Industry Plassering. Imidlertid kan studenter med omfattende tidligere erfaring på Global Management-banen bare velge å gjennomføre trinn 1 og 2 etter hvert på 12 måneder og fullføre ytterligere 2 CityU Global Management kurs online i hjemlandet.

Inntakskrav

  • En lavere grad fra et akkreditert universitet (den endelige avgjørelsen om opptak vil bli gjort av CityU)
  • Engelskspråklige ferdigheter på et nivå som er lik IELTS 6.0 for oppføring til språkassistert MBA ELLER IELTS 6.5 for unntak fra engelskundervisning og for å oppfylle CityUs språkkunnskapskrav.

Kurstider

Akademiske kurs er holdt:

Mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 12.00 og fra kl. 14.00 til 17.00, kan lørdagskurs tilbys på noen vilkår fra kl. 08.00 til 15.00.

Yrkesfaglige kurs er holdt:

Mandag til fredag ​​fra 09: 0-14: 30 eller 15:30 til 20:30.

Hver student er sikret minst 3 dager i uken for selvstudium.

Kursinnhold

1. stadie

Fase 2: Industriplassering

Fase 3

* For det språkassisterte MBA-programmet; ² Global Management kurs tilbys på tilgjengelighet basis

Vær oppmerksom på at CityU bruker et annet kreditt system enn BHMS

Et utvalg av reviderte kurs kan erstatte eller endre de ovennevnte kursene. Vennligst be om detaljert kursprogram ved søknadstidspunktet.

plassering

BHMS, Business og Hotel Management School, Lucerne

inntak

April, juli og oktober Ta kontakt med BHMS opptakskontor for neste inntaksmulighet.

Holidays

Planlegges i henhold til BHMSs ferieplan, og kan lastes ned fra BHMS-nettstedet under "Skolekalender".

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
April 2018
Juli 2018
Duration
Varighet
18 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sveits - Lucerne
Studiestart: April 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Juli 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
April 2018
Sveits - Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Juli 2018
Sveits - Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2018
Sveits - Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen