Read the Official Description

University of Northampton

mba

MBA-programmer ved Northampton Business School er nøye designet for å tilby i inngående kjennskap til alle kritiske virksomhetsområder og funksjoner. For å lykkes i næringslivet, trenger du mer enn bare business ferdigheter. The Master of Business Administration er en globalt anerkjent videreutdanning kvalifisering for ambisiøse og motiverte kandidater.

Denne unike MBA vil passe de som er ambisiøse forretningsfolk uten tidligere virksomhet eller ledererfaring, men har en klar interesse og lidenskap for Business, Enterprise og entreprenørskap. Dette MBA er tilgjengelig for å studere på heltid eller via fjernundervisning.

Opparbeidelse av en MBA ved University of Northampton vil støtte din karriereutvikling ved å utvikle kritisk tenkning og forskning ferdigheter som vil forbedre din virksomhet kunnskap og forståelse. MBA vil lære deg teorien om effektiv ledelse praksis og utstyre deg med grunnleggende ferdigheter, selvtillit og kompetanse til å hjelpe deg når du våger deg inn i din valgte bransjen. Du vil lære å tenke lateralt, utfordre konvensjonen og tilby kunnskapsbaserte løsninger til problemstilling. Du vil være i stand til å tenke og operere annerledes til kollegene som er essensielt i dagens globale forretnings arena.

MBA er stor for å skape og bygge ditt nettverk. Du skal studere sammen med ambisiøse nyutdannede og har mulighet til å engasjere seg med forretningsfolk fra en rekke organisasjoner, bransjer og land utveksle sine erfaringer, innsikt og beste praksis. Du vil delta i et fellesskap av innflytelsesrike lærere, forretningsfolk og MBA alumni. Nåværende ansatte og siste MBA-studenter fra dette universitetet over hele kloden, og tilbyr omfattende, variert, tverrkulturelle virksomhet erfaringer.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på: info@mms1.org. Alternativt kan du bare fylle ut skjemaet til høyre og en akademisk spesialist vil være i kontakt med deg.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Centre of Management and Applied Sciences »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato