MBA: University of Northampton

Centre of Management and Applied Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA: University of Northampton

Centre of Management and Applied Sciences

University of Northampton

mba

MBA-programmer ved Northampton Business School er nøye designet for å tilby i inngående kjennskap til alle kritiske virksomhetsområder og funksjoner. For å lykkes i næringslivet, trenger du mer enn bare business ferdigheter. The Master of Business Administration er en globalt anerkjent videreutdanning kvalifisering for ambisiøse og motiverte kandidater.

Denne unike MBA vil passe de som er ambisiøse forretningsfolk uten tidligere virksomhet eller ledererfaring, men har en klar interesse og lidenskap for Business, Enterprise og entreprenørskap. Dette MBA er tilgjengelig for å studere på heltid eller via fjernundervisning.

Opparbeidelse av en MBA ved University of Northampton vil støtte din karriereutvikling ved å utvikle kritisk tenkning og forskning ferdigheter som vil forbedre din virksomhet kunnskap og forståelse. MBA vil lære deg teorien om effektiv ledelse praksis og utstyre deg med grunnleggende ferdigheter, selvtillit og kompetanse til å hjelpe deg når du våger deg inn i din valgte bransjen. Du vil lære å tenke lateralt, utfordre konvensjonen og tilby kunnskapsbaserte løsninger til problemstilling. Du vil være i stand til å tenke og operere annerledes til kollegene som er essensielt i dagens globale forretnings arena.

MBA er stor for å skape og bygge ditt nettverk. Du skal studere sammen med ambisiøse nyutdannede og har mulighet til å engasjere seg med forretningsfolk fra en rekke organisasjoner, bransjer og land utveksle sine erfaringer, innsikt og beste praksis. Du vil delta i et fellesskap av innflytelsesrike lærere, forretningsfolk og MBA alumni. Nåværende ansatte og siste MBA-studenter fra dette universitetet over hele kloden, og tilbyr omfattende, variert, tverrkulturelle virksomhet erfaringer.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på: info@mms1.org. Alternativt kan du bare fylle ut skjemaet til høyre og en akademisk spesialist vil være i kontakt med deg.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Qatar - Qatar Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Saudi-Arabia - Jeddah, Makkah Province
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates