MBA sport management

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA sport management

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Den katolske universitetet i San Antonio Murcia og Professional Football League i Spania, har utviklet et program for Graduate Studies i feltet av Sport management som gir studentene en global oversikt over denne sektoren som er i stadig endring og vekst.

Det er av denne grunn at Sports Management Institute LFP-UCAM teller på støtte fra den spanske olympiske komiteen for utvikling av master i Sports Management, samt et stort antall offentlige og private virksomheter over hele landet.

Behovet for å utdanne fagfolk i alle områder av sporten har oppstått som en følge av den store framgangen som er gjort i idrettssektoren i løpet av det siste tiåret. I denne forstand er sport management et av kompetanseområder som har blitt mer viktig på grunn av arbeidet med å effektivt håndtere hver av samordning og organisatoriske aspekter av sporten.

Rettferdiggjørelse

Innhold og utvikling av dette Masters i Sports Management og Retning er alltid tilpasses behovene og faglige krav som elevene trenger for deres yrkesutøvelse. Det er rettet mot styring og ledelse av idrettsorganisasjoner, institusjoner og anlegg - offentlig eller privat - eller design, forvaltning og utvikling av idrettsarrangementer av enhver art eller størrelse.

På denne tiden av progressive tilpasning til det europeiske området for høyere utdanning, er det viktig å fortsette våre studier med en kvalitet videreutdanning kvalifisering, spesielt rettet mot å skaffe den kompetansen som de krav industrien å konkurrere i en global verden. For å oppnå dette, har lærerstaben blitt nøye utvalgt fra høyt kvalifiserte universitets akademikere og fagfolk fra vår landets øverste idrettsinstitusjoner.

Mål

Dette Masters grad er ment å trene fremtidige idrettsledere for normal funksjon av dirigere idrettsorganisasjoner, med særlig vekt på deres forvaltning og planlegging. For dette formål, formulerer Masters anskaffelse av avansert opplæring av en spesialisert art, rettet mot en profesjonell kvalifikasjon.

Student Profile

Programmet for Mastergrad i Sports Management og retning, er rettet mot både fagfolk som allerede har erfaring på området idrett ledelse som ønsker å oppdatere sine kunnskaper i et raskt skiftende arena, samt på folk som ønsker å videreutvikle sin karriere i sports management og planlegging.

Tilsvarende er det beregnet for personer som er klare til å være ledere, som bidrar til menneskelig sosial og økonomisk bærekraftig utvikling, ledere med empati og etikk som legger vekt på ethvert prosjekt de møter, med en lagånd og en iver etter å hjelpe andre lykkes.

 • Nyutdannede i Sports Management.
 • Nyutdannede i fysisk aktivitet og idrett vitenskap.
 • Nyutdannede i Business Administration and Management.
 • Nyutdannede i Business Studies.
 • Nyutdannede i Business Statistics.
 • Nyutdannede i lov.
 • Nyutdannede i statsvitenskap og Public Management.
 • Nyutdannede i offentlig ledelse og administrasjon.
 • Nyutdannede i Tourism.
 • Nyutdannede i Publicity og PR.
 • Nyutdannede i journalistikk.
 • Nyutdannede i Industrial Relations og menneskelige ressurser.
 • Nyutdannede i audiovisuell kommunikasjon.
 • Nyutdannede i alle områder av læring som ønsker å dirigere sin karriere mot sports management.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
11,900 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Murcia, Region of Murcia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Spain Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Murcia, Region of Murcia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Spain Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen