MBA sport management - Murcia

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA sport management - Murcia

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Innholdet og utvikling av denne MBA i idrettsledelse er justert til de profesjonelle krav som elevene trenger i sin profesjonelle praksis. Det er rettet mot styring og ledelse av idrettsorganisasjoner, institusjoner og anlegg - både offentlige og private - så vel som design, ledelse og utvikling av idrett begivenheter av enhver art eller størrelse.

På denne tiden av progressive faglig tilpasning over det europeiske området for høyere utdanning, er det viktig å forstørre UCAM sin videreutdanning portefølje med et kvalitativt høyt masterprogram spesielt rettet mot å skaffe den kompetansen som kreves for å konkurrere i en global verden. For å oppnå dette, lærere har nøye valgt, bestående av høyt kvalifiserte universitets akademikere samt fagfolk fra vår landets fremste idrettsinstitusjoner. Dette Masters grad er ment å trene fremtidige idrettsledere for normal funksjon av dirigere idrettsorganisasjoner, med særlig vekt på deres forvaltning og planlegging. For dette formål, formulerer Masters anskaffelse av avansert opplæring av en spesialisert art, rettet mot en profesjonell kvalifikasjon.

Den Programmet for MBA Sports Management er rettet mot både fagfolk som allerede har erfaring på området idrett ledelsen som ønsker å oppdatere sine kunnskaper i et raskt skiftende arena, samt at folk som ønsker å videreutvikle sin karriere i sport management og planlegging.

Tilsvarende er det beregnet for personer som er klare til å være ledere, som bidrar til menneskelig sosial og økonomisk bærekraftig utvikling, ledere med empati og etikk som legger vekt på ethvert prosjekt de møter, med en lagånd og en iver etter å hjelpe andre lykkes.

annonse

Karrieremuligheter

Den oppnådde gjennom masterstudium trening gir tilgang til arbeidsmarkedet i både offentlig og privat sektor. Et bredt spekter av profesjonelle roller og profiler kan besettes av nyutdannede i sport management. Ferdighetene oppnådd av studentene forberede dem for lederstillinger samt å skape sin egen forretningsplan som gründere.

Ved fullføring av programmet vil du være kvalifisert til å:

  • Korrekt og nøyaktig tolke loven om sport der både offentlige og private idrettsorganisasjoner er styrt.
  • Administrere kvalitetsprosesser og politikk i idretten.
  • Ressursplanlegging (menneskelige, organisatoriske og økonomiske) av sports institusjoner.
  • Administrer alle typer idrettsanlegg på en bærekraftig måte.
  • Organiser sportsarrangementer på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.
  • Lag en kommunikasjonsplan for organisasjoner og idrettsarrangementer.
  • Forskning og undervise sports management.

D.Antonio Sánchez Pato

Leder av MBA Sports Management dekan ved Fakultet for Sports Behovet for å utdanne fagfolk i alle områder av sport har oppstått som en konsekvens av den store fremgangen som har blitt gjort i idrettssektoren det siste tiåret. Derfor er sport management et av de kompetanseområder som i økende grad har fått betydning på grunn av den internasjonale innsatsen for å effektivt håndtere hver av de organisatoriske sider ved idrett.

Innholdet og utvikling av denne MBA i sport management kontinuerlig justeres til de faglige krav som kreves i yrkesutøvelsen. Programmet er rettet mot styring og ledelse av idrettsorganisasjoner, offentlige og private institusjoner og fasiliteter, samt design, ledelse og utvikling av idrett begivenheter av enhver art eller størrelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
10,900 EUR
EU-borgere.
Information
Deadline
Locations
Spania - Murcia, Region of Murcia
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Spain Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Spain Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2019
Spania - Murcia, Region of Murcia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen