Les den offisielle beskrivelsen

The Master of Business Administration (MBA) program ved School of Business and Economics (SBE) er streng, resultat orientert, globalt fokusert og virkelighet basert. Undervist av en av de fineste virksomheten fakultetet i landet, er programmet leveres i et miljø med gjensidig læring, teamarbeid, cutting edge forskning og dynamikk.

&nbsp

Den MBA ved SBE er et interaktivt program der elevene er ikke redd for å utfordre professoren og delta i en konstruktiv dialog. I støttende miljø av SBE, studentene ikke bare tilegne seg kunnskap, men også ferdigheter, erfaring og nødvendige nettverk for å bli vellykket i dagens konkurransepregede verden.

&nbsp

MBA læreplanen er utformet for å presentere kraftige teoretiske utlegninger, analysemetoder og beslutningsprosesser. Studentene gjentatte ganger oppfordret til å søke og teste sine kunnskaper og ferdigheter på virkelige verden case-studier og betingede utfall. Programmet bringer dermed ut og foredler virksomheten lederegenskaper av studenter.

&nbsp

MBA-programmet ved SBE forbereder elevene til å ta opp karrierer i markedsføring, økonomi, Information Systems, Human Resource Management, Knowledge Management og Supply Chain Management.

&nbsp

&nbsp

MBA Program Struktur

&nbsp

Det er tre veier å få en MBA grad ved The School of Business and Economics (SBE).

&nbsp

Pathway # 1 16 Years BBA til MBA-programmet

&nbsp

Dette programmet er utviklet for søkere som allerede har fått en fire år Bachelor of Business Administration grad. Dette ett års program består av totalt 36 studiepoeng.


Læreplanen er basert på tre nivåer av kurs på følgende kriterier:

  • Kjerne ledelseskurs
  • Valgfag for Spesialisering
  • Thesis

Pathway # 2 MBA studium (72 Cr timer) for 4 år non siviløkonom holdere.

&nbsp

Dette MBA programmet er for søkere som allerede har fått 16 års formell utdanning og har en av følgende grader eller tilsvarende:

&nbsp

MA, MSc, MS, BE, BS, MBBS, B-Pharm, MCom, CA, ACMA, etc.

&nbsp

Dette programmet består av 72 studiepoeng av avansert styring graduate kurs. Den er designet for ferdigstillelse innen to akademiske år (fire semestre).

&nbsp

Læreplanen er basert på tre nivåer av kurs på følgende kriterier:

  • Kjerne ledelseskurs
  • Valgfag for Spesialisering
  • Internship og Thesis

Pathway # 3 Dual Degree Program - BSBA fører til MBA-programmet

&nbsp

Dette BSBA MBA-programmet har blitt utviklet for personer som allerede har fått 14 års for formell utdanning og har en av følgende grader eller tilsvarende.


BA, BSc, BCom, etc.

&nbsp

Dette programmet er utviklet for å sikre at studentene får et felles kunnskapsgrunnlag som kreves for videre læring før forfølge MBA-studium. Dette programmet, derfor består av to faser.

&nbsp

I den første fasen, studenter tilbringe to år på å studere grunnlaget og kjernevirksomhet kurs og er kvalifisert til å få en BS Degree i Business Administration hvis de bestemmer seg for ikke å flytte til MBA-program.

&nbsp

I den andre fasen, søkere studere avanserte business kurs, valgfag og fullføre en oppgave å få en MBA Professional Degree. MBA-grad vil bli tildelt etter ferdigstillelse av hele tre års studier, 102 dvs. studiepoeng.

&nbsp

Men hvis en student ønsker å forlate etter fullført Fase I av Program (BSBA grad), vil han / hun vil være nødvendig å ta internship (6 uker) etter fullført alle kurs arbeid krav til BSBA Degree.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Management and Technology - Pakistan »

Dette kurset er Campus based
Startdato
April 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
April 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

April 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato