Enhver lederkarriere begynner med et første skritt

MBA Postgraduate erfaring av FBS dekker behovet for de kandidatene som ønsker å starte sin profesjonelle karriere, skaffe seg en global og reell visjon av næringslivet. For dette inkluderer programmet å utføre garanterte betalte praktikplasser.

The Postgraduate MBA består av en periode med global visjon og en annen av spesialisering.

Spesialiseringene som du kan velge er General Management, Commercial Management og Marketing, Human Resources Management, Økonomisk-Financial Management, International Trade.

Graden av plassering av studentene i MBA Postgraduate of FBS er svært høy, for eksempel at 4 av 5 studenter som gjør praksis, blir endelig ansatt av de samme selskapene.

metodikk

Metoden til FBS Business School er svært praktisk: den fokuserer fullt på maksimalt av "Learning by doing", det vil si å lære ved å gjøre. Metoden som følges i alle FBS MBA-programmer er Case Method, hvor studentene må forberede og tilby løsninger på praktiske saker, og sette studenten foran beslutningsprosessen. Denne metoden krever en kloster som er godt trent i denne teknikken, siden klassene må bli autentiske fora for felles kunnskap.

program Struktur

MBA-programmet på FBS Business School er delt inn i tre perioder.

pic-ia01.png

Leveling perioden starter noen uker før den offisielle dato for MBA. I denne perioden med frivillig assistanse mottar studentene undervisning i regnskapsmessige grunner, bruk av kontorverktøy og andre emner som kan bidra til realiseringen av programmet.

MBA-perioden er delt inn i følgende deler eller faser:

 • Grunnleggende: En viktig revisjon fra dagens panorama av viktige aspekter for lederutvikling, og gir en 360-visers visjon.
 • Avansert: Dybdeskompetanse og ledelsesmessige ferdigheter gjennom innhold som strekker seg fra Big Data til International Trade. SPESIALISERING: Den siste perioden består av en spesialisering innen områdene av selskapet, for eksempel General Management, Financial Management, Human Resources Management eller andre.
 • Prosjekt: Utarbeidelse av et prosjekt for opprettelse av firma hvor man skal anvende den lærde tingen med støtte og den individuelle overvåking av en veileder.
 • Personlig karriereplan: Ledsagelse for planlegging av studentens strategiske karriereutviklingsplan. Ansettbarhet er en av de viktigste egenskapene til FBS MBA.

Når elevene oppgraderer, kan de gå på treningsprogram. I denne perioden med frivillig assistanse utvider studentene sine kunnskaper om digital virksomhet, med emner som er sentrert om digital økosystem, visjon og digital strategi, forretningsmodeller i digitale miljøer, teknologisk forstyrrelse og designtanking, digital markedsføring og e-handel og HR-ledelse i miljøer digital, samt Digital Finance.

erfaringer

FBS MBA har blant sine mål ikke bare oppkjøp av kunnskap og beslutningsverktøy, men også utvikling av personlige ferdigheter eller myke ferdigheter.

 • Outdoor. I noen dager endres tilfeller og notater for annen dynamikk i et læringsmiljø utenfor skolen og helt forskjellig fra den vanlige som understreker betydningen av ledelse og samarbeid.
 • Strategier for effektiv kommunikasjon. Målet med denne workshopen er å lære å kommunisere for å oppnå de målene vi ønsker. Å utvikle en god kommunikasjonsstrategi lar deg kommunisere effektivt.
 • Besøk til bedrifter. De tar sikte på å bringe virksomheten til virkelighet for studenter. Besøkene gir studentene mulighet til å komme i kontakt med mennesker, prosesser og forretningsmessige realiteter som gir dem oppdatert kunnskap og gir dem mulighet til å kjenne til bruk av sin karriere innen profesjonell praksis.
 • Dager med profesjonell søknad. Under treningen i Fundesem vil studenten kunne delta på konferanser, seminarer og workshops ledet av profesjonelle høyttalere fra næringslivet. Målet med disse dager er å berikke studentens læring, være oppdatert med de siste forretningsnyheter og lære om de nyeste trender innen jobbssøking. Å kjenne profiler mest verdsatt av bedrifter, kan hjelpe elevene med å fokusere på sin profesjonelle karriere.
 • Utvikling av ledende talent. FBS-metoden gir studentene mulighet til å utvikle ledelsesmessige ferdigheter og evner, og adresserer virkelige forretningsproblemer. Denne metoden favoriserer samarbeid for løsning av saker, integrasjon og berikelse med kollegaers bidrag og erfaringer.
 • Nettverk. Forhold med lærere og klassekamerater er viktig for å begynne å utvikle en karriere innen en hvilken som helst sektor.

kloster

FBS Fakultetet består av fagpersoner fra næringslivet fra næringslivet, med stor erfaring innen fagområdet, samt i undervisning, forskning, rådgivning og rådgivning.

Læringsgruppen har erfaring i lederstillinger fra nasjonale og multinasjonale selskaper, samt et stort pedagogisk forberedelse, som gjør det mulig for dem å undervise fagene om selskaper hvor de er eksperter. Disse fagfolk gir sin kunnskap, avledet fra profesjonell praksis, i våre MBA-programmer gir studentene en global, nøyaktig og trofast tilpasset virkeligheten til selskapet.

Karriereutvikling

På FBS hjelper vi studenten slik at han kan planlegge sin faglige karriere med de mest hensiktsmessige beslutninger, så vel som han kan designe og gjennomføre sine hovedmål.

Gjennom ulike tjenester (Karriere Advisor, Coaching

Noen karriereutviklingsdata er følgende:

 • 4 av 5 studenter som driver internships med endelig ansatt av de samme selskapene
 • 95% av studentene i MBA of FBS forbedrer eller endrer sysselsetting innen to år etter at master har fullført
 • Mer enn 600 selskaper har søkt etter stillinger til Fundesem-studenter
 • 130 studenter ble ansatt av selskaper i det siste studieåret 2017/18

finansiering

FBS er et non-profit stiftelse som har som mål å utvikle fagfolk og bedrifter. Derfor tilbyr stiftelsen en rekke stipendier til kandidater for MBA-programmer, slik at enhver student virkelig engasjert i trening kan fullføre MBA uten økonomiske problemer. I tillegg har FBS meget fordelaktige finansieringsavtaler med flere finansielle enheter.

Program undervist i:
Spansk

Se 2 flere kurs fra Fundesem Business School »

Sist oppdatert May 15, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 21, 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 21, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 21, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Business Education | Testimonio | MBA