Les den offisielle beskrivelsen

Opptak


En søker må angi MBA / MS Hospitality Management som stor på Graduate School programmet. Graduate Opptak vil sende en kopi av innsendt materiale til College of Business Administration (Coba) og en annen kopi til School of Merchandising og Hospitality Management (SMHM).

I de fleste tilfeller, vil studenten bli pålagt å ta bakgrunnen kurs i forretninger eller hospitality management, men ikke begge. Imidlertid kan en student som ikke har en lavere grad i enten disiplin må ta bakgrunnen kurs fra begge områdene. Minimum opptak standarder for begge disipliner må være oppfylt, inkludert en tilfredsstillende score på GMAT.

Søkere som har tatt GRE før opptak, og hvis GRE score oppfyller minstestandarder kan ikke bruke disse score for opptak i programmet. Dersom studenten ikke har tatt noen test, så GMAT bør tas. Score mer enn 10 år gammel på tidspunktet for søknad om opptak vil ikke bli vurdert.

Søkere som morsmål ikke er engelsk må enten presentere en score på minst 550 på TOEFL eller være utdannet ved et college eller universitet i USA.


Generell informasjon

I løpet av første semester, skal studenten møte med et bestemt fagområde rådgiver i virksomhet for å initiere den grad plan-prosessen. Graden Planen må godkjennes av Associate Dean av Coba og Toulouse School of Graduate Studies. Noen grad planendring må ha samtykke. Hver student må få rådgivning før registreringen hvert semester.

Studenten er også å møte med utdannet veileder i SMHM. The Graduate rådgiver er kontaktperson for de nye studentene til store professoren er identifisert. De store professor hjelper en student i søknaden grad plan til Toulouse School of Graduate Studies. Graden Planen må godkjennes av dekan ved SMHM. Noen grad planendring må ha samtykke av studentens viktigste professor og godkjenning av SMHM prosten.


Tildeling av grader


Ved ferdigstillelse av bakgrunnen kurs i både forretnings-og hospitality management eller begge, vil studenten gjennomføre 30 timer utdannet kurs i business og 24 timer utdannet kurs i hospitality management. Seks timer med den ferdige hospitality management grad vil telle som valgfag i virksomheten profesjonelle feltet. Den skriftlige omfattende eksamen for MBA er oppfylt ved gjennomføring av virksom 5190 - Administrative Strategi.

MBA / MS er den ikke-oppgaven alternativet og studenten må bestå en skriftlig omfattende eksamen ved gjennomføring av SMHM selvfølgelig arbeid. En student som har fullført en lavere grad i hospitality management kan velge å fullføre en avhandling som en del av MS. I dette tilfellet, er studenten nødvendig for å fullføre SMHM 5300 forskningsmetode (3 timer. ) Og SMHM 5950 Masteroppgave (6 timer.).

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra University of North Texas College of Business Administration »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juli 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato