MBA Master of Business Administration *

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Vår Master of Business Administration-kurset er designet for å fremskynde progresjonen til de som enten ønsker å starte eller allerede har en karriere i den kreative bransjen.

Som student ved UCAs Business School for the Creative Industries, vil du bli utsatt for hvordan globale selskaper opererer, undersøker og evaluerer realistiske casestudier, samt danner et sterkt grunnlag av teoretisk kunnskap. Du vil lære de viktigste ferdighetene som forventes av de i ledende stillinger i organisasjoner og vil bli oppmuntret til å utforske entreprenørisme og utvikle din kapasitet som en fremtidig leder.

Hvert kurs i vår Business School-portefølje blir undervist med et globalt perspektiv, og gir kandidater det ferdighetssettet som kreves for å satse på en kreativ forretningskarriere hvor som helst i verden. Våre undervisningsprogrammer er alle prosjektbaserte, og kombinerer kunnskap fra både næringsliv og kreative næringer for å produsere avrundede, svært ansettbare nyutdannede med en høyt ansett kvalifikasjon.

Programmet for vår ettårige Master of Business Administration grad er utviklet for å skape positive og fremadstormende ledere for de spennende og innovative kreative næringene.

Basert på UCA Epsom, vil du ha den unike muligheten til å samarbeide og jobbe sammen med andre kreative forretningsutøvere ved UCA Business School. Det internasjonale MBA-kurset støttes av seminarer, tutorials, workshops og kritikk, slik at du kan utvikle et høyt kompetansenivå i praktisk, visuelt, muntlig og skriftlig uttrykk og gi deg selvtillit til å kommunisere ideene dine effektivt.

Ettersom autonom læring er en integrert del av programstrukturen, vil du bli forventet å identifisere, utvikle og styre ditt eget internasjonale forretningsprosjekt basert på ditt valgte spesialistområde i den kreative sektoren. Gjennom et proaktivt forhold til din veileder vil du lede prosjektarbeidet ditt og bli støttet av ansatte og engasjement i profesjonelle bransjelinker.

Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du kunne ta faglige beslutninger på høyt nivå, demonstrere ledelsesevne og kompetanse og anvende uavhengig forskning og teori for å fremme kreativ strategisk tenking og løse komplekse forretningsproblemer.

* Kurs underlagt validering og har tidligere fått tittelen International MBA.

Kursdetaljer

Term 1

Internasjonal finansiell styring

 • Denne enheten skal hjelpe deg med å utvikle en dyptgående forståelse av de viktigste økonomiske målene for firmaet og begrensningene fra en organisasjon som kan påvirke dette målet. Du vil også kunne analysere de moderne prinsippene for bedriftsfinansiering og utforske deres gyldighet. Du vil skille mellom de forskjellige finansieringskildene, undersøke fordeler og ulemper og vurdere kapitalstrukturen til et firma.

Global Business Management

 • Denne enheten undersøker ledelsesoppgaven i dagens internasjonale og globale forretningsmiljø. Den undersøker kritisk de viktigste oppgavene til ledelse og teoriene som ligger til grunn for dem, med tanke på hensiktsmessigheten av teori, modeller og konsepter til forskjellige kulturelle miljøer og utvikler en betinget tilnærming til dem for å gjøre det mulig for deg å velge den mest passende lederstilen for dine fremtidige karrierer.

Entreprenørskap og innovasjon

 • Du vil utforske videre forholdene mellom kreativitet, innovasjon og entreprenørskap. Du vil også ha muligheter til å utvikle en forståelse av hvordan muligheter identifiseres, og hvordan de gjøres gjennomførbare ved å implementere en forretningsplan for å gjøre den levedyktig og realisert i profesjonell kreativ praksis.

Term 2

Prosjektledelse

 • Denne enheten gir deg en bedre forståelse av analytiske ferdigheter for å løse problemer i prosjektledelse, lære matematiske modeller som hjelper i beslutningsprosessen og til å utvikle kritisk tenkning og kunnskap i prosjektledelsens teori og praksis. Denne enheten guider deg gjennom mange av de grunnleggende prosjektstyringsverktøyene og atferdsferdighetene som kreves i profitt og ideelle organisasjoner.

Internasjonal forretningsstrategi

 • I hele denne enheten vil du bli forventet å kritisk undersøke den strategiske styringsprosessen som den gjelder internasjonalt orienterte organisasjoner for å forbli og opprettholde konkurranseevnen i det stadig skiftende og krevende internasjonale så vel som industrielle miljøer. Du vil få en bedre forståelse av nøkkelkonseptene, verktøyene og prinsippene for strategiformulering og konkurranseanalyse.

Term 3

Forskningspraksis

 • Enheten er designet for å gjøre deg i stand til å bli trygg med kreative forskningsteknikker og metoder. Det vil gjøre det mulig for deg å utføre og skrive opp forskning på videreutdanning. Den tar for seg elementene som utgjør formell forskning, inkludert forskningsforslaget, en rekke forskningsmetodologier, handlingsplanlegging, gjennomføring av selve forskningen og presentere funnene dine.

Internasjonalt forretningsprosjekt

 • International Business Project-enheten er kulminasjonen på studiene dine og vil danne et rammeverk for de sentrale ideene og konseptene som er utviklet gjennom MA. Resultatet vil demonstrere bevis for avansert konseptuell, teoretisk og teknisk evne over en lengre periode med selvstyrt studie.

Gebyrer og tilleggskurs

Studieavgift

Kursavgiftene per år for 2020-påmelding er:

 • Storbritannias og EU-studenter på heltid - £ 10.500
 • Internasjonale studenter på heltid - £ 17 500 (standardavgift)
 • Internasjonale studenter på heltid - £ 16 800 (full avgift for tidlig betaling)

Ekstra kurs koster

I tillegg til studieavgiftene, kan du se de ekstra kurskostnadene for 2020-oppføring.

Disse avgiftene stemmer bare for det oppgitte studieåret. Kostnadene kan øke hvert år i løpet av en student med fortsatt registrering på kurs i tråd med inflasjon (med forbehold om en maksimal regulert skolepengergrense). Eventuell justering for fortsatte studenter vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Gebyrrabatter og stipend

For å støtte alle våre nåværende studenter og våre nylige studenter i Storbritannia og EU til å komme videre til neste studienivå, har vi utviklet et nytt spekter av gebyrrabatter på en rekke kurs.

 • Les mer om gebyrrabatter

fasiliteter

MA-kursene ved UCA Epsom deler et baserom med nettverksbaserte datafasiliteter, og du har også tilgang til vårt omfattende utvalg av campusfasiliteter, inkludert: utskriftsstudioer med omfattende skjermutskriftsfasiliteter, fotograferingsstudioer, 3D-verksteder, mediebutikk for låne film og fotografering utstyr. Det er også et moderne bibliotek med et hav av bøker, tidsskrifter, spesielle samlinger og online ressurser.

Handelshøyskole

Den første i sitt slag i Storbritannia, vår nye Business School for Creative Industries bygger på vår lange tradisjon med å samarbeide med arbeidsgivere for å dyrke lederskap, entreprenørskap og problemløsingsferdigheter.

Inntakskrav

Storbritannias inngangskrav

 • En utdanning eller tilsvarende kvalifikasjon i faget eller en tilhørende disiplin

og / eller

 • Relevant arbeidserfaring, som demonstrerer evnen din til å studere på høyere nivå.

Det vil også bli vurdert søkere som kan gjøre en sterk sak for opptak i forhold til et bestemt prosjekt og kan demonstrere deres potensial for å fullføre kurset på en tilfredsstillende måte.

Internasjonale opptakskrav

For å se tilsvarende innreisekrav for ditt land, vennligst sjekk nettstedet vårt.

Din portefølje

Det kreves ingen formell portefølje for dette kurset. Vi krever at du deltar på en søkerdag som inkluderer et intervju. Dette vil også gi deg muligheten til å besøke oss, møte kursteamet og se fasilitetene. Hvis du ønsker å ta med deg arbeid for diskusjon under intervjuet, er du velkommen til å gjøre det.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Les mer

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimér
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mer Mindre