Kursoversikt

MBA er en internasjonalt anerkjent og respektert kvalifikasjon for ledere. Søkere er fra både offentlig og privat sektor i Storbritannia og i utlandet.

Læringsprogrammet er rettet mot de som ønsker å utvikle sine karrierer og på "high flyers" som trenger forståelse for alle hovedfunksjonene i virksomheten som gir generalistisk kunnskap til potensielle ledere.

I tillegg til å styrke vellykkede studenters karrieremuligheter, har kurset til formål å oppmuntre uavhengige og kreative tenkere. Dette gjøres ved å følge retningslinjene for Kvalitetssikringsagentur i Storbritannia for å gi studentene en "sterk praktisk og faglig orientering" som skiller den fra andre masterprogrammer.

Alle studentene fullfører syv lærte moduler, (fem obligatoriske kjerne moduler og to valgfrie moduler), sammen med en avsluttende avhandling / prosjekt.

læring

Kjernen og valgfrie moduler vil bli levert gjennom en blanding av forelesninger og seminarer. Alle moduler støttes av Moodle, det virtuelle læringsmiljøet som skal gi studentene et bredt spekter av læringsmateriell og studieveiledning.

For den endelige 40 studiepoengmodulen blir studentene tildelt en veileder som vil gi en konstruktiv kommentar til sitt arbeid når det utvikler seg. Studentene har tilgang til online samt standard bibliotek fasiliteter. Hele prosessen, fra utviklingen av et utkast til forskningsforslag og tidsplan, gjennom valg av metoder og utarbeidelse av kapitler, støttes av Cardiff School of Management-veiledere, men administreres og implementeres av studenten.

arbeidsevne

Det har vært utviklingen i skolen og institusjonen for å oppmuntre til arbeidskraft. Modulen i Core Ferdigheter i første semester har for eksempel innført studenten til vedlikehold av personopplysninger.

Karrierehendelser og en Blackboard online modul gir studentene muligheter til å videreutvikle sin kunnskap. "Campus Pack" gir en student muligheten til å bygge sin e-portefølje innenfor sine online moduler. Dette er utformet med følgende mål:

  • Sosialt oppdrag: Styrk instruktører, akademiske teknologer og instruktørdesignere til å bygge og gjennomføre oppdrag og aktiviteter fra en palett av gjenbrukbare sosiale medier, inkludert wikier, blogger, tidsskrifter, podcaster og maler.
  • Social Network og Academic Commons: Implement et sikkert sosialt nettverk og fellesskap for instruktører, studenter, avdelinger og administratorer.
  • e-Porteføljer: Gi hver enkelt en plass og et nettverk for å lage, kategorisere, vurdere og presentere akademiske og samkurslige aktiviteter med instruktører, jevnaldrende, rådgivere eller noen i verden.
  • Personlige utviklingsplaner: Personlige utviklingsplaner (PDP) letter strukturen som er nødvendig for at studentene skal reflektere over individuell læring, ytelse og prestasjon, og kartlegge personlig, pedagogisk og karriereutvikling. Institusjoner kan enkelt designe malprofiler for å møte behovene til ulike brukere og ferdighetsgrupper.

Inntakskrav

Søkere bør møte en av følgende:

  • Behold, eller forvent å skaffe, en grad fra et anerkjent universitet med minst en 2: 2-klassifisering;
  • Ha minst fem års relevant ledelseserfaring;
  • Hold en profesjonell eller annen kvalifikasjon som anses akseptabel for opptak.

Internasjonale søkere
Studerende hvis morsmål ikke er engelsk, må fremlegge bevis for flyt til minst en IELTS 6.0 standard eller tilsvarende. For fullstendige opplysninger om søknad og engelsksprogkvalifikasjoner, vennligst besøk de internasjonale sidene på nettsiden.

Det er kvalitetssikringsforanstaltninger tatt på program-, skole- og institusjonsnivå for å sikre at konsekvente standarder overholdes.

Program undervist i:
  • Engelsk
Cardiff Metropolitan University
Sist oppdatert Januar 19, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
12 - 16 måneder
Heltid studier
Pris
13,500 GBP

Cardiff Met Corporate Promo

Student Life at Cardiff Metropolitan University | Discover our city - and what lies beyond

Life in Halls at Cardiff Metropolitan University - Student Accommodation

Introducing Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

7 Reasons to Study at Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International