MBA - Master Of Business Administration

CEFAM - Centre d’Études Franco-Américain de Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA - Master Of Business Administration

CEFAM - Centre d’Études Franco-Américain de Management

MBA - Master Of Business Administration

MBA - Master of Business Administration - er den internasjonale referanseområdet i verden av virksomheten.

Tilgjengelig over hele verden, ble MBA opprettet for over hundre år siden i USA, der den gradvis kjøpte sin legitimasjon på internasjonal skala som ledelsesutdannelse par excellence. Studenter som får topp amerikanske MBA er ettertraktet av høyt nivå hodejegere. American Master og MBA programmer nyte internasjonal anerkjennelse og anerkjennelse og kan gjøre en betydelig forskjell i rekruttering og ansettelse av unge kandidater.

Dual MBA-grader: Studenter får samtidig:

* CEFAM MBA med spesialisering i International Management

* En mastergradsstudium fra Northeastern University eller Temple University eller en MBA-grad fra Rider University eller Université Laval (Quebec)

Som alle CEFAMs partneruniversiteter er AACSB (Akkrediteringsbureau for bachelor-, mastergrad og doktorgradsutdanning i bedriftsøkonomi og regnskap) akkreditert, svarer MBA-graden fra våre studenter til de høyeste kvalitetsstandardene. Laval University er også akkreditert av EQUIS og var det første ikke-engelsktalende universitetet for å tjene både AACSB og EQUIS akkrediteringer.

MBA-programstruktur

MBA 1. år

To semestre av kurs på CEFAM gir grunnlag i viktige ledelsesdisipliner, mens vår eksklusive CEFAM Master seminarserie fokuserer på store saker i entreprenørskap og utvikling av spesifikke personlige og ledelsesmessige ferdigheter, inkludert fleksibilitet, åpenhet, kreativitet, ledende og motiverende lag i en internasjonal sammenheng , og interkulturell styring. I løpet av semesteret deltar studentene også i spesialundervisningsmoduler som forberedelse til deres "internasjonale sommer".

En internasjonal sommer

Internasjonal eksponering - flerkulturell bevissthet. CEFAM har bygget en internasjonal MBA med profesjonell nedsenkning på 3 kontinenter og ekspertisen til anerkjente universiteter i både USA og Asia.


I løpet av denne sommersessionen, nyter studentene høy akademisk trening inspirert av de beste amerikanske universitetene. De tjener akademiske kreditter som senere kan overføres til AACSB-akkrediterte universiteter. De er også utsatt for markedstrender og europeiske, asiatiske og amerikanske ledelsesteknikker gjennom seminarer, kontakt med lokale entreprenører, bedriftsbesøk (med lederne av lokale handelskamre, eksperter i økonomisk ekspansjon, forretningsmenn, ...) og handelsoppdrag under som de blir den lokale representanten for et selskap som ønsker å ekspandere til nye markeder. I nesten 3 måneder deltar studentene i et eksepsjonelt profesjonelt nedsenkningsprogram.

MBA 2. år

Live internasjonalt og skaff deg graden av selskaper som er ute etter med en av CEFAMs partnere

1. MBA grad fra Rider University (AACSB akkreditert universitet)

Denne MBA-graden kan rekvireres i 1 år takket være vår faglige avtale: Rideruniversitetet overfører visse kurs utført ved CEFAM, og studentene trenger bare å fullføre 30 studiepoeng på Rider. Studentene får en dobbel grad tilsvarende 5 år høyere utdanning: CEFAM MBA og MBA tildelt av Rider University. Studentene kan velge mellom forskjellige majors, inkludert:

  • finans
  • Ledelse og menneskelige ressurser
  • Markedsføring
  • IT-systemer
  • entreprenørskap

Alle studentene som velger å fullføre denne MBA, kan kvalifisere til et akademisk stipend. MBA-programmet inkluderer også en internship eller bedrift plassering.

2. MS grad i internasjonal virksomhet fra Nordøst-Universitetet (AACSB akkreditert universitet)

Denne avtalen tillater elevene å fullføre en Master of Science grad i International Business i ett år og få en dobbel grad: CEFAM MBA + MS NEU

Nordøstuniversitetet er en pioner i samarbeidende utdanningsprogrammer. Bedrifter og universiteter arbeider sammen for å gi studentene maksimal erfaring og læring. Denne særheten har tjent Northeastern University første plass for bedriftsrelasjoner blant amerikanske universiteter i Business Week rangeringer.

3. MBA ved Université Laval (et AACSB og EQUIS akkreditert universitet)

CEFAMs partnerskap med Laval Universitys AACSB og EQUIS-akkreditert FSA (Fakultet des Sciences de l'adminstration) i Quebec lar CEFAM-studenter å gå inn i forskjellige MBA-programmer og gir en dobbel grad på MBA-nivå. Avhengig av bakgrunn og individuell karriereplan, kan studentene velge mellom over 17 mulige spesialiseringer, inkludert E.Business, International Development og Humanitarian Action, Finance, International Management, Marketing, Operations and Logistics, og Business Management. CEFAM studenter får både CEFAM MBA og MBA-graden tildelt av dette prestisjetunge canadiske universitetet.

Dette partnerskapet gir CEFAM-studentene mulighet til å bygge en unik, virkelig internasjonal CV med en grad støttet av de 2 mest fremtredende akkrediteringsbureauene for handelshøyskoler i verden, AACSB * og EQUIS ** (kun 60 handelshøgskoler ut av 11 000 i verden har fått begge).

4. En mastergrad i internasjonale menneskelige ressurser

Denne MBA er gjort mulig gjennom et partnerskap med IGS, en spesialist i human resources trening i over 30 år, og en grad anerkjent som nivå I av den franske regjeringen. Studentene må gjennomføre en internship på minst 6 måneder i utlandet.

5. En mastergrad i Corporate Communication med ISCPA

For de studentene som ønsker å spesialisere seg i kommunikasjon, tilbyr ISCPA-skolen for journalistikk og kommunikasjon, en del av IGS-konsernet, en MBA-grad med en spesialisering i Corporate Communication.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 13, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Frankrike - Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen