Hvem er dette programmet for?

Newcastle Business School MBA konvertering
er spesielt utviklet for studenter som ønsker å fylle opp sine eksisterende master program til N ewcastle Business School MBA. Enkeltpersoner som har (eller ønsker å ha) en relevant mastergrad fra Newcastle Business School og har senere supplert denne med tre år minimum arbeidserfaring er i stand til å søke.

Først studerer du på campus for mastergrad. Deretter får du relevant arbeidserfaring. Deretter kan du søke om innreise til MBA konverteringen. Det er like enkelt som det.

Fra 2008 tilbød vi MBA konvertering til studenter fra vår "MSc Business suite" av programmer og vår MA IBA (nå MSc Global Business Management).

Fra 2010 er det planlagt å tilby en MBA Konvertering Programme til alle våre Masters programmer *.

Stage 1 - Studer relevant masterstudium

For de studenter som ønsker å påta seg denne ruten, må du først fullføre noen av Masters programmene i denne brosjyren, med unntak av MA MSc tverrfaglige Design Innovation. Det er to ruter til konvertere programmet til en MBA. Den første er for de studentene som har fullført en generalist Masters, er at MSc Business med Management eller MSc Global Business Management (og dets
forgjenger MAIBA). Den andre er for de som har fullført noen av spesialisthelsetjenesten MSc programmene.


Stage 2 - Relevant arbeidserfaring

At Newcastle Business School, har lagt vekt alltid handlet om å sette virksomheten teori til praksis. Som et resultat av alle våre programmer er laget for å gjøre overgangen fra studie til den virkelige verden så sømløs som mulig. Tidligere Masters kandidater har gått på å jobbe i den farmasøytiske, bank og detaljhandel samt lederstillinger over hele verden, både i offentlig og privat sektor. For våre MBA-program er det et krav at studentene skal ha oppnådd eksponering for en
spekter av ledelse og tilsynsverksemd, normalt minimum 3 år fra ferdigstillelse av lærte programmet.


Stage 3 - MBA konvertering program - online studie


Når du har fullført trinn 1 og 2 kan du søke om MBA konvertering. Inngang til MBA er enkel og fleksibel. Så snart du føler deg klar, bare gi oss beskjed.

Hvis du opprinnelig studerte MSc Business Management programmet eller MSc Global Business Management (MAIBA), omfatter MBA konverteringen en 60 studiepoeng Continuous Professional Development (CPD) portefølje basert på ledelsesmessige opplevelser siden konfirmasjonen og gir sammenheng mellom akademisk teori utviklet på din Masters og din nåværende utøveren opplevelse. Dette må fremsettes innen ett kalenderår av innmelding på programmet. Den CPD Porteføljen kan gjennomføres uten behov for å delta på campus forelesninger eller seminarer, men vi vil oppfordre deg til å besøke oss på et punkt i studieperioden. Fordi veileder er online du kan studere hvor som helst, når som helst og i ditt eget tempo. Så det passer perfekt rundt arbeid og fritid forpliktelser. Alt veiledningsmateriell for porteføljen er gitt.

Hvis du opprinnelig studert ett av spesialisthelsetjenesten Masters grader da prosessen med å fullføre en MBA er den samme som ovenfor, men har ett ekstra element. I tillegg til fjernundervisning Conversion program, skal studentene gjennomgå en kartlegging for å avgjøre om, og som vil ytterligere moduler fra MBA må fullføres. Det er ikke mulig å være presis om dette da det vil avhenge av en kombinasjon av originale studier og påfølgende opplevelse.

* På tidspunktet for offentliggjøring MBA top-up fra spesialisthelsetjenesten Masters programmene er fortsatt gjenstand for universitetet godkjenning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Northumbria University, Newcastle Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline