Dagens samfunn utvikler seg i et jevnt tempo. Hver dag, ulike problemer og utfordringer dukker opp, noe som gjør utviklingen av selskaper en usikker vei. For å vokse og bidra til verdens fremgang, bedrifter har å presentere nye løsninger til markedet og til forretningskultur, aldri ignorerer den virkelige hensikten med ethvert samfunn: å bidra til det felles beste.

Målet med Full-Time Master i Business Administration er å styrke hver deltaker med sterke lederegenskaper i et internasjonalt og flerkulturell kontekst. Studentene skal tilegne seg kunnskap og kompetanse om økonomi og administrasjon, rådgivning samt selskapenes vurdering, herved å kunne anvende sine fått ferdigheter i reelle situasjoner.

UCAM sin Full-Time MBA ble spesielt utformet for personer med et ønske om å fremme sin karriere i området av virksomheten og beslutningstaking.

Kjernemålgruppen av dette masterstudiet er internasjonale og spanske universitetsutdannede fra en rekke faglig bakgrunn som jus, kommunikasjon, teknikk, kunst, helse, ernæring, detaljhandel eller fysisk aktivitet, og prøver å få avansert kunnskap innen bedriftsøkonomi, vurdering og rådgivning samt generell ledelse, strategiutvikling og kapasitetsplanlegging.

For kandidater med tidligere erfaring på dette området, vil MBA være en mulighet til å oppdatere sin kunnskap og legge til nye perspektiver til deres fokus basert på de mål og verdier som programmet gjenspeiler.

Studentene skal være klar til å arbeide og forholde seg med kamerater fra ulike land, kulturer og bakgrunner i et flerkulturelt miljø som skildrer den globaliserte verden vi lever i. Den fulltids MBA fokuserer på folk som er villig til å lede, bidra til menneskeheten og engasjere seg i sosial og økonomisk bærekraftig utvikling. Studentene bør egentlig ønsker å bli ledere av empati og etikk som setter oppriktige innsats i prosjektene de er involvert i. Videre bør fremtidige akademikere være i stand til å arbeide hardt og inspirere andre som rollemodeller, vise lagånd og være ivrig etter å hjelpe andre lykkes i sine bestrebelser.

Program undervist i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Se 2 flere kurs fra UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
8,900 EUR
8900 kr for ikke-EU-borgere
Deadline
Etter sted
Etter dato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato