MBA + master (double degree program)

FUNDESEM Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA + master (double degree program)

FUNDESEM Business School

(Program blir undervist i spansk)

Innledning

Vårt løfte til studentene krever at vi skal tilpasse seg forretnings sammenhenger i den mest effektiv og profesjonell måte for både aktive fagfolk og nyutdannet nyutdannede år etter år. Den nye Fundesem MBA gir, først av alt, den avgjørende global visjon for enhver manager, mens på samme tid, slik at studenten til å bli en kvalifisert spesialist i hans / hennes spesielle område av interesse.

Konseptet med Fundesem MBA fører for det første til et integrert ledelsesmessige og global visjon for selskapet som er avgjørende for enhver profesjonell som ønsker å forbedre og fremme hans / hennes ledelse karriere. For det andre vil dette globalt perspektiv av selskapet bli supplert med en spesialisering i hans / hennes bestemt område av interesse.

Denne kombinasjonen (globalt perspektiv + spesialisering) gir ledere til å ta sin rolle med større garantier for suksess og øker mulighetene for faglig utvikling.

Program Struktur

Den Fundesem MBA er verdt 80 studiepoeng som er fordelt som følger:

1. SMC *

SMC er inndelt i tre moduler:

  1. Senior Management Area
  2. Operasjonelle områder av selskapet
  3. Evner og ledelse Utvikling

2. BUSINESS PLAN

3. Spesialisering

4. Internship

* Senior Management Course

Kursstart

Det er to kursstart dateres årlig for å studere på programmet: i oktober og mars, hver og en som gir et bredt spekter av spesialisering, slik at hver elev kan skreddersy Fundesem MBA til hans / hennes område av spesiell interesse.

Oktober

Ledelse

Kommersiell og Marketing Management

Human Resources Management

Økonomisk og økonomistyring

International Trade

Hotel Administrasjon og ledelse

Mars

Ledelse

Digital Marketing

Business Intelligence og controlling

Lederskap

Retail Management

The Business Plan

Når studenten har fullført SMC del av kurset, utarbeidelse av selskapet Creation-prosjektet starter, hvor det er mulig å søke all den kunnskap ervervet gjennom hele kurset. For å hjelpe med sin kjøring, vil studenten ha støtte og hjelp av en personlig veileder.

Tildelingen av graden er avhengig av godkjenning av dette prosjektet ved tilsvarende undersøkelse bord.

Praksisplasser

Hvis du er en post-graduate student du kunne fullføre opplæringen ved å gjennomføre en 3-måneders betalt internship perioden. Internship perioden kan vare opptil seks måneder avhengige etter avtale med entreprenørselskapet levert av Fundesem.

På Fundesem, er vi klar over hvor vanskelig det er å gå inn i krevende verden av virksomheten, og på grunn av dette, vi hjelpe og støtte hovedfagsstudenter til å ta sine første skritt mot suksess i sin karriere.

Business English Course

I dagens klima, har engelsk endret fra å være en faktor til et "must". Derfor anbefales det at du bør ha et godt nivå i engelsk og Fundesem vil hjelpe deg å oppnå dette.

Fundesem er forpliktet til å heve studentenes nivå i engelsk i løpet av sin tid på Fundesem MBA kurs. For å oppnå dette, tilbyr vi en gratis engelskkurs der studentene er forpliktet til å ta for å demonstrere sin forbedring i deres nivå av det engelske språket.

Metodikk

Kurset er utpreget praktisk og fokusert på "å vite hvordan å gjøre". Vår metodikk hengsler på case-studier, en metode der studenten har å forberede og forklare på hans / hennes løsninger på de antagelser som er gitt på forhånd, og dermed utøve hans / hennes evne til analyse og diagnose. Innlemmelse og teamworking å løse reelle tilfeller oppfordrer utveksling av meninger og erfaringer blant deltakerne.

KOMPETANSE

Den Fundesem MBA tilbyr mye i retur for studentens innsats, og dermed graden oppnås på en vellykket gjennomføring av programmet vil være, på den ene siden, MBA, en offisiell grad tildeles av CEU-UCH University, og på den Derimot Fundesem's eier mastergrad i spesialisering vellykket studert.

Vil du vite mer?

Ikke nøl, be om brosjyren!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Alicante, Valencian Community
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Spania - Alicante, Valencian Community
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen