En verdensklasse høgare utdanning ERFARING - i en levende EUROPEISKE UNION-land og to europeiske byer

Hvorfor vår MBA?

Du vet hva du virkelig ønsker: å fullføre en respektabel og givende MBA-program, for å lære nye ferdigheter og kompetanse, for å få inngående kjennskap til fagene hva fascinerer deg, og å videreutvikle din prosesjons karriere. Neste, vet du hvordan du skal nå dette målet av deg: å søke på Internett, for å undersøke lovende skolenes web-site, for å sammenligne alle de fordeler og ulemper, og for å vurdere valg med dine lukket seg. Videre, bortsett fra å ha denne særegne mål og være klar over hvordan å oppnå det, er du også tilstrekkelig motivert: en moderne arbeidsmarked favoriserer mennesker med ulike grader og diplomer, en god MBA skyver fremover sjansene for å finne en bedre posisjon, og hva er det viktigste, åpnes en god MBA hjernen din til lovende muligheter.

Hvorfor er det da at du somle med din beslutning? Tar fatt på en MBA-programmet er en stor avgjørelse. Du kan ikke gjøre det lett. Derfor, til tross for at målet om å fullføre en lyd MBA-programmet er på toppen av prioriteringer, utsette deg gjør noe om det rett og slett fordi en viktig beslutning krever mye tid til å gjøre, og du er en travel profesjonell med familieansvar og, Dermed er du alltid kort tid. Som et resultat du utsette, er du ikke sikker på hvilke program du skal velge, du aldri har nok tid til å fokusere riktig og bosette seg på noe. Derfor går tiden og ingenting skjer. På baksiden av hjernen din husker ordene fra "Gone with the Wind" - Ikke sløse bort tid, for det er ting livet er laget av. Og du ikke vil livet ditt bli mangelfull på grunn av objektive problemer relatert til valg av utdanningsprogrammer.

Vi har gode nyheter til deg. Du trenger ikke å gruble mye over vår MBA - Markedsføring og Supply Change Management Program. Her er de største fordelene: Det er av stor kvalitet, lærte be polske og internasjonale foredragsholdere og eksperter, basert på en læreplan revidert av internasjonale partnere, og drives av senteret som omfatter folk som verne refleksjon, praktisk anvendelse og som vet at det er dumt å arbeide for det som er usannsynlig, men det er prisverdig og verdt å bestrebelser på å gjøre hva andre mener er umulig.

Den er basert på et format av studier som er mest hensiktsmessig for MBA utdanning: deltidsstudier med elektronisk innhold. Bare to fem-dagers moduler per semester. Ingen grunn til å slutte i jobben din. Ingen overdreven press på ditt private liv. Hvis du ikke kan delta på en gitt modul, vil du motta spesielle oppdrag, og vil fullføre denne modulen via fjernundervisning fortsatt etterbehandling Programmet på tid.

Til slutt er det en av de beste verdi for pengene MBA-programmer du noen gang kan finne. Du betaler bare 4000 euro for hele programmet (to semestre).

Vi tror at du har kommet over en av de mest balanserte MBA-programmene i verden. Selvfølgelig kan du legge til flere timer og forlenge varigheten av programmet. Det kan være lurt å temperere med læreplanen. Noen vil kanskje hevde at flere moduler per semester vil være ønskelig. Atter andre kunne anbefale senking av skolepenger. Sannheten er at hvis du har tre variabler (kvalitet, format og kostnader), og du ønsker å optimalisere dem, hva du får er ganske mye vår MBA-program. Du kan ikke forbedre det ikke går på bekostning av noe viktig. kulturell programIf det som er skrevet ovenfor har fanget oppmerksomheten din, kan du utforske ytterligere vår web-site, skrive til oss en forespørsel eller ring oss. Vi vil ikke ha deg til å gjøre vedtak i all hast. Samtidig oppfordrer vi deg til ikke å vakle noe mer og melde deg på vårt program. Vi er sikker på at du vil finne det givende, og du vil ønske å anbefale det til dine venner.

Programmet inkluderer en kulturell del og samvær middager. Dette er noe vi legger til programmet gratis siden vi forstår altfor godt hvor viktig det er å lage bekjente blant klassekameratene og fremme din horisont i uformelle samtaler. Polen har mye å tilby i form av kulturarrangementer og deilig mat.

Å få venner er aldri for sent! Og livet er neppe verdt å leve uten dem.

WSPiA

MBA-programmet går over to semestre, tjener 60 studiepoeng og fører til å sende inn en MBA prosjekt. Totalt vil det være fire fem-dagers moduler (to i hvert semester). Her er hva du vil studere:

 • Forbrukeratferd
 • Supply Chain Modeller
 • Corporate finance
 • Beslutningstaking
 • Strategisk planlegging
 • Økonomisk styring
 • International Business Strategier
 • Lederskap i Business
 • markedsføring
 • Merkevarebygging og innovasjon
 • Supply Chain Project Management
 • Juridiske problemstillinger i næringslivet
 • Forretnings Forhandlinger
 • Corporate Citizenship
 • Supply chain management, IT og logistikk
 • MBA Seminar

I tillegg vil gjesteforelesere forelesninger berike hver modul.

Vi vier spesiell oppmerksomhet til valg av forelesere. Tre kriterier skiller seg ut som det viktigste for oss. Forelesere bør forstå hva en individuell tilnærming til en deltaker betyr. Dessuten bør de effektivt handle på denne forståelsen. Den enkelte tilnærming innebærer motiverende deltakerne til å bruke ervervet kunnskap og kompetanse i praksis. Mayaene og andre Mesoamericans visste hjulet, men ikke gjorde ingen bruk av den i produksjon og transport. Selvfølgelig, fjellterreng og mangel på egnede dyr kan forklare denne manglende fantasi, men mindless repetisjon av eksisterende patters spilt en rolle også. Vi vil lære deg hvordan å vurdere begrensninger og endre forhold i stedet for å gi etter for dem.

Et annet kriterium er en foreleser klar forståelse av hvor mye teori hun / han skulle sette inn i hennes / hans instruksjon. Alle innser at en riktig balanse er avgjørende her. Endelig, blant forelesere er ikke bare våre fakultetet medlemmer, men også besøker professorer / eksperter. En riktig grad av internasjonalisering er den tredje viktigste kriteriet.

Påmelding

Innleggelser prosedyren er rask og grei. Her er det forklart steg for steg. Du samler inn følgende dokumenter i elektronisk format:

 • Utfylt søknadsskjema (mottatt fra oss eller generert gjennom vår web-site),
 • En kopi av BA / BSc diplom sammen med sin avskrift,
 • En kopi av gyldig legitimasjon.

Hvis vitnemål og karakterutskrift ikke er utstedt på polsk, engelsk, tysk, russisk eller ukrainsk, må du sende oss sine autoriserte oversettelser.

Vi vil ikke be deg om å bevise din engelsk ferdigheter. Vi tar det for gitt at du er bevisst på det faktum at MBA studier blir undervist på engelsk, og at muntlig og skriftlig engelsk bør være god nok til å fullføre studiene med hell. Vær oppmerksom på at i løpet av innleggelser prosedyren vi gjennomføre screening av kandidatene behersker engelsk. Den Opptak Komiteen vanligvis treffer sin avgjørelse i en uke eller to. Ved positivt vedtak, blir du sendt et brev av aksept, regler og forskrifter av studier, en avtale med skolen og en modul tidsplan.

Vi vil ikke belaste et søknadsgebyr. Du sender bare dine søknadsdokumenter og venter for vår beslutning. Hvis vi trenger å avklare noen saker, vil vi kontakte deg. Når vi har akseptert, vil du bli en del av en stor familie - en sammenslutning av mennesker som selv setter pris på viktigheten av å lære ca 24 metoder for profitt generasjon, til 12 måter blitt en stor virksomhet leder eller 7 trinn til profesjonell suksess, er opptatt av ikke bare på effektivitet, men også på å forstå hvorfor visse prosesser er der, hvorfor ting er ordnet på denne måten, og ikke den andre, og hvordan man kan og faktisk bør utvikle hennes / hans talenter og oppfylle hennes / hans destinasjon.

MBA Skolepenger

Hele MBA-programmet skolepenger utgjør 16000 PLN (noe som tilsvarer omtrent 4400 USD eller 4000 EUR). Du kan betale den i to avdrag på 8000 PLN (2200 USD eller 2 000 EUR hver). Betalinger kan gjøres via bankoverføring i polske Zloty (PLN), euro (EUR) eller amerikanske dollar (USD). Inngangsavgiften er 400 PLN (ca. 110 USD eller 100 EUR) må betales sammen med studieavgift (eller den første avdrag av skolepenger).

mba
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,400 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato