MBA Manager

Fundesem Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA Manager

Fundesem Business School

De beste fagfolk er de som vet at du alltid kan forbedre

MBA MANAGER av FBS er designet for de fagfolk og ledere som forstår det konstante behovet for å utvide deres kunnskap om ledelsen til å tilpasse seg de kontinuerlige faglige utfordringene som markedet står overfor.

FBS mastergrad er en formativ opplevelse designet for å kombinere klassene med studenters faglige liv.

I FBS har vi tilpasset MBA MANAGER i april 2019-utgaven med nye fag for å tilpasse det til virkeligheten av selskapet. Dermed har vi tatt med fag relatert til digital transformasjon, og vi har tilpasset andre emner.

Vi har også tatt med en opplæringsperiode før og etter mastergrad. På denne måten kan studentene få tilgang til en utjevningsperiode før programmet startes. Og når de er nyutdannede, kan de utvide kunnskapen i noen spesialiteter.

I tillegg har erfaringer innenfor og utenfor klasserommet blitt forsterket i dette kurset. Komplisert med ledelsesmessige ferdigheter verksteder.

metodikk

Metoden til FBS Business School er svært praktisk: den fokuserer fullt på maksimalt av "Learning by doing", det vil si å lære ved å gjøre. Metoden som følges i alle FBS MBA-programmer er Case Method, hvor studentene må forberede og tilby løsninger på praktiske saker, og sette studenten foran beslutningsprosessen. Denne metoden krever en kloster som er godt trent i denne teknikken, siden klassene må bli autentiske fora for felles kunnskap.

program Struktur

MBA-programmet på FBS Business School er delt inn i tre perioder.

Leveling - MBA Periode - Tilbehør

Leveling perioden starter noen uker før den offisielle dato for MBA. I denne perioden med frivillig assistanse mottar studentene undervisning i regnskapsmessige grunner, bruk av kontorverktøy og andre emner som kan bidra til realiseringen av programmet.

MBA-perioden er delt inn i følgende deler eller faser:

FUNDAMENTALS: En viktig revisjon fra dagens panorama av viktige aspekter for lederutvikling, og gir en 360-visers visjon.

AVANSERT: Dybdeferdigheter og ledelsesevner gjennom innhold som strekker seg fra Big Data til International Trade.

SPESIALISERING: Den siste perioden består av en spesialisering innen områdene av selskapet, for eksempel General Management, Financial Management, Human Resources Management eller andre.

PROJEKT: Utarbeidelse av et prosjekt for opprettelse av firma hvor man skal anvende den lærde tingen med støtte og den individuelle overvåking av en veileder.

PERSONLIG KARRIEREPLAN: Ledsag for planlegging av studentens strategiske plan for karriereutvikling. Ansettbarhet er en av de viktigste egenskapene til FBS MBA.

Når elevene oppgraderer, kan de gå på treningsprogram. I denne perioden med frivillig assistanse utvider studentene sine kunnskaper om digital virksomhet, med emner som er sentrert om digital økosystem, visjon og digital strategi, forretningsmodeller i digitale miljøer, teknologisk forstyrrelse og designtanking, digital markedsføring og e-handel og HR-ledelse i miljøer digital, samt Digital Finance.

Blant de komplementære fagene legges en språkforbedringsmodul til.

Komplementære verksteder

Gjennom masterutviklingen deltar studenten i ulike workshops og workshops for å fullføre opplæringen.

INNOVASJON. Et verksted bygget for å lette prosesser, verktøy og visjon som trengs for å innovere. Det gir studenten muligheten til å lære på en praktisk måte en metode for medskaping, forskning og innovasjon.

VISIBILISERING PROFESSIONAL SKILLS Gjennom hele kurset er det planlagt å arrangere workshops og treningsøkt for å hjelpe elevene med å forbedre deres tilgjengelighet eller vekst på arbeidsmarkedet.

MOTIVERT UTSTYR, PRODUKTIV UTSTYR. I den riktige retningen til disse lagene ligger produktiviteten til selskapet og for dette er det nødvendig at de nye lederne anskaffer og utvikler ulike ferdigheter som positiv kommunikasjon, emosjonell intelligens, anerkjennelse ...

DAGER AV PROFESSIONAL ANVENDELSE. Under MBA vil studenten kunne delta på konferanser, seminarer og workshops, ledet av profesjonelle høyttalere fra næringslivet.

kloster

FBS Fakultetet består av fagpersoner fra næringslivet fra næringslivet, med stor erfaring innen fagområdet, samt i undervisning, forskning, rådgivning og rådgivning.

Læringsgruppen har erfaring i lederstillinger fra nasjonale og multinasjonale selskaper, samt et stort pedagogisk forberedelse, som gjør det mulig for dem å undervise fagene om selskaper hvor de er eksperter. Disse fagfolk gir sin kunnskap, avledet fra profesjonell praksis, i våre MBA-programmer gir studentene en global, nøyaktig og trofast tilpasset virkeligheten til selskapet.

finansiering

FBS er et non-profit stiftelse som har som mål å utvikle fagfolk og bedrifter. Derfor tilbyr stiftelsen en rekke stipendier til kandidater for MBA-programmer, slik at enhver student virkelig engasjert i trening kan fullføre MBA uten økonomiske problemer. I tillegg har FBS meget fordelaktige finansieringsavtaler med flere finansielle enheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk


Sist oppdatert November 28, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
April 5, 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Alicante, Valencian Community
Studiestart : April 5, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
April 5, 2019
Spania - Alicante, Valencian Community
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA