Igjen ny pedagogisk tilnærming verden

Fleksibiliteten av dagens trening: til hver sin rytme og sitt liv

  • 1 dynamisk modell: verksteder, workshops og prosjekter
  • Bærekraftig tempo 1: 1 kveld per uke (3t) + en lørdag per måned (7H)
  • En opplæring for ledere: treningstid er kompatibel med faglige mål (15 til 18 måneder, avhengig av integrering holdenhet)
  • En tilpasningsdyktig modell: systemet tillater både forsiden at fjern for alle hendelser, herunder prosjekter for å håndtere eventuelle uforutsette
  • En fleksibel læring: Det er mulig å nå veien under trening

Den "PLUS"

  • Personlig Utvikling / Ledelse
  • Coaching for realisering av profesjonelt prosjekt
  • Stige i ledelsesmessige og teknologiske ferdigheter
  • Et utvalg av 4 MBA i hjertet av digital transformasjoner
  • En uke på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai)

Den innovative pedagogikk Ionis gruppe som er egnet for de mest krevende ledere Delta i Executive MBA Ionis-STM, tilgang pedagogikk IONIS: systematisering av prosjektet modus, gange verksteder og workshops, intensives og dykk. Disse metodene har oppstått i våre skoler, og har spredt. TIL Ionis-STM, er de tilpasset til opplæring av kadrene å respektere sin identitet, mens innføre dem til disse aktive undervisningsmetoder. Instruktørene er alle fagfolk av høy aktivitet i daglig kontakt med teknikker, ferdigheter, kunnskap og resonnementer som de sender til de gruppene de coachent i en kollektiv dynamisk.

Tittel RNCP

For hver av hans MBA, Ionis-STM leverer som en ekspert RNCP nivå I.

Hvem er dette MBA?

Til alle ledere som ønsker å gå raskere i forståelse av moderne problemstillinger og mestring løsninger for å løse dem. Tempoet er satt opp for å være kompatibel med de alvorlige begrensninger som er deres. Selv designet for den digitale tidsalder, beholder de løsningene som gir fleksibilitet, den eneste garanti for å fullføre kurset i god stand.

Mål MBA

Den digitale revolusjonen har forvandlet det økonomiske miljøet i selskapet, sin forretningsmodell, sine handelsforbindelser, organisering og arbeidsmåter. Disse endringene nødvendigvis innføre ny utfordring s ledere. Vi trenger å tenke gjennom forretningsmodellen tar hensyn til ny verdiskaping ordninger. Salg og markedsføring strategier må innarbeide den nye forbrukeratferd og muligheter digital teknologi for å åpne nye områder for ekte utveksling mellom selskapet og dets kunder. Den nye lederoppgave krever mer fleksibilitet, en tverrgående modus og samarbeid, en kommunikasjon til den horisontale, korte, iterative sykluser av produksjonen.

MBA Ledelse og Digital Transformation vil trene ledere i stand til å møte alle utfordringene i utviklingen av selskapet i verden av digital nåværende og fremtidige.

Program undervist i:
Fransk

Se 3 flere kurs fra Ionis School of Technology and Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
15 - 18 måneder
Heltid studier
Deadline