MBA - konsentrasjon i internasjonal ledelse

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA - konsentrasjon i internasjonal ledelse

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Program Oversikt

Overgangen av verdensøkonomien mot å vedta markedsmekanismen og globaliseringen innebærer økende etablering av ytterligere muligheter for ungdommelige, ambisiøse og kunnskapsrike akademikere. Derfor bør viktigheten av ledelsen som en akademisk disiplin og profesjonell karriere vektlegges.

The International Management (IM) Programmet tilbyr en fleksibel og omfattende ledererfaring grad. Studentene utvikle et bredt spekter av virksomheten ferdigheter og lære begrepene som trengs for å effektivt håndtere de ulike funksjonelle områder av et selskap. Programmet fremmer en forståelse for den gjensidige avhengighetsforholdet av selskapets beslutninger og hvordan verdier kan skapes ved disse beslutningene.

Den IM Program (IM) har også en sterk base i teknologiledelse. Stuttgart er kjent som en av de viktigste høyteknologiske regionene i Europa med slike selskaper som DaimlerChrysler, Bosch, Trumpf og Hewlett-Packard hovedkvarter her.

Den IM Programmet er designet for fremtidige ledere i globale bedriftsmarkedet. Nyutdannede vil være i stand til å ta informerte beslutninger i komplekse internasjonale miljøer og kommunisere den mest effektive teknikker og deres applikasjoner. I tillegg vil de ha muligheten til å veksle mellom de ulike funksjonelle områder i et selskap.

Program Struktur

Den overordnede strukturen av graden krever vellykket gjennomføring av 20 kurs i fire vilkår.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen