MBA / JD

Florida State University, The College of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA / JD

Florida State University, The College of Business

Vi skaper den perfekte blanding av business og lov for de som ønsker å gjøre alt.

Den Juris Doctor / Master of Business Administration felles studium gir mulighet til å studere intensivt hvordan loven regulerer forhold som finansiering av forretningsforetak, ansvaret for en bedrifts ledere til sine eiere og styring av finansiell og forretningsmessig risiko. Studenter i dette studiet komplette graduate kurs fra College of Law og College of Business ved Florida State University. Nyutdannede av programmet blir bedriftsledere eller bedriftens prosessfullmektig i byer over hele Florida og nasjonen. JD / MBA har blitt inkorporert i loven skolens nye satsing på jus, økonomi og næringsliv, og stipender er tilgjengelige fra loven skolen for å velge studenter som er interessert i å forfølge dette felles grad.

Søkere må søke om opptak til begge høgskolene. Både GMAT og SISTE må tas for å bli vurdert. Søkere til MBA-programmet må ha en bachelor-grad, en øvre divisjon (junior og senior) grade point gjennomsnitt på 3,0, og et minimum score på 550 på GMAT. Når en student er tatt opp både høyskoler, må han eller hun fylle ut et søknadsskjema for felles studium. Søknadsskjema fås ved College of Law Office of Opptak og Records. Dette normalt gjøres i løpet av første året av jusstudiet. Det første studieåret er vanligvis gjort ved College of Law.

JD / MBA-program struktur

Alle våre MBA-programmer tilbys i en lock-trinn struktur som innebærer at kurs tilbys bare under bestemte vilkår. Vanligvis, elevene begynner JD / MBA-program, sommeren etter første året av jusstudiet.

Valgfag

Siden joint-grads studenter bare ta ett valgfag i de typiske programmet, konsentrasjoner er ikke en del av dette programmet. Studenter som ønsker å ta ekstra kurs for å tjene en konsentrasjon kan velge valgfag for følgende områder:

  • Finans
  • Marketing & Supply Chain Management
  • General MBA

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Tallahassee, Florida
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 2019
USA - Tallahassee, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen