Read the Official Description

Oversikt

Dette spennende kurset gir grunnlaget for en høyflygende karriere innen internasjonal markedsføring og forretning. Din MBA vil bevise at du behersker en rekke tverrfaglige ferdigheter, så vel som din evne til å tenke og jobbe strategisk.

Studentene kommer til dette kurset fra en rekke bakgrunner og av ulike grunner. Kanskje du har jobbet i noen år, men vil ha en retningsendring, eller trenger en høyere kvalifikasjon til å utvikle din karriere. Alternativt vil du kanskje starte din egen virksomhet, eller hjelpe virksomheten din til å vokse. Eller du har kanskje nettopp fullført studiestudiet.

Uansett interesse i dette kurset, lærer du de ledende nåværende teoriene om strategi, ledelse og økonomi, samt spesialkunnskaper i markedsføringsledelse og teknikker. Du vil ha mange muligheter til å få eksponering for verden av markedsføring i praksis, bruke din læring for å skarpere dine praktiske ferdigheter og være karriereberedd når du utdanner.

Hvorfor velge denne kursen?

Dette kurset er ideelt hvis du ønsker å nå høyere og gå inn i en mer strategisk karriere. Selv om kursets fokus er tydelig på markedsføring, posisjonerer den emnet innenfor de bredere sammenhenger av forretning og strategi. Det åpner for en potensielt variert og godt betalt karriere - og en med gode muligheter, siden den oppfattede verdien av markedsføringsfunksjonen fortsetter å øke blant de mest ledende ansatte.

moduler

Bærekraftig strategi - fra planlegging til implementering Markedsføring i global tid Finans, finansierings- og lovgivningsrammer for suksess som fører til en endring i verdensbedrifts- og ledelsesforskningsmetoder eller entreprenørskap

akkreditering

Etter vellykket gjennomføring av emnet og utvalgte moduler, vil du bli tildelt CMI nivå 7 sertifikat i strategisk ledelse og ledelse . Med forbehold om registrering som CMI-medlem.

Stipendier muligheter

Coventry University London er glad for å ha nylig lansert en rekke stipendier til Storbritannia og internasjonale studenter. Du kan finne ut mer om våre stipendier ved å se vår hjemmeside.

Start Datoer

MBA International Marketing har startdatoer i oktober 2018, januar 2019 og mai 2019.

Inntakskrav

En god kvalitet æresgrad eller tilsvarende. Søknader fra kandidater med tilsvarende grad og relevant erfaring vil bli vurdert på individuell basis. Erfaring er ønskelig, men ikke nødvendig.

Framtidige mål

" Coventry University London har gitt meg kunnskapen om å starte mitt eget digitale markedsføringsfirma. Jeg har startet New Age Marketing, som er et digitalt markedsføringsfirma med fokus på små og mellomstore bedrifter, små og mellomstore bedrifter i London. Fasiliteter, som Enterprise Hub, har hjulpet meg med å oppnå suksess, og jeg ser frem til ytterligere å vokse mitt selskap. " - Deepak Yadav, India

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 2019
Okt. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
16,184 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
April 30, 2020
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Sept. 30, 2019
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Des. 31, 2019
Application deadline

Mai 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
April 30, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Des. 31, 2019