Oversikt

Flere og flere organisasjoner gjenkjenner dette funnet (og holder) det beste talentet, og får mest mulig ut av dem, er avgjørende for deres fremtidige suksess. Dette MBA-kurset forbereder deg til en karriere i HR-ledelse - som hjelper et bredt spekter av organisasjoner å vokse og trives.

Studier for denne MBA, og du kan bygge en vellykket strategisk lederkarriere, utvikle folk i den komplekse og raskt foranderlige verden av den moderne arbeidsplassen. Du vil oppnå en god forståelse av hvordan og hvorfor folk fungerer på jobben, og av de relevante juridiske rammene som styrer human resource management. Du vil også utdype din forståelse av hvordan du finner, utvikler og engasjerer det mest passende talentet for enhver organisasjon.

Du vil studere på vår spennende London campus - enten heltid i 1 år eller deltid i 2 år. Etter vellykket gjennomføring vil du bli tildelt Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Avansert Diplom i HRM, og du kan også få Chartered Management Institute (CMI) sertifikat i strategisk ledelse og ledelse.

Hvorfor velge dette kurset?

Ved å velge å studere dette kurset kan du dra nytte av internasjonale nettverksmuligheter med fagfolk fra ulike deler av verden. Tidligere ekskursjoner har tatt besøk til selskaper i Sveits, Frankrike, Praha og Japan. Du vil lære fra industri-trente akademikere som også er akkreditert av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

moduler

Bærekraftig strategi - fra planlegging til implementering Markedsføring i global tid Finans, finansiering og lovgivningsmessig - rammer for suksess som fører til en endring i verdensbransjen og ledelsesforskningsmetoder eller entreprenørskap

akkreditering

Etter vellykket gjennomføring av emnet og utvalgte moduler vil du bli tildelt CMI nivå 7 sertifikat i strategisk ledelse og ledelse . Med forbehold om registrering som CMI-medlem.

Stipendier muligheter

Coventry University London er glad for å ha nylig lansert en rekke stipendier for britiske og internasjonale studenter. Du kan finne ut mer om våre stipendier ved å se vår hjemmeside.

Start Datoer

MBA International Human Resource Management har startdatoer i oktober 2018 og januar 2019.

Inntakskrav

En god kvalitet æresgrad eller tilsvarende. Søknader fra kandidater med tilsvarende grad og relevant erfaring vil bli vurdert på individuell basis. Erfaring er ønskelig, men ikke nødvendig.

Framtidige mål

"Studier ved Coventry University London har gitt meg selvtilliten til å videreføre studiene på Nigerian Institute of Management og Institute of Chartered Accountants of Nigeria. Jeg planlegger å søke om PhD for å fremme min kunnskap om Human Resource Management og dermed, bidra til næringen både i Nigeria og andre steder i verden. " - Aisha Mohammad, Nigeria

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Coventry University London »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
16,184 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
des. 31, 2019
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
sep. 30, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
sep. 30, 2019
Søknadsfrist
Sluttdato
des. 31, 2019