Read the Official Description

Oversikt

Dette er et utfordrende, fartsfylt og stimulerende MBA-kurs, designet for å tilby bransjespesifikke forretnings- og ledelsesevner du trenger for å bygge en vellykket karriere i internasjonal moteforvaltning.

Dette kurset gir en omfattende forståelse av moteaktiviteten, i stedet for å lære deg å være designer eller produsent, slik at du kan bygge en karriere i ledelse eller ledelse. Den fokuserer på de globale og teknologiske skiftene som har preget industrien de siste årene; ledelse av mote design og produktutvikling; og internasjonal mote produksjon og detaljhandel strategier.

Du har kanskje nylig fullført din bachelorgrad, i mote eller annen disiplin. Alternativt kan du ha jobbet for en stund og ønsker å akselerere din karriereprogresjon i mote, eller for å gjøre et trekk i mote for første gang.

Hvorfor velge denne kursen?

Dette kurset er utformet for å imøtekomme behovene til en ny generasjon av moteindustrien ledere. Utfordrende og stimulerende, kombinerer den den høyeste kvaliteten på undervisning og faglig støtte med direkte innganger fra moteindustrien.

moduler

Bærekraftig strategi - fra planlegging til implementering Markedsføring i global alder Finans, finansiering og lovgivningsmessig - rammer for suksess som fører til en endring i verdensbransjen og ledelsesforskningsmetoder eller entreprenørskap

akkreditering

Etter vellykket gjennomføring av emnet og utvalgte moduler vil du bli tildelt CMI nivå 7 sertifikat i strategisk ledelse og ledelse . Med forbehold om registrering som CMI-medlem.

Stipendier muligheter

Coventry University London er glad for å ha nylig lansert en rekke stipendier for britiske og internasjonale studenter. Du kan finne ut mer om våre stipendier ved å se vår hjemmeside.

Start Datoer

MBA International Fashion Management har startdatoer i oktober 2018 og januar 2019.

Inntakskrav

En god kvalitet æresgrad eller tilsvarende. Søknader fra kandidater med tilsvarende grad og relevant erfaring vil bli vurdert på individuell basis. Erfaring er ønskelig, men ikke nødvendig.

Framtidige mål

"Jeg jobber for tiden som produktassistent for C

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
16,184 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Sept. 30, 2019
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Des. 31, 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Des. 31, 2019