MBA - Internasjonal Business Management

Høyere Universitet for Anvendt Vitenskap grad i Business

Omfanget av studiet er 90 studiepoeng, hvorav 60 studiepoeng er profesjonelle studier og 30 studiepoeng for oppgaven / utviklingsprosjektet. Studiene varer ca 2,5 år.

Undervisningsspråket er engelsk.

Studiene starter i høst 2013, 40 studieplasser. (Ingen inntak i 2012)

Inngående kunnskap for utfordringene i internasjonalisering

Grad programmet forbedrer studentenes kunnskaper, ferdigheter og kompetanse til å lykkes i krevende utviklings-, ledelses- og ekspertstillinger med bedrifter og organisasjoner som allerede er internasjonale eller i ferd med å bli internasjonal. Et høyere universitet innen anvendt vitenskapelig grad gir samme kompetanse for offentlige kontorer og oppgaver som høyere akademisk grad (f.eks. Finsk KTM-grad).

Utdanningen fokuserer på sektorer av internasjonal handel som er av avgjørende betydning for selskapets strategiske ledelse og vekst (merkevarestyring, supply chain management, ledelse og forandringsledelse, finansiering og risikostyring, møter forskjellige kulturer). I utviklingsprosjektet (30 sp) utvikler studenten innovative løsninger for en internasjonal virksomhet i en organisasjon.

Tilleggsinformasjon om søknad og valg :

Søkere til dette studiet krever et passende universitet for anvendt vitenskap grad (for eksempel en Bachelor of Business Administration) eller annen egnet faglig grad og også tre års arbeidserfaring i det aktuelle feltet. En søker som tidligere har fullført etterutdanning på yrkesfaglig nivå og senere videreført for å fullføre en grad i et vitenskaps universitet etter en arbeidsperiode, må ha minst tre års arbeidserfaring etter at post- videregående yrkesfag.

Søkere til dette programmet bør søke direkte på Kymenlaakso University of Applied Sciences.

Søknadsskjema, kopier av skolens sertifikat og testamente skal returneres til opptakskontoret. Søkere som har akseptert alle kravene, vil bli invitert til inngangsintervjuet. Inngangsintervjuene vil bli avholdt i Paraatikenttä 7, Kouvola, Finland.

Det er et skolepenger for studenter utenfor EU / ETA land som ikke har et permanent oppholdstillatelse i Finland. Stipend som dekker hele eller halvparten av studieavgiften til disposisjon for et begrenset antall fremragende kandidater.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
aug. 2019
aug. 2019
Duration
5 semestre
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato