Read the Official Description

AACSB Accredited

The Master of Business Administration (MBA) program ved Indiana State University gir deg en svært respektert, rimelig, fleksibel og kraftig avansert siviløkonom med topp akkreditering. Du vil lære beste praksis i nasjonale og globale virksomhet fra forskere med avanserte akademiske kvalifikasjoner som excel i klasserommet med elevene. Best av alt, kan du gjøre dette på en rimelig program som gir stor verdi for deg!

Studentene er klart i midten av fokus i MBA-programmet i Indiana State University Scott College of Business. Støttende og innovative fakultetet, banebrytende teknologi, og av høy kvalitet, utfordrende læringsopplevelser hjelpe deg å få kunnskap, ferdigheter og selvtillit du trenger for økt ansvar og karriereutvikling.

The Indiana State University MBA og alle undergraduate business programmer er akkreditert av AACSB - International, og Princeton Review har sitert Scott College of Business MBA-program som blant landets beste i ni år på rad!

FORMAT

MBA tilbys for heltidsstudenter samt deltidsstudenter med sin tidsplan for kveldskurs. Du må ha fleksibilitet til å velge en klasse tidsplan som passer din livsstil og ansvar.

BELIGGENHET & CLASS TIMES

MBA kurs holdes i Federal Hall på Indiana State University campus i Terre Haute, Indiana. Hver klasse vanligvis møter en kveld per uke (mandag til torsdag) 6:00 til 8:45.

Alle klasser blir levert i-person. Scott College of Business tilbyr ikke en online MBA-program.

MISSION

Personer som deltar i MBA-programmet ved Indiana State University vil motta kvalitet, høgare nivå forberedelse for en karriere som manager eller profesjonell virksomhet i et stadig skiftende miljø. Programmet legger vekt på både teori og praksis og utvikler ferdigheter i problemløsning, strategisk tenkning, og forvaltningen av organisatoriske endringer.

MBA-programmet ved Indiana State University er rettet mot personer som holder en lavere grad, som søker avansert business kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for økt ansvar og karriereutvikling.

LÆRINGSMÅL

 • Problemløsning: Hver student vil være i stand til systematisk å diagnostisere problemer og / eller muligheter, spesielt i virksomheten innstillinger, og utvikle alternative kurs av tiltak for å løse problemene eller dra nytte av muligheten.
 • Strategisk tenkning: Hver student skal ha en forståelse av lang / strategisk ledelse, og vil være i stand til å utvikle, implementere, vurdere og avgrense en strategisk plan i et forretningsmiljø.
 • Organisasjonsendring: Hver student vil være i stand til å systematisk diagnostisere en organisasjons miljø og operasjoner for å identifisere nødvendige endringer og å utvikle planer for å implementere disse endringene på måter som nå organisasjonens mål (e).
 • Internasjonal / Global: Hver student skal ha en forståelse av globale innflytelse på beslutninger / planer og / eller utvikle planer for å håndtere en virksomhet i et globalt miljø.
 • Arbeidsgruppe Fungerende: Hver student vil være i stand til å bidra til suksess for hans / hennes arbeidsgruppe ved å okkupere en lederrolle og / eller som et team medlem.

ACCREDITATION

Færre enn fem prosent av institusjonene har programmer akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International - den høyeste standard av prestasjon for handelshøyskoler. I USA, kan mindre enn 25 prosent av virksomheten programmer hevder AACSB International akkreditering, og Indiana State er en av dem. Dette skillet ikke bare viser hva slags kvalitet du kan forvente i programmet, det også skiller deg fra andre på arbeidsmarkedet. Scott College MBA har også blitt anerkjent som en "landets beste" program ved Princeton Review for ni år på rad.

KARRIERE

Når du melde deg på MBA-programmet ved Indiana State University, vil du motta kvalitet, høgare nivå forberedelse for en karriere som profesjonell virksomhet. Mange kandidater går videre til vellykkede karrierer som ledere i små, middels eller stor bedrift i både for-profit og ikke-for-profit sektor. Nyutdannede av MBA-programmet ofte inn selskaper på ledernivå og eskalere til stillinger som:

 • Administrerende direktør
 • Sjefsopperatør
 • Chief Marketing Officer
 • Chief Financial Officer
 • Chief Human Resources Officer
 • Chief Information Officer
 • Senior Analyst / Director
 • Eier Entrepreneur / Forretnings

inntaks~~POS=TRUNC

MBA-programmet er åpent for alle å holde (eller i påvente) en bachelorgrad fra et akkreditert institusjon. En statistikk kurs er en forutsetning for MBA læreplanen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til ISU-MBA@indstate.edu.

Hvordan søke

For å bli vurdert for opptak, må du:

 • Send inn utfylt søknadsskjema
 • Betale påmeldingsavgiften
 • Send inn en GMAT score
 • Send offisielle transkripsjoner av alle vitenskapelige arbeider

Alle studenter som søker opptak til MBA-programmet skal gjelde for og bli akseptert av College of Graduate og Professional Studies og MBA-programmet ved Indiana State University. Internasjonale søkere må oppfylle Universitetet krav til engelskkunnskaper og fremlegge bevis for økonomisk støtte.

Når skal man søke

MBA-programmet har ikke søknadsfrister; søknader blir akseptert hele året, og du kan begynne noen semester. Typisk, tar behandlingen mindre enn 30 dager. Tidlig søknad er oppmuntret!

Det vi anser

Når et program er ferdig, vil en innrømmelse avgjørelse tas. Opptak beslutningene basert på søkerens lavere (og høyere, hvis noen) ytelse og GMAT score. I noen tilfeller kan et personlig intervju og / eller bokstaver referanse bli bedt om å støtte søknaden din.

KOSTNADER

STUDIEAVGIFT

Kostnaden for å delta på Scott College of Business MBA-programmet vil variere, avhengig av studentens oppholdsstatus. Vanligvis vil studentene være ansvarlig for å betale:

 • Undervisning
 • MBA-program avgift på $ 129 per kreditt time
 • Fritidssenter avgift hvert semester
 • Eventuelle andre universitet avgifter

For dagens priser, kan du gå til undervisning og avgifter. Undervisning og avgifter inkluderer ikke bøker, bolig eller andre levekostnader.

BISTAND

MBA PROGRAM utdannet assistantships Graduate assistant er tilgjengelig på et konkurransedyktig grunnlag. Studenter som er tildelt graduate assistant kan ha sin assistant fornyes hvert semester.

Hva er utdannet assistant?

Scott College of Business graduate assistenter gjennomføre en rekke plikter i College og University. Disse oppgavene kan omfatte avdeling lærere undervisning støtte, arbeider i Scott College of Business administrative kontorer, som arbeider med universitetets Small Business Development Center, støtte for fakultetet forskning, eller andre oppgaver som er tildelt.

De fleste assistant er normalt delt ut i mai for følgende høsten. Et lite antall assistant kan bli tildelt i desember for vårsemesteret, selv om disse er avhengig av tilgjengelighet. Sommer assistant er uvanlig. Vanligvis representerer en assistant en forpliktelse på 10 eller 20 timer per uke.

Midler til assistant er gitt på en per-semester basis. Den stipend for en utdannet assistant kan være så mye som $ 8000 per år. Det inkluderer også en fraskrivelse av noen eller alle skolepengene. Noen universitets og MBA programmet avgifter kan ikke fravikes.

Hvordan søker jeg om en utdannet assistant du?

For å være kvalifisert for en høyere assistant gjennom Scott College of Business MBA-program, må studentene:

 • Har vanlig opptak status med College of Graduate og Professional Studies og MBA-programmet.
 • Være registrert som en heltidsstudent i MBA-programmet (9 studiepoeng).
 • Ha minst en 3,0 lavere grade point gjennomsnitt eller en 3,6 grade point gjennomsnitt i 12 timer utdannet arbeid.

Når et ordinært inntak er mottatt, skal innrømmet studenten melde fra Graduate Programs Kontor i Scott College of Business i sitt ønske om å bli vurdert for en utdannet assistant. Rettidig innlevering av fullstendig søknad vil tillate oss å fullt ut vurdere din påloggingsinformasjon. The Graduate Programs Office vil ikke vurdere en forespørsel om en utdannet assistant før studenten har blitt tatt opp i MBA-program.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Open Enrollment
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
4,257 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato