MBA-mastergraden i Sports Management kombinerer en unik eksponering for Real Madrid, akademisk fortreffelighet, ekte praktiske saker og et stort nettverk av kontakter i sportsbransjen.

Mål

Målet med MBA - Master's Degree i Sports Management er å trene ledelsen fagfolk i verden av sport

HVEM ER DET TIL?

Nyutdannede som ønsker å fokusere sin profesjonelle karriere på idrettsledelse, fagfolk innen sport som ønsker å oppdatere sin kunnskap, fagfolk fra andre fagområder som ønsker å komme inn i idrettsverdenen eller profesjonelle idrettsutøvere som, etter å ha pensjonert seg fra konkurransen, strir å fortsette i idrettsarena som ledere.

Viktige aspekter

  • Valgte beste mastergrad i idrettsledelse i Spania i El Mundo avisens 2017 rangering.
  • Utvalgt en av de 10 beste mastergradene i sportsledelse i Europa av Sports Business Magazine i 2017.

I de siste årene har idretten blitt en disiplin som har utvidet seg utenfor sine tidligere definerte grenser, og dermed øker behovet for spesialiserte fagfolk på de ulike områdene som er forbundet med sport- og sportsorganisasjonens verden. MBA - Mastergrad i Sports Management er undervist 100% på engelsk og gir spesifikke trening innen sport ledelse.

Denne MBA består i hovedsak av ti moduler på bedriftsledelse, etterfulgt av en tverrfaglig modul på ledelsesevner.

Programmet inneholder et segment som spesialiserer seg på sport og fokuserer på markedsføring, ledelse og drift av idrettsanlegg.

Den internasjonale naturen til dette programmet vil gjøre det mulig for studenter og idrettsledere å få det bredest mulige perspektivet på alle eksisterende idrettsledelsesmodeller, ikke bare i Spania, men også utenfor våre grenser takket være deltakelsen av et førsteklasses internasjonalt fakultet . Denne pedagogiske forpliktelsen vil eksponentielt forbedre omfanget og faglige mulighetene til våre studenter.

MBA-mastergraden i Sports Management kombinerer en unik eksponering for Real Madrid, akademisk fortreffelighet, ekte praktiske saker og et stort nettverk av kontakter i sportsbransjen.

aktiviteter

Under mesteren vil vi understreke tre hovedaspekter som vil hjelpe studenten til personlig og faglig utvikling. Gruppen vil ha bestemte månedlige økter om:

  • entreprenørskap
  • coaching
  • Løpende Talent (erfaringer med bedre posisjonering i utvalgsprosessene)
  • Læring ved å leve, overføring av verdier og ferdigheter gjennom idrett.
  • Idrett frivillig arbeid.

I løpet av programmet vil studentene komme i kontakt med alle områdene i byen der Real Madrid er til stede (fasiliteter, idrettsanlegg, organisasjons- og ledelsesinstitusjoner, etc.), samt med Fundación Real Madrid . Og det er ikke alt; Studentene vil også få førstehånds innsikt i andre fasiliteter og ledelsesmodeller gjennom besøk til Santiago Bernabéu stadion , Ciudad Deportiva Real Madrid (Real Madrid Training Complex), Ciudad del Fútbol de la RFEF (fotballby av Royal Spanish Football Federation), Caja Mágica ( Madrid Open Tennis Stadium), Palacio de los Deportes (Innendørs idrettsarena), og andre plasser beregnet til fritid og underholdning drevet av både offentlige og private organisasjoner.

Studentene kan delta på en tur til New York City med andre studenter fra Real Madrid Graduate School . Turen vil inkludere besøk til hovedkvarteret til viktige sportsligaer som NBA, MLS og NHL, store steder som Madison Square Garden, og markedsføringsselskaper som Octagon.

Dette er en av de beste opplevelsene en Idrettsstudent kan ha, både fra et ledelsesmessig og et operativt synspunkt, siden de vil få praktisk læring og anvende kunnskapen de har oppnådd gjennom sine studier.

Program

MODUL 1.- Generell ledelse
MODUL 2.- Finans
MODULE 3.- Sports Facility Management og drift
MODUL 4.- Markedsføring og kommunikasjon
MODUL 5.- Ledelsesmessige ferdigheter og menneskelige ressurser
MODUL 6.- Spesialisering i entreprenørskap, bærekraft og samfunnsansvar i idrett
MODUL 7.- Spesialisering Branch B - Markedsføring og kommunikasjon (*)
MODUL 8.- Spesialisering Branch C - Sports Facility Operation (*)
MODUL 9.- Praktik
MODUL 10.- Masteroppgave

(*) Av de fire spesialiseringene må studenten velge tre. Modul VI Spesialisering Branch D - Sportslov, den er tilgjengelig for campus basert på ettermiddagen på spansk.

Adgang

Opptaksprosessen for Universidad Europea Graduate School- programmene kan finne sted når som helst i løpet av året, selv om innskriving på et kandidatprogram vil avhenge av tilgjengeligheten av steder.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 1 flere kurs fra Real Madrid Graduate School »

Sist oppdatert June 4, 2019
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
26,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
feb. 29, 2020
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
feb. 29, 2020