MBA i samfunnsansvar

CSR er en gave til unge India. Det oppstod som et dypt ledelsesområde med sikring av muligheter og vekst. Et nytt omfang for jobben, bryter grensene til mannekonseptet. Snarere synergiserer det maskin og menneskehet. Dette er det eneste området som tilbyr inneslutning av fornøyelse med en kombinasjon av menneskelig berøring og virksomhet. For morgendagens CSR-leder må et individ derfor være faglig velutdannet og profesjonelt opplært innen CSR. Også å bli typisk preparert i perspektiv av CSR.


Om programmet (MBA i CSR)

Endeavn for å starte MBA i CSR-kurset er et nasjonalt behov og betraktes som nasjonalt bidrag også. Fra nå av vil referanser være 2013; citerer mandatet for CSR lov som ny virksomhet funksjon, større enn noen annen Management Area of ​​Specialization. CSR i Companies Bill er den stille revolusjonen som vil ta frem Indias vekstbane på et annet nivå. Verdien av vår MBA i CSR-programmet kan bli funnet gjennom bredden av eksponering fra akademikere alternativet og muligheter til profesjonelle resultater. Så langt loven er det mer enn 3000 store selskaper og andre 11000 selskaper må sette opp sin CSR-avdeling med fullverdige operasjoner. Det ville være behov for tusenvis av fagfolk fra dette året. Derfor er CSR-CoE den eneste indiske viz. Sørasias første institusjon for å tilby 120 seter.


Program Distinctive Feature

MBA i CSR gir deg muligheten til å utvikle din karriere ved å kombinere sosiale problemer med forretningsperspektiv. Bedre preparert på en måte hvor du vil kunne forholde seg til og skille mellom et typisk velferdsprosjekt og folkeslag ved å delta i bedriftens deltakelse av CSR. Bærekraftsrapportering faller allerede under CSR. Det er knyttet til industrielle relasjoner, Supply Chain Management, R & R og Brand verdier, listen er bokstavelig talt stor. Dette vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å takle forretninger og samfunn til fordel for folket.

Dette er det første formelle ledelsesprogrammet med jobbpotensial med karrierevekst. MBA i CSR er friskt forsøk på å realisere kraften i drømmene dine. Hvis du har en grunn til å vokse i din tid, er dette programmet svaret.

Vi forstår dine potensialer og dette er vår lidenskap Dette banebrytende programmet demonstrerer vår forpliktelse til å sikre at undervisningen i samfunnsansvar for bedriftspraksis og etik er en sentral del av CSR-CoEs MBA.

Gjennom dette programmet bygger vi nye ledelseskadrer - det er litt annerledes enn det som vanlig generelt MBA-program. Vi er forsiktige med ditt riktige valg, og dette er det eneste fremvoksende området underveis for å realisere drømmen din. Dette er utvilsomt særskilt mulighet til å ringe deg.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
193,500 INR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato