MBA i samfunnsansvar

Generelt

Programbeskrivelse

MBA i samfunnsansvar

CSR er en gave til unge India. Det oppstod som et dypt ledelsesområde med sikring av muligheter og vekst. Et nytt omfang for jobben, bryter grensene til mannekonseptet. Snarere synergiserer det maskin og menneskehet. Dette er det eneste området som tilbyr inneslutning av fornøyelse med en kombinasjon av menneskelig berøring og virksomhet. For morgendagens CSR-leder må et individ derfor være faglig velutdannet og profesjonelt opplært innen CSR. Også å bli typisk preparert i perspektiv av CSR.


Om programmet (MBA i CSR)

Endeavn for å starte MBA i CSR-kurset er et nasjonalt behov og betraktes som nasjonalt bidrag også. Fra nå av vil referanser være 2013; citerer mandatet for CSR lov som ny virksomhet funksjon, større enn noen annen Management Area of ​​Specialization. CSR i Companies Bill er den stille revolusjonen som vil ta frem Indias vekstbane på et annet nivå. Verdien av vår MBA i CSR-programmet kan bli funnet gjennom bredden av eksponering fra akademikere alternativet og muligheter til profesjonelle resultater. Så langt loven er det mer enn 3000 store selskaper og andre 11000 selskaper må sette opp sin CSR-avdeling med fullverdige operasjoner. Det ville være behov for tusenvis av fagfolk fra dette året. Derfor er CSR-CoE den eneste indiske viz. Sørasias første institusjon for å tilby 120 seter.


Program Distinctive Feature

MBA i CSR gir deg muligheten til å utvikle din karriere ved å kombinere sosiale problemer med forretningsperspektiv. Bedre preparert på en måte hvor du vil kunne forholde seg til og skille mellom et typisk velferdsprosjekt og folkeslag ved å delta i bedriftens deltakelse av CSR. Bærekraftsrapportering faller allerede under CSR. Det er knyttet til industrielle relasjoner, Supply Chain Management, R & R og Brand verdier, listen er bokstavelig talt stor. Dette vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å takle forretninger og samfunn til fordel for folket.

Dette er det første formelle ledelsesprogrammet med jobbpotensial med karrierevekst. MBA i CSR er friskt forsøk på å realisere kraften i drømmene dine. Hvis du har en grunn til å vokse i din tid, er dette programmet svaret.

Vi forstår dine potensialer og dette er vår lidenskap Dette banebrytende programmet demonstrerer vår forpliktelse til å sikre at undervisningen i samfunnsansvar for bedriftspraksis og etik er en sentral del av CSR-CoEs MBA.

Gjennom dette programmet bygger vi nye ledelseskadrer - det er litt annerledes enn det som vanlig generelt MBA-program. Vi er forsiktige med ditt riktige valg, og dette er det eneste fremvoksende området underveis for å realisere drømmen din. Dette er utvilsomt særskilt mulighet til å ringe deg.

Sist oppdatert sep. 2017

Om skolen

CSR Centre of Excellence CSR Centre of Excellence (CSR - SFF) entailedwith dedikerte fagfolk som har allsidige erfaringer inindustry og akademikere. De er allment anerkjent og er referanser innen sam ... Les mer

CSR Centre of Excellence CSR Centre of Excellence (CSR - SFF) entailedwith dedikerte fagfolk som har allsidige erfaringer inindustry og akademikere. De er allment anerkjent og er referanser innen samfunnsansvar. Måten India legitimert CSR - første av sitt slag i verden. Dette er en historie. Så langt de nye selskapene Bill, er CSR mandatory.It er nå innebygd i DNA av indiske virksomheten. For å møte denne nye utviklingen, for å bygge bro over gapet av menneskelige ressurser, CSR - er SFF arbeider aktivt mot å realisere sin visjon om å utnytte CSR å forbedre og muliggjøre bedriftens konkurransekraft i et marked drevet miljø. Gjennom sine aktiviteter, CSR -CoE allerede etablert institusjonelt rammeverk som har takena hovedrollen for å sette opp høyere utdanning i CSR, MDPs, forskning og faglig tilrettelegging for næringsliv og det sivile samfunn. Det er nå påbudt at virksomheten er ikke bare for profitt, snarere ansvarlig businessensures inkludering av offentlig interesse, som i turnsafeguards vedvarende utvikling. Det er der India står i dag. Denne regningen gi directionsto Selskaper forspending minimum 2% av resultat etter skatt (PAT) i CSR. Vise CSR Rapporter i den offentlige sfæren er must. Lovforslaget tar også sikte på å ha en dedikert 'avdeling' støttet av et uavhengig styremedlem pluss to andre promotor styremedlemmer. Disse styremedlemmer skal være ansvarlig og ansvarlig for CSR-aktiviteter og utgifter. Bryter CSRnorms vil ensbetydende med å straffe handlinger. Dette gjenspeiler den store betydningen av CSR i indisk virksomhet. Fra april 2013 oppført 2073 Selskap (pluss 11 000 Industry) vil være under virkeområde av CSR; dette vil skape mer enn INR 270 billion (Rs. Tjue syv tusen crores) årlig. Bortsett fra dette, SEBI allerede håndheves obligatorisk CSR for de 100 børsnoterte selskaper. Innen neste seks månedene, med disse unike instrumenter CSR vil fremstå som en av de mest levende avdelinger for de 13.000 selskaper i India. India alene krever over 50.000 MBAs i CSR og mer enn 1,50,000 Sertifiserte og fagfolk inthe kommende årene. Dette er bokstavelig talt unikt i forhold til andre muligheter av virksomheten i India. Interessant, dette året og utover organisasjoner krevde trent menneskelige ressurser i CSR. Med denne utviklingen, for å takle situasjonen, India ikke har noen dedikert Institution å imøtekomme den enorme etterspørselen av CSR og dens menneskelige ressurser. For å håndtere CSR, har en person til å bli faglig eksponert og profesjonelt trenet. Også å være intellektuelt preparert i perspektiv av CSR. Dette er rent en voksende akademisk nemlig. faglige delen av ledelse i India. Minimér