MBA i Organizational Excellence søker å utvide kunnskapen om deltakernes i området av organisatorisk fortreffelighet, gjennom en integrert og tverrfaglig perspektiv. Kurset er designet for å gi nye evner til alle fagfolk som ønsker å trene i modeller for excellence organisasjoner.

Øktene er strukturert for å fremme beslutningsevne og å løse alle komplekse organisatoriske problemer. Klassene holdes av lærere med en internasjonal læreplan og et høyt faglig stivhet og pedagogiske ferdigheter.

Mål

Programmet Målet er å utvikle de generelle lederegenskaper og faglig vekst av studentene, og gir ferdigheter og kunnskap til å møte utfordringene ved å drive en stor organisasjon.

Spesielt den søker: • Utvikle analysen evne av deltakerne '; • Gi et integrert og globalt perspektiv av organisasjons excellence; • Utvikle evne til lederskap; • Forbered deltakerne å svare på utfordringene globale markeder.

Ferdigheter

MBA er strukturert i samsvar med Excellence modell orde i ISG, vurderer en første runde med standardisering av ferdigheter og en annen syklus dedikert til avanserte materialer for excellence. Programmet ble strukturert for å favorisere praktisk komponent hvor det vil være mulig å gjennomføre den kunnskapen ved å maksimere læring og på samme tid, gir forbindelsen til den faglige virkeligheten av hver enkelt.

Mottakere

MBA i Organizational Excellence er rettet mot personer med ledererfaring eller som vil forfølge lederstillinger. Som nevnt tidligere, i utformingen av det samme, er det tatt i betraktning behovet for å ha to komplementære sykluser av utvikling. Derfor og fordi i den første syklusen er rettet mot standardisering av ferdigheter, opptak av studenter ikke bare til akademikere i ledelse eller økonomi, med sin uavhengige grunnleggende opplæring av sin berettigelse til å delta i programmet.

Fremtidige studier

Future Studies Studenter som fullfører MBA har likeverdighet til skolen mastergrad i ledelse, med unntak av UC Forskning Seminar som mål å forberede studentene for utarbeidelse av avhandlingen eller avsluttende prosjekt.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
240 timer
Heltid studier
Pris
5,250 EUR
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato