MBA i moteledelse og entreprenørskap

LIM College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i moteledelse og entreprenørskap

LIM College

LIM College Master of Business Administration (MBA) studium er unikt og vil utdanne deg i avanserte konsepter og teorier om styring, ledelse og entreprenørskap. Og det er alt dyktig midt i New York - verdens motehovedstaden.

Med konsentrasjoner i Moteledelse og entreprenørskap, Utdanning du få fra LIM College MBA lærer deg å undersøke hvordan de nevnte begreper og teorier gjelder for virksomheten av moten. Også, vil du få den type bred kunnskap som kan brukes i enhver bedrift sammenheng.

Omfattende, global og banebrytende, er den LIM College MBA en 51-kreditt program tilpasset av deg og din rådgiver for å integrere din bakgrunn med dine ambisjoner.

Du vil også ha muligheter til å ta del i "hands-on" praksisplasser med topp mote selskaper. I tillegg, vår sfære av innflytelse strekker seg langt utover Manhattan. LIM College har verdifulle relasjoner med institusjoner i Paris, Australia og Asia og våre internasjonale utvekslingsprogrammer tilby deg enda flere muligheter.

herre

Den LIM College MBA tilbyr også fleksibilitet. Avhengig av om du er en heltids-eller deltidsstudent, kan du fullføre programmet i 15 måneder eller 27 måneder, og du vil være i stand til å ta kveldskurs samtidig forfølge din karriere i løpet av dagen. Plus, har MBA-programmet er utformet for å møte de spesielle behovene til internasjonale studenter.

Hvis du allerede har jobbet i moteindustrien, er den LIM College MBA din ideelle neste trinn, som gir deg muligheten til å utnytte din erfaring og forfølge din karriere på et høyere nivå.

Dette grad programmet vil passe deg like godt hvis du søker en karriere endre eller hvis du er en mote entreprenør som ønsker å starte din bedrift med en større følelse av trygghet.

Ved å møte kravene til virksomheten av moten i det 21. århundre, er LIM College MBA en konkurransedyktig og givende program hvis du ønsker å gjøre et inntrykk i dette utfordrende feltet.

Vi lever i en raskt skiftende økonomi, slik at LIM College MBA er designet for å være aktuell og relevant, som omfatter de viktigste du trenger for å oppnå suksess i dagens og morgendagens moteverdenen. Vi har utviklet en læringsstruktur for å bevege deg mot dine mål og utdype din forståelse av virksomheten slutten av moteindustrien.

De LIM College MBA pedagogiske metoder er avhengige av case-studier og integrere erfaringskunnskap. I programmet, vil du utvikle avanserte kapasiteter for kritisk tenkning og en forståelse av forretningsetikk som brukes til lokale og globale organisasjoner.

En smart Sequence

Du tjener din LIM College MBA gjennom en effektiv kurs progresjon som omfatter grunnkurs i bedriftsøkonomi dekker ledelse teorier og strategier i første og andre vilkår. Under tredje periode, vil du fokusere på dine konsentrasjoner i Fashion Management eller entreprenørskap. Endelig er den fjerde term består av valgfag er utformet for å utvide dine kunnskaper og ferdigheter innenfor din spesialisering.

Som en MBA student ved LIM College, vil du ta tverrfaglige kurs som formidler svært overførbar kunnskap. Disse omfatter:

  • Administrerende Creative Minds
  • Financial Management
  • supply chain management
  • Global Management og ledelse
  • Kvantitative forretningsmetoder

Du vil også ta motespesifikke kurs, blant annet:

  • Fashion Merchandising
  • Retail Merchandising, planlegging og kontroll
  • Merkevareledelse

Et håndterbart Goal

LIM College MBA læreplanen krever at du fullføre 51 studiepoeng (27 kjerne studiepoeng og 24 innenfor ditt valgte Konsentrasjon). Entreprenørskap studenter skal gjennomføre en hjørnestein prosjekt som er bygget rundt en forretningsplan konkurranse med studenter som arbeider i team mot en pris som kan omfatte såkornkapital.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
18 - 27 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
44,625 USD
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - New York, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen