Les den offisielle beskrivelsen

Var du født til å lede? Det nåværende økonomiske miljøet krever at vellykkede bedrifter skal bruke ressurser kreativt og effektivt. Det er et økende behov for ledere som kan lede en organisasjon i å tilpasse seg forandrede miljøer og forbrukerbehov. Mange bedrifter søker ledere med sterke lederegenskaper som tilpasser seg godt til et forandringsmiljø.


Læringsmål

Concordia University Chicago MBA-spesialisering og sertifikat i ledelse og forandringsledelse vil bygge forretningsgrunnlaget du trenger for å fremme din karriere mens du fokuserer på ledende personer og organisasjoner. Kursene er laget for å hjelpe elevene til å forstå verdien av en rekke ledende teorier, den interkulturelle effekten av lederskapspraksis og de vanskelighetene som er for å lette strategiske endringer. Studentene utvikler tjener lederskap, mellommenneskelige og påvirkning ferdigheter for å effektivt forme gruppeendring. Nyutdannede vil vellykket mester systematisk endring mens oppnå organisasjonens oppdrag.


Opptakskrav

Ingen appavgift, ingen GRE påkrevd


Curriculum

INTERNASJONALE STUDENTER: I tillegg til grunnprogrammets læreplan som er oppført nedenfor, er internasjonale studenter som møter ansikt til ansiktsklasser på CUC-campus, pålagt å ta seminaret i høyere utdanning, en 3-kredittkurs.

  • Leader som trener, mentor og trener
  • Lederutvikling: Dyrking, opprettholdelse og fornyelse av organisasjonen
  • Ledelseskommunikasjon og beslutningstaking
  • Agents of Change


Karrieremuligheter

  • Ledende leder: CEO, CMO, COO
  • Entreprenør / Small-business eier
  • Human Resources Manager
  • Global manager
  • Konsulent


Etterspørsel etter MBA-kandidater

Ifølge Graduate Management Admission Councils undersøkelse av 185 selskaper i 33 land over hele verden, planlegger 87 prosent av arbeidsgiverne å opprettholde (43%) eller øke (43%) hovedtall for nye MBA-ansettelser. Forty-one respondents er tilknyttet selskaper i Fortune 500, og inkluderer 22 fra Fortune 100-bedrifter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra Concordia University Chicago »

Sist oppdatert April 18, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 semestre
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato